حرف حساب جواب نداره بنابراين اديت شد
حرف حساب جواب نداره بنابراين اديت شد
Last edited by boro_baba; 02-09-2010 at 11:09.
از کدوم شرکت ميشه يه خط نا محدود داشت که قيمت تمام شده هر گيگ زير 200 تومان بيفته؟
بگيد ما هم بدونيم
اینترنت منم دیروز قطع شده بود امروز زنگ زدم گفتن محدودیت دانلود شده هفته ای 2 گیگ! و امروز و فردا رو استثنا" اونایی که قطع شده رو وصل کردن اما از شنبه دوباره محدودیت ها اعمال میشه! کم کم باید به فکر مهاجرت از مخابرات باشیم
دوستانی که از شرکت ها سرویس گرفتن لطف کنن بگه هزینه و میزان ترافیک اونها چطوریه حجم دانلود من بالاست و مخابرات به دردم نمیخوره
Last edited by mahdi-mb; 02-09-2010 at 11:00.
حالا که مخابرات هم محدودیت گذاشته و دیگه نامحدود نیست شما هم یه تماس با پشتیبانی بگیر(4248888) همینو میگن ولی در کل اگر کسی دانلود سنگین نداره مخابرات بهترین گزینه است
خوب اينطور که دوستان ميگن مثل اينکه قضيه 2 گيگ جدی هست اگر اينطور باشه
بايد واقعاً مهاجرت کرد
اين قضيه 2 گيگی تو يه تاپيک ديگه مطرح شده توسط يکی از هم شهريها که اون گفته 2 گيگ در روز هست
شنبه من 2 گيگ دانلود ميکنم اگه يک شنبه قطع شد يعنی محدوديت 2 گيگ هست در هفته اگه نشد که نشده ديگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینطور که پشتیبانی به من گفت از روز شنبه میزان اعتبار مصرف شده و باقی مانده از این 2 گیگ رو به طور روزانه میتونید از پنل کاربری که تو سایت مخابرات هست ببینید در مورد شرکت ها هم من نظر خودم رو میگم که شاتل فکر کنم از نظر هزینه از پارس آنلاین و از نظر سرعت از لایزر قطعا بهتره البته من خودم نگرفتم اما یکی از دوستام که 2 هفته میشه شاتل گرفته خیلی راضیه
Last edited by ttsoft; 02-09-2010 at 11:25.
خوب یه چیز رو هم باید در نظر داشت من الان لیست قیمت از شاتل گرفتم نسبت به مخابرات هزیته ش بالاتر و ترافیکش کمتره مثلا" سرویس ECO256 با ترافیک ماهیانه 3 گیگ رو زده 16900
سرویس ART 256 با ترافیک 2+20 رو زده ماهی 43 تومن
Last edited by mahdi-mb; 02-09-2010 at 11:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)