منو ولم کنی میرم لیبرتی سیتی رو بازی میکنم. تا حالا فکر کنم 20 بار تمومش کردم!!!!!!!
عشقه منه!
منو ولم کنی میرم لیبرتی سیتی رو بازی میکنم. تا حالا فکر کنم 20 بار تمومش کردم!!!!!!!
عشقه منه!
یا خدا
0.مرسی که جواب دادی
1. نه جواب نداد!!!
2. رفتم توی پوشه بازی دیدم یه Trainer بصورت پیش فرض داره که اون یه این چنین امکانی رو میده.آخه من نسخه فارسی به همراه پچ کیلر کیپ رو دارم. اطلاعات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3.خیلی ممنون ولی برای رفتن به طبقه های بالا فقط باید از پله ها برم ؟ هیچ راه دیگه ای نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
نه دوست عزیز راه دیگه ای نیست.
نه هیچ راه دیگه ای نیست متاسفانه!3.خیلی ممنون ولی برای رفتن به طبقه های بالا فقط باید از پله ها برم ؟ هیچ راه دیگه ای نیست.
باید بری دنبال مرسدس برسونیش یه جایی. این مرحله وقتی.
یا خدا
سلام یکی کمک کنه...
توی وای سیتی : من همه کارها رو کردم فقط مونده که جاهای مختلف رو بخرم و ادامه بدم ( از کجا پول بیارم) و الان بستنی فروشی رو خریدم ولی نمیدونم با اون ماشینی که جلوی در پارک هست چکار کنم ! کمک کنید.
دوستان لینک دانلود از این بازی دارید؟
یا خدا
به آدرس زیر برو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یکی جواب پست قبل منو بده
سلام
منم به این مراحل رسیدم و همشونو تموم کردم اما نمیدونم چرا دیگه ادامه نداشت!
پول با رمز میاد و اینکه یه کارایی مثل تاکسی رونی و آدم کشی و اینا. من با رمز در میووردم.
اگه میخواین با ماشین بستنی کار کنید باید بوقش رو بزنین که یه آهنگ بستنی میزنه یا همون کلیده که برای کار کردن با چیزای دیگه مثل تاکسی و اینا گذاشتین رو بزنین. بعد توی هر منطقه ای که برید آدمهایی روی نقشه میان که بستنی میخوان. شما هم جلوشون بایستید. فکر کنم خودشون میان و میخرن و میرن. اما زیاد که با بستنی کار کنید پلیس دنبالتون میکنه!
موفق باشین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)