تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 66 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قیمت g10 چنده امکاناتش به درد من نمیخوره من سامسنگ b7000 دارم اگه بدم g10 بگیرم بعدا راضی میشم لطفا راهنمایی کنید خیلی عجله دارم از b7000 زیاد راضی نیستم خونه ما یجوریه که تلویزیون افتاده کنج وقتی میرم تو آشپزخونه تصویر خراب میشه یکیم اینکه ما دوتا تلویزیون خریدیم از همین b7000 تصویرشون کاملا باهم فرق داره رنگای تلویزیون ما به قرمز میزنه اونی که داداشم خریده به آبی تنظیمای جفتشون کامل یکیه حتی از سام سرویس اومدن دیدن میگن مشکلی نداره.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست من
    شما داری زیرنویس فیلم رو می گی . من قبلا هم عرض کردم که منظورم از زیرنویس ، زیرنویس های شبکه هایی مثل شبکه خبر هست و نه زیرنویس فیلم
    بهرحال ممنون
    pmax عزیز بازم اشتباه متوجه شدید.من منظورم کل صحنه های فیلم بود نه زیرنویس ها. چون فیلم های اکشن دارای صحنه های سریع و جا به جایی سریع تصویر دوربین هستن.البته که منم می دونم زیرنویس فیلم ها ربطی به این قضیه نداره.
    در ضمن از دیدن عکساتون هم کاملا متعجب شدم.چون قبلا خودم این مسئله رو روی تلویزیون این رفیق بنده خدای ما چک کرده بودم و هیچ مشکلی با زیرنویس هیچ شبکه ای مثل بی بی سی ، خبر (هم انتن هم دیش) پی ام سی و شبکه های درپیت فارسی که تبلیغ های زیرنویسی دارن (که معمولا هم زیرنویس هاشون سیریع اند) نداشت.

3. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

قیمت g10 چنده امکاناتش به درد من نمیخوره من سامسنگ b7000 دارم اگه بدم g10 بگیرم بعدا راضی میشم لطفا راهنمایی کنید خیلی عجله دارم از b7000 زیاد راضی نیستم خونه ما یجوریه که تلویزیون افتاده کنج وقتی میرم تو آشپزخونه تصویر خراب میشه یکیم اینکه ما دوتا تلویزیون خریدیم از همین b7000 تصویرشون کاملا باهم فرق داره رنگای تلویزیون ما به قرمز میزنه اونی که داداشم خریده به آبی تنظیمای جفتشون کامل یکیه حتی از سام سرویس اومدن دیدن میگن مشکلی نداره.
    سلام

بعید می دونم کسی بتونه بهتون بگه که آیا بعد از خریدن g10 راضی خواهید بود یا نه ؟
    من به این نتیجه رسیدم که چه ال سی دی بگیرید چه LED و چه پلاسما ،
    چه سامسونگ چه پاناسونیک و چه سونی و ...
    هیچوقت همه چیز رو باهم نخواهید داشت بطوری که قاطعانه بگید ، چقدر خوب شد اینو خریدم و از همه چیزشم راضی هستم .
    بهرحال اگر واقعا در B7000 شما مشکلی باشه ، یعنی بدشانسم هستید ، اونوقت ممکنه G10 ی رو بخرید که با بقیه G10 ها متفاوت باشه ( خواستم بهتون قوت قلب بدم )

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

البته اگه از شبکه خبر میذاشتید بهتر متوجه میشدم
    مشکل اینجاست که من نمیدونم زیرنویس شما چقدر ریزه
    فکر کنم من مشکل شما رو ندارم و احتمالا به آنتن بر میگرده
    این عکس رو باعجله گرفتم و دستم لرزید و یه کمی تار شده:
    زیرنویس متحرک شبکه خبره از آنتن معمولی

اینم چسبیده به tV

سلام

منکه عرض کردم الان با زیرنویس شبکه خبر مشکلی ندارم ، پس نمی تونستم عکسی تهیه کنم .
    زیرنویس شبکه خبر با سرعت نسبتا پایینی حرکت می کنه و زیرنویس انگلیسیش که کوچکتر هست در اکثر مواقع ثابت هست . اون موقعی هم که با زیرنویس شبکه خبر مشکل داشتم ، وقتی تصویر از طریق آنتن هوایی دریافت می شد مشکل خاصی نبود ، در حقیقت مشکل از ----- بود . البته جدا از ----- یک کاری هم که شما و دوست دیگه مون می کردید اینه که اغلب 100هرتز موشن پلاس رو روی SMOOTH میذاشتید ولی من این حالت رو توی تصاویر دوست ندارم ، به همین دلیل اغلب اگر خاموش نباشه روی CLEAR هست که اینم روی وضعیت زیرنویس بی تاثیر نیست .
    فکر می کنم من ریویوم رو یکم زود نوشتم . باید بعد از تعویض ----- می نوشتمش که قطعا 30-40% بیشتر از تلوزیون راضی می بودم . البته سعی کردم با آپدیت های بعدی جبرانش کنم ولی بهتر بود کمی صبر می کردم بعد می نوشتمش
    در هرصورت
    الان تنها زیرنویسهایی که نصف فونت زیرنویس انگلیسی شبکه خبر هستند و با سرعت 2-3 برابر زیرنویس فارسی حرکت می کنند ، گاهی در صحنه های پرتحرک دچار نویز میشه که قابل اغماضه

راستی ممنون میشم اگر آخرین تنظیمات رنگ و برایتنس و ... اینچیزا رو برام بذارید . البته اگر همون قبلیه هست که گذاشتید که هیچی همونو امتحان می کنم . من اغلب مواقع روی دینامیک هستم با یکسری تغییرات جزئی در رنگ ( مثلا رنگ رو میذارم روی 55 و بک لایت روی 8-9 و ... )

pmax عزیز بازم اشتباه متوجه شدید.من منظورم کل صحنه های فیلم بود نه زیرنویس ها. چون فیلم های اکشن دارای صحنه های سریع و جا به جایی سریع تصویر دوربین هستن.البته که منم می دونم زیرنویس فیلم ها ربطی به این قضیه نداره.
    در ضمن از دیدن عکساتون هم کاملا متعجب شدم.چون قبلا خودم این مسئله رو روی تلویزیون این رفیق بنده خدای ما چک کرده بودم و هیچ مشکلی با زیرنویس هیچ شبکه ای مثل بی بی سی ، خبر (هم انتن هم دیش) پی ام سی و شبکه های درپیت فارسی که تبلیغ های زیرنویسی دارن (که معمولا هم زیرنویس هاشون سیریع اند) نداشت.
    ممنون از توضیحتون
    منم الان با هیچ زیرنویسی در حد زیرنویس شبکه خبر و بی بی سی و شبکه های لس آنجلسی ندارم ( قبلا داشتم ) این زیرنویس ها بزرگ هستند و اغلب با سرعت کمی حرکت می کنند .
    ولی هنوزم در زیرنویسهای خیلی ریز که باسرعت حرکت کنه این نویزها گاهی دیده میشه . همونطور که گفتم من از 100 هرتز موشن پلاس هم استفاده نمی کنم یا روی خیلی کم ( CLEAR ) میذارمشون .

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

1 G LCD

با عرض سلام و خسته نباشد به همه مدیران و کاربران خواستم اینو بگم که تو تلوزیون در کل برند پاناسونیک یک برند خوب و طول عمر مناسبی دارد اما از عزیزان خواستم بپرسم که سری G ال سی دی Panasonic را توی بازار چندین بار دیدم تصویر بسیار جالبی داشت خواستم بدونم نظرتون راجب G LCD چیست باسپاس.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون از توضیحتون
    منم الان با هیچ زیرنویسی در حد زیرنویس شبکه خبر و بی بی سی و شبکه های لس آنجلسی ندارم ( قبلا داشتم ) این زیرنویس ها بزرگ هستند و اغلب با سرعت کمی حرکت می کنند .
    ولی هنوزم در زیرنویسهای خیلی ریز که باسرعت حرکت کنه این نویزها گاهی دیده میشه . همونطور که گفتم من از 100 هرتز موشن پلاس هم استفاده نمی کنم یا روی خیلی کم ( CLEAR ) میذارمشون .
    میشه بگین اون عکس های اولیتون از زیرنویس های مشکل دار مربوط میشه به چه کانالیه که ما هم امتحان کنیم؟ زیرنویس ها، عربی هستن ظاهرا !!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:42.

9. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

میشه بگین اون عکس های اولیتون از زیرنویس های مشکل دار مربوط میشه به چه کانالیه که ما هم امتحان کنیم؟ زیرنویس ها، عربی هستن ظاهرا !!!!

خب شما می تونید به کانال " روتانا موسیقی یا همون ROTANA MUSIC " رجوع کنید . زیرنویس کوچک این شبکه برای من در 30% مواقع که تصویر کلیپ پرتحرک هست دچار نویز میشه .
    ممنون میشم که نتیجه رو به من هم اطلاع بدید

فقط دقت کنید که ROTANA MUSIC رو پیدا کنید . بقیه روتانا ها مشکلی ندارند .

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب شما می تونید به کانال " روتانا موسیقی یا همون ROTANA MUSIC " رجوع کنید . زیرنویس کوچک این شبکه برای من در 30% مواقع که تصویر کلیپ پرتحرک هست دچار نویز میشه .
    ممنون میشم که نتیجه رو به من هم اطلاع بدید

فقط دقت کنید که ROTANA MUSIC رو پیدا کنید . بقیه روتانا ها مشکلی ندارند .
    بله چشم.
    ولی من قبلا زیرنویس شبکه های الجزیره موباشر و العربیه و راشا تودی انگلیسی رو که به نظر سریع تر (موباشر) و کوچیک ترند (العربیه) رو امتحان کرده بودم و مشکلی نداشت. روتانا موزیک هم چون این مدت زیاد رفتم خونشون و باعث شرمندگی شدم یه مدت دیگه می رم و امتحان می کنم. یه بهانه گیر بیارم حتما می رم براتون ازمایشش می کنم

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بالا بردن Refresh Rate و پائین آوردن سرعت پاسخگویی پیکسلها در LCD پنلها فقط و فقط یک هدف رو دنبال میکنه و اون هم بالا بردن Motion Clarity یا وضوح حرکتی پنل هست.
    در دنیای واقعی چیزی به اسم FPS یا تعداد فریم بر ثانیه در مورد اشیائی که چشم انسان میبینه وجود نداره از طرفی مغز انسان هم در دیدن و تشخیص اشیایی که با سرعت زیاد از جلوی چشم عبور میکنن محدودیت داره در نهایت تلاش سازنده ها این هست که تجربه ای از دیدن تصاویر در تلویزیونها به وجود بیارن که به محدودیت مغز انسان ختم بشه نه به محدودیت تکنولوژی.
    بالا بردن رفرش ریت کمک میکنه که در فیلمهای سینمایی و یا سایر سورسها که معمولا بین 24 تا 30 فریم بر ثانیه پخش میشن بلور ایجاد شده ناشی از حرکت یک جسم سریع در بین فریمها کمتر بشه که باعث تجربه بهتری موقع تماشای نماهای Fast motion میشه .
    همینطور بالا بردن رفرش ریت در LCD ها باعث میشه تا پیوستگی بیشتری در خطوط افقی به نمایش در اومده در این پنلها به وجود بیاد که اون هم باعث تفکیک پذیری بالاتر در نماهای متحرک به نمایش در اومده در این پنلها میشه.

محتوای مخفی: عکس 

------------------------------------------------------------------------------

اما مشکل دیگه ای که LCD ها با اون مواجه هستن رسپانس تایم هست این مشکل باعث به وجود اومدن شبه یا Ghost Effect میشه دلیل این مسئله سرعت پائینتر تغییر رنگ پیکسلهای LCD هست و ارتباط چندانی با رفرش ریت پنل نداره و از اونجایی که سرعت پاسخگویی پیکسلها در تلویزیونهای CRT و Plasma پنلها در حد نانو ثانیه هست این مشکل نسبت به LCD ها که در بهترین حالت قدرت تغییر رنگی در حد چند میلی ثانیه دارن کمتر به چشم میاد.

شاید دیدن یک فیلم اکشن و یا انجام یه بازی کامپیوتری روی یک LCD به تنهایی مشکل جدی ایجاد نکنه ولی اگر در مقام مقایسه باشیم وقتی که در کنار یک تلویزیون CRT یا Plasma پنل یک LCD رو قرار بدین متوجه وجود مشکلاتی میشین که در مجموع ممکنه روی تجربه شما از یک فیلم یا بازی یا ... تاثیر داشته باشه.

محتوای مخفی: عکس 

------------------------------------------------------------

با عرض سلام و خسته نباشد به همه مدیران و کاربران خواستم اینو بگم که تو تلوزیون در کل برند پاناسونیک یک برند خوب و طول عمر مناسبی دارد اما از عزیزان خواستم بپرسم که سری G ال سی دی Panasonic را توی بازار چندین بار دیدم تصویر بسیار جالبی داشت خواستم بدونم نظرتون راجب G LCD چیست باسپاس.
    این پنل درخشش خیلی زیاد و زاویه دید گسترده ای نسبت به بقیه LCD ها داره ولی کنتراست متوسط و بازتولید مشکی و صدای ضعیفی داره.
    Last edited by *Alucard*; 01-12-2009 at 04:35.

13. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •