تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 38 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 374

نام تاپيک: اس ام اس عاشقانه و عارفانه

در آغاز فعالیت efatdrikvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض سلام به همه بچه هاي با حال

تولد رنج زندگي رنج پيري رنج مرگ رنج بودن با آنكه دوستش نداري رنج نبودن با آنكه دوستش داري رنج از همراهي مهر مي آيد از مهر رنج هر آنجه دلبستگي مي آورد رنج است دوست داشتن زيباست ولي به شرط آنكه دوستت بدارند زيبا ترين بهار پايان انتظار است .غم بي تو ماندن آن چنان سنگين است كه به آيينه اي مي نگرم ميشكند .بگذار تا هميشه !در سكوت پاك چشمهايت با دلي آرام از حضور امن تو بودنم را به تماشا بنشينم .خيره شدن در چشمانت تجربه ايست كه به تكرارش مي ارزد.چه سخت است دردل گريستن و اشك را درماتمكه دل جاري ساختن و به زبان هيچ نگفتن .در اين روزگار ياد گرفتم كه فراموششي جزيي ازدوست داشتن است.

2. 2 کاربر از efatdrikvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alitalker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

ی یک طاقچه ی سنگی میون دو قاب رنگی ، بودن من و تو با هم داره تصویر قشنگی ، عکس تو تو قاب خاتم در حصار خالی از غم ، حتی در مرگ تن من نمی گیره رنگ ماتم .
    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
    گاهی اوقات آرزو می کنم ای کاش تک پرنده ی عاشقی بودم که میان صدها هزار پرنده بتوانم به قله ی بلند سرزمین هستی برسم و پرواز کنان نغمه سر دهم که من شیدای تو و عاشقانه دوستت دارم .
    کجایی ای رفیق نیمه راهم ، که من در چاه شب های سیاهم ، نمی بخشد کسی جز غم پنهانم ، نه تنها از تو نالم کز خدا هم .
    فقط او را صدا کردم نیامد ، تمام شب دعا کردم نیامد ، به من گفت باید با وفا بود ، به عهدش هم وفا کردم نیامد .
    آب و هوای چشمات چیزی مثل کویره ، هرکس اسیرش بشه بدون شک میمیره .
    ای مهربانم ، ازین پس هر شب سراغت را از ماه می گیرم و هر روز به خورشید می سپارمت تا مبادا به سایه ی غم گرفتار شوی .
    تو را گم می کنم هر روز و پیدا می کنم هر شب ، بدین سان خواب ها را با تو زیبا می کنم هر شب ، تبی این کاه را چون کوه سنگین می کند ، آنگاه چه آتش ها که در این کوه برپا می کنم هر شب .
    اگر شبی فانوش نفسهای من خاموش شد ، اگر به حجله آشنایی برخوردی و عده ای به تو گفتند کبوترت در حسرت پر کشیدن پر پر زد ، تو حرفشان را باور نکن ! تمام این سال ها کنار من بودی ، کنار دلتنگی دفاترم !
    کاش می دانستند که دل من نه تلفن عمومیست و نه کلکسیونر عشق های رنگارنگ ، دل من آن طور که آنها فکر می کنند با همه مهربان هم نیست ، دل من تنها وحشی کوچکی است که با کمترین محبتی رام می شود ، دل کوچکم میترسد نمی خواهد اهلی شود ، به همین سادگی !
    اگه گفتی امروز چه روزیه ؟ بگو دیگه ! زیاد فکر نکن ! امروز همون روزیه که دلم برات تنگ شده !
    من کلبه ی خوشبختی تو را روزی با گلهای شوقم فرش خواهم کرد و قشنگترین لحظه هایم را به پای ساده ترین دقایقت خواهم ریخت تا بدانی عاشق ترین پروانه ات خواهم ماند .
    آرزوی مرگ کردم مرگ هم شادم نکرد ، در قفس ماندم معشوق آزاد نکردم .
    دل های بزرگ و احساس های بلند ، عشق های زیبا و پرشکوه می آفرینند .
    خانوم ها با گوشهایشان عاشق می شوند و مردها با چشم هایشان . (شکسپیر)
    گاهی وقتها چقدر ساده عروسک می شویم ، نه لبخند می زنیم نه شکایت می کنیم ، فقط احمقانه سکوت می کنیم .
    مشکلات به سبکی هوا ، عشق به عمق اقیانوس ، دوستی به محکمی الماس ، موفقیت به درخشانی طلا ، این ها آرزوهای من برای توست .
    به جنگل سوخته ی خاطراتم سوگند ، درخت یادت را باغبان خواهم بود تا ابد .
    چو عاشق می شدم ، گفتم : ربودم گوهر مقصود ، ندانستم که این دریا چه موج خون فشان دارد .
    سنگینی بار خداوند آنقدر نیست که کمرت را بشکند ، فقط می خواهد تو را به زانو در آورد تا دعا کنی .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از alitalker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

چقدر سخته تو چشاي كسي كه تمام عشقتو ازت دزديد و به جاش يه زخم هميشگي رو به قلبت هديه داد زل بزني و به جاي اينكه لبريز كِينه و نفرت شي حس كني كه هنوزم دوسش داري چقدر سخته دلت بخواد سرتو باز به ديواري تكيه بدي كه يه بار زير آوار غرورش همه وجودت له شده چقدر سخته تو خيالت ساعتها باهاش حرف بزني اما وقتي ديديش هيچيزي جز سلام نتوني بگي چقدر سخته وقتي پشتت بهشه دونهاي اشك گونهاتو خيس كنه اما مجبور باشي بخندي تا نفهمه كه هنوزم دوسش داري چقدر سخته گل آرزوهاتو تو باغ ديگري ببيني و هزار بار تو خودت بشكني و اون وقت آروم زير لب بگي گل من باغچه نو مبارك

6. 4 کاربر از efatdrikvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

1

يکي داشت و يکي نداشت! اوني که داشت تو بودي و اوني که تو رو نداشت من بودم... يکي خواست و يکي نخواست! اوني که خواست تو بودي و اوني که بي تو بودن رو نخواست من بودم... يکي گفت و يکي نگفت! اوني که گفت تو بودي و اوني که دوستت دارم رو به هيشکي جز تو نگفت من بودم...يکي موند و يکي نموند! اوني که موند تو بودي و اوني که بدون تو نمي تونست بمونه من بودم...يکي رفت و يکي نرفت! اوني که رفت تو بودي و اوني که به خاطر تو توی قلب هيچ کس نرفت من بودمسر کلاس ریاضی بود استاد دو خط موازی روی تخته کشید ........ خط پایینی یه نگاهی به خط بالایی کرد و عاشق شد , خط بالایی هم یه نگاهی به خط پایینی کرد و عاشقش شد.در این موقع بود که استاد با صدای بلند گفت : دوخط موازی هیچوقت به هم نمی رسند ....

8. 3 کاربر از efatdrikvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrzad3344's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

توی تقدیر من و تو عاشقی جا نداره. منو تو باید جدا شیم اینه تنها راه چاره.ما رسیدیم اخر خط دیگه دنیامون یکی نیس

سرنوشت ما همینه دیگه رویامون یکی نیست .سخته واسه هر دتامون ولی بهتره تموم شه.میترسم بدیم ادامه عمر جفتمون

حروم شه.بیا دیگه واسه این عشق نکنیم منو تو اصرار .دیگه حرفی نمیمونه عزیزم خدا نگهدار

10. 2 کاربر از mehrzad3344 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه اقلیما.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    یه جایی دور از همه

پيش فرض

بازی روزگار را نمی فهمم.
    من تو را
    دوست دارم...
    تو دیگری را ...
    دیگری مرا ...
    و همه ما تنهاییم ...

12. این کاربر از اقلیما. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    یه جایی دور از همه

پيش فرض

تپه های شنی با وزش باد جا به جا میشود
    ولی صحرا همیشه صحرا می ماند
    این است افسانه عشق

14. 2 کاربر از اقلیما. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    یه جایی دور از همه

پيش فرض

وقتی برای مدتی تو را نمی بینم انگار
    که اسمان دلش بیشتر از من می گیرد
    حالا که برای همیشه رفته ای چه بگویم
    آسمان مرده است.........

16. این کاربر از اقلیما. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سرخی چشم کبوتر هیچ می دانی ز چیست ؟ نامه ام می برد و بر درد دلم خون می گریست .
    --------
    به خاطرت مونده یکی همیشه چشم به راهته * یه قلب تنها و کبود همیشه چشم به راهته .
    --------
    نرو تنهام نزار با درد و غم هام * اگه چه دلخوری از خیلی حرفام
    به قرآنی که از سایش گذشتم * به مرگ هر دوتامون خیلی تنهام

18. 2 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خداوندا به پیمان مقدس دوستی سوگند ، بهترین درودهایم نثار آنانی باد که کاستی هایم را می بینند و باز دوستم دارند .
    --------
    چو در رویت بخنند گل ، مشو دامش ای بلبل * که بر گل اعتمادی نیست ، گر حسن جهان دارد .
    ----------
    در جوانی دفع غم از چهره ی غمناک کن * در جهان گریاندن آسان است ، اشکی پاک کن .

20. 3 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •