كلا با اون گزينه كاري نداشته باش برو تو بازي مرحلرو رد كن ببين سيو مي كنه يا نه..؟
كلا با اون گزينه كاري نداشته باش برو تو بازي مرحلرو رد كن ببين سيو مي كنه يا نه..؟
سلام دوستان
اين بازي منوي روسي داره
آيا مال شمام همينطوره و راهي نيست كه بشه انگليسي كرد ؟
سلام
آقا من تو بازی اصلا صدا ندارم ! مشکل Unimodem هم نیسن چون چک کردم ...
لطف میکنید بهترین کرک رو برام بزارید ؟ منوها هم انگلیسی هست مشکلی نیست .
من توي اون مرحله اي كه بايد پريد اونطرف گير كردم (همون جايي كه اول اين ريش بزيه ميره با عنكبوت بجنگه و بعد بايد پريد اونطرفو ميگم.مرحله ای که باید با یک نوع زنجیر خودتو برسونی به اونور همون جایی که یک جونر عنکبوتی رو پرت میکنی به ساختمون روبرویی)
ضمنا مرحله ي اول كجا تموم ميشه چون من توي سيو كردن اين بازي مشكل دارم و همه ميگند بايد مرحلرو كامل رد كني بعد سيو كني تا از اول نياد
هر چه زودتر كممممممممممممممك كنيد.![]()
اگه باپریدن اونور مشکل داری بایداز یکی از شمشیرهات که مانند زنجیر یا طناب هست استفاده کنی و براسیو بازی هم باید حتما مرحله رو تموم کنی البته بعضی از بچه ها میگفتن تو ورژن کنسولی میشه وسط بازی سیو کنی ولی در کل بازیه جالبیه فقط باسها کمی بد طراحی شدن
نسخه ی Xbox این بازی خیلی بهتر از نسخه ی PC است . امروز خریدم پشیمون شدم . زبان ژاپنی و کنترل بد
من توي اون مرحله اي كه بايد پريداونطرف گير كردم (همون جايي كه اول اين ريش بزيه ميره با عنكبوت بجنگه و بعد بايدپريد اونطرفو ميگم.مرحله ای که باید با یک نوع زنجیر خودتو برسونی به اونور همونجایی که یک جونر عنکبوتی رو پرت میکنی به ساختمون روبرویی)
ضمنا مرحله ي اول كجاتموم ميشه چون من توي سيو كردن اين بازي مشكل دارم و همه ميگند بايد مرحلرو كامل ردكني بعد سيو كني تا از اول نياد
هر چه زودتر كممممممممممممممككنيد.
دوستان دوباره مي پرسم كسي نسخه انگليسي بازي رو تهيه نكرده ؟
ماله من كه انگليسي بود.
شما اونجا بايد از شمشيري كه استادتون بهت داده استفاده كني همون شمشير كه 2 تا هستش.
روي اون كه باشي توجهتو مي بري روي تيكه خرابه هاي كنار ساختمانها بهد با اشاره به جلو ميپري اونوقت حليه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)