تا خون در رگ ماست / xbox کنسول ماست
مفتش گرونه!
فقط PC
================
من که فعلا امکانات بازی کردن نداریم...........وگرنه..........
تا خون در رگ ماست / xbox کنسول ماست
مفتش گرونه!
فقط PC
================
من که فعلا امکانات بازی کردن نداریم...........وگرنه..........
قول میدم هیچ کدوم اعضای این فروم مثل من سرزنش نشدن در عالم بازی..
دیگه بعد خدمت یواش بازی هارو زیر پیرهنم مخفی می کنم میبرم تو....یکی ار فامیل ها هستش..خدا به هیشکی نده از اون فامیل ها. نشسته بودیم اتاقمو دید باز شروع کرد اخه تا کی ..؟ خدمت رفتی برگشتی .دست از این کارهات برنداشتی..
هم سن و سالهای تو الان دارن پول در میارن بسه دیگه تا کی م یخوای به این بچه بازیهات ادامه بدی..
این تیکه اخری خیلی ناراحتم کرد. یکی نیست بگه اخه نامرد دوران قبل انقلاب عشق و حالتون رو کردین حالا به ما از همه جا ممنوع اومدیدن گیر میدین. که چی...بریم دیسکو..یا پارتی.. دو 20 متری دختر مردم ادم رو میبینید باید بریم کلانتری.
کلا هر کی به این موضوع میگه بچه بازی حرصم نشت میکنه..می خوام هر چی دمه دستمه بزنم تو سرش
راحت بشم...یک روز تصمیم گرفتم بازی نکنم ویلون بودم ....حتی گیتار باشگاه ...هر سرگرمی رفتم گذری بود حال نداد.
در مورد زن و زندگی هم ارتباط داره اساسی ...من دیدم ...و افسوس می خورم .
فقط مهریه رو نمی دونم...دی
رفتین انشالله خواستگاری بگین حتما بگین حالی کنید همچین اوضایی هم هست.
و بگید که ما هم کم می کنیم این طور نیست که زندگی رو بیخیال بشید که خب این بده...
دیر ازدواج کنید..سعی کنید همسرتون حداقل گیمر باشه دی.یا وارد دنیای گیم کنید.
مطمئن باشید همسرتون هر چه قدر سعی کنه که نگه ولی یهو از زبونش د رمیره و میگه تا کی می خوای به این بچه بازیهات ادامه بدی. همون موقع هم مثلا داری باس اخری رو می کشی بمیری..دیگه خودتون حسشو می دونید...
ما کلا خانوادگی دهن این فامیلا رو بستیم..........وقتش تحمل کردیم.........بعد دیدیم نه ادم نمیشن........
تا حرف میزدن دهنشون رو میبستیم
حامد رو نده
===============================
ولی اگه محطاط(محتات)(محتاط)شدین باید همون اول طی بکنبن...........
یا یه زن منطقی بگیرین........
یا بازی رو بذارین کنار (دق مرگ شین)
الان دیگه سالی 5-6 تا بازی مهم میاد دیگه بازی کردن اینا واقعا خیلی وقت گیره ؟ الان مثلا یه بازی 8 ساعت گیم پلی داره یه روزه تموم میشه و یا نهایت 30 - 40 ساعت یه بازی وقت نیاز داره اما بازیهای خوب و با ارزشی که در طول یه سال میان اونقدر زیاد نیست که بخواد زیاد تو وقت انسان تاثیر داشته باشه ...
همه بازیها رو هم آدم نباید بازی کنه باید طبق اون علاقه های که داره بازیهاش رو انتخاب کنه که الان معمولا مشخص هست چه بازی های ارزش بازی کردن دارن که تعداشون در سال از انگشت های دست شاید کمتر باشه ! مثلا من خودم مس افکت رو واقعا دوست دارم و فکر نمیکنم هر 2 سالی که یه نسخه ازش منتشر میشه 20 ساعت وقت گذاشتن براش خیلی زیاد باشه ! چون بالاخره زندگی یعنی همین آدم کار میکنه و پول بدست میاره که از زندگی لذت ببره و وقتی یه بازی میتونه به آدم لذت بده و تو روحیه هم تاثیر خوبی بزاره پس حتما ارزش داره یه وقتی رو برای انجام دادنش کنار گذاشت .
افرین..........![]()
منم شخصا یکی دوبار که به این فک و فامیلها(از پدر مادر گرفته تا خاله وعمو) توپیدم و گفتم الان من پای این pc باشم بهتره یا سر کوچه و با یه سیگارگوشه لبم دختر مردم رو دید بزنم؟؟؟!! دیگه شرش خوابید,فعلا کاری به کارم ندارن
شدیدا هم قصد دارم وقتی رفتم برای زندگی خودم اولین کنسول از نسل بعدی که ه.ک بشه یک ضرب بخرم خیال خودم رو راحت کنمچون دیگه حالم داره از این مسخره بازیهایی که سر بازیهای pc میارن بهم میخوره
(دو ماهه تو کفم تا hawx 2 کرک شه هنوز هیچ خبری نیست
)
Last edited by mehdy.z; 02-01-2011 at 01:30.
اصلا من نمیدونم ما پای پیسی باشیم اونارو شاخ میزنیم؟؟؟؟؟منم شخصا یکی دوبار که به این فک و فامیلها(از پدر مادر گرفته تا خاله وعمو) توپیدم و گفتم الان من پای این pc باشم بهتره یا سر کوچه و با یه سیگارگوشه لبم دختر مردم رو دید بزنم؟؟؟!!
واقعا برام سواله.........
من که شدید دنبال اینم که ترک کنم .
الان دو سالی میشه که شروع کردم و یه جای گزین براش پیدا کردم => 3D
الان از روزی 9 تا 10 ساعت رسیده به هر دو سه روزی 1 تا 2 ساعت اونم فقط بازیهای خاص .
ولی هر کاری میکنم قطعش کنم نمیشه که نمیشه . تصمیم خودمو گرفتم همین مقدار بازیو نگه میدارم .
بقیه روزو 3D کار میکنم و باهاش کار هم میکنم . تقریبا همون لذت بازیو بهم میده. چون من تو بازی90 درصد
به گرافیک اهمیت میدم تا گیم پلی .![]()
این بارم بحث جالب شد (فقط اگه پستا پاک نشه : دی)
به نظرم وقتی کسی یه مسئولیتو قبول میکنه باید پاش وایسه(ازدواج فقط یه مثاله)
وقتی خودمو میبینم که روزی 10-11 ساعت جلو pc نشستمو بازی میکنم به خودم میگم نمیتونم مسئولیت های دیگرو که وقت بازیمو میگیرن به عهده بگیرم! هم به خودم ظلم میشه هم به بقیه!
Last edited by The Rover; 02-01-2011 at 10:43.
سلام
اصولا بازی فقط برای سرگرمی نیست ! میشه دلایل زیادی آورد که یه نفر به خاطرش بازی میکنه
1. افزایش ضریب هوش
2. سرگرمی( برای اوقات فراغت )
3. رفع نیازهای هیجانی با هیجان هایی که در بازیها وجود داره ( جلوگیری از هیجان های فیزیکی)
4. ایجاد ارتباط بین افراد( بازیهای چند نفره)
5. خلاقیت
و................................
و اصلا مهم نیست چه سنی داری......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)