تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 67 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 665

نام تاپيک: کرک ویندوز 7

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان این ویندوز 7 چشه !!
    کل اینترنتو گشتم یه کرکی پیدا نکردم . خواهش می کنم اونایی که یه راه حلی دارن کمک کنن واقعا حالمون گرفته شده !!!
    من در صفحات قبل و تاپیک های مختلف بارها این موضوع رو تکرار کردم . اگر خواستید میتونید از این شیوه استفاده کنید.

توجه> این شیوه رو من بر روی 7 سیستم مختلف تست کردم. 3 تا لپ تاپ و 4 تا پی سی.
    2 تا از لپ تاپ ها مال خودم و بقیه سیستم ها مال دوستان.
    این شیوه هم بر روی ویندوز های 32 بیتی و هم 64 بیتی آزمایش شده و تا الان هیچ مشکلی نداشته.

1. یک نسخه ویندوز 7 بویلد 7600 گیر بیارید که دستکاری و کرک نشده باشه. این مسئله خیلی مهمه. یعنی فقط سی دی اورجینال خود ویندوز 7 باشه. اگر خواستید بدونید که چطوری میشه قبل از نصب ویندوز متوجه شد که نسخه ای که دارید اورجینال هست یا نه میتونید بگید تا بعدا توضیح بدم.

2. ویندوز را نصب کنید و در جایی که ازتون درخواست سریال میکنه آنرا خالی بزارید و Next را بزنید.

3. وقتی به مرحله ای رسیدید که باید تنظیمات آپدیت ویندوز را انتخاب کنید. حالت غیر فعال بدون آپدیت اتوماتیک را انتخاب کنید. البته اگر در موقع نصب ویندوز به اینترنت وصل نباشید این قسمت در هنگام نصب مهم نیست روی کدوم گزینه باشه چون در هر صورت اینترنت قطعه و نمیتونه آپدیت بشه.

4. بعد از نصب کامل ویندوز وقتی ویندوز بالا اومد یک بار هم بصورت دستی خودتون ویندوز را ریستارت کنید.

5. با یوزری وارد بشید که تمام اختیارات رو داره. من پیشنهاد میکنم که تا ویندوز را کرک نکردید هیچ یوزری دیگه ای نسازید. در این حالت تنها 1 یوزر وجود داره و اون هم ادمین هست.

6. کرک زیر را دانلود کنید و همچنان که به اینترنت وصل نیستید آنرا اجرا کنید تا یک سریال خریداری شده یا همان OEM را براتون ثبت کنه. به هیچی دست نزنید تا ویندوز خودش ریستارت بشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    7. حالا وارد تنظیمات آپدیت ویندوز بشید و تنظیمات اون رو بر روی حالتی که در عکس زیر میبینید قرار بدید.
    این حالت تعیین میکنه که بدنبال آپدیت های جدید برای ویندوز بگرده اما نه اونها رو دانلود کنه و نه اینستال.

8. حالا برید و Check for Updates را مطابق شکل زیر اجرا کنید تا دنبال آپدیت های جدید برای ویندوز بگرده.

9. وقتی بهتون گفت که فلان تعداد آپدیت جدید برای ویندوز شما وجود داره روی Download یا Install Updates هیچوقت کلیک نکنید بلکه اول روی خود آپدیتی که وجود داره کلیک کنید و آپدیت هایی رو که وجود داره دقیق بگیرید و اگر آپدیتی به اسم Microsoft Malicious Software Removal Tool و KB971033 وجود داشت تیک بغلش رو بردارید و بعد روش کلیک راست بکنید و گزینه Hide Update را انتخاب کنید و بعد همون صفحه ای که توش هستید را OK کنید و بعد از نصب آپدیت هاتون از ویندوز 7 اکتیو شده تون لذت ببرید.

چند نکته.

اگر بعدا خواستید یکی از نرم افزار های مایکروسافت مانند بسته نرم افزاری آفیس 2007 یا 2010 را نصب کنید همیشه بعد از نصب این نرم افزار ها تنظیمات آپدیت ویندوز را دوباره چک کنید که تغییر نکرده باشه. چون بعضی وقت ها این نرم افزار ها تنظیمات آپدیت را بر روی دانلود اتوماتیک قرار میدند و ممکنه که Microsoft Malicious Software Removal Tool و
    KB971033 همراه دانلود اتوماتیک آپدیت ویندوز بر روی سیستمتون نصب بشه و اکتیو بودن ویندوز را از کار بندازه.

اگر تنظیمات آپدیت را اونطوری که گفتم قرار دادید و بعد از مدتی ویندوز بهتون خبر داد که آپدیت جدید دارید همیشه قبل از نصب آپدیت ها چک کنید تا مطمئن بشید که Microsoft Malicious Software Removal Tool و
    KB971033 قاطی آپدیت ها نشده باشه. اگر وجود داشت دوباره تیک بغلش را بردارید و گزینه ی Hide را بزنید.

اگر این شیوه برای شما کار نکرد مطمئن باشید که یکی از این 9 مرحله ای که گفتم را درست نرفتید مخصوصا داشتن یک ویندوز دستکاری نشده و اورجینال و آپدیتی بنام Microsoft Malicious Software Removal Tool و
    KB971033

بهر حال این روشی هست که ماه هاست من دارم ازش استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم. این روش رو جزو آخرین روشهای تست خودتون قرار بدید تا بعدا گلایه ای از من نداشته باشید.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 07-03-2010 at 20:16.

2. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

تبریک میگم دومین لینک معتبر دانلود کرک رسید...

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستي كه ميخاست تست كنه هنوزتست نكرده
    منتظرم

5. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز. من کرکی که خودم گذاشتم کاملا معتبر و از سایت کاملا معتبر هست. امشب دانلود ویندوز تموم میشه فردا تا نزدیک ظهر نتیجه رو همینجا می گذارم. درضمن این دوستمون که روش بالا رو توضیح دادند دو تا نکته وجود داره که من توضیح می دم:
    1- آپدیها زیاد برای ما ایرانی ها مهم نیست و ممکنه حجم اونها هم زیاد باشه پس شما فقط کافیه گزینه آپدیت رو خاموش کنید و اگر دوست نداشتید لازم نیست که حتما آپدیتها رو بگیرید

2- اگر این کرک رو دوستمون ماه ها هست که استفاده میکنند پس صد در صد تا چند وقت دیگه با مشکل ریست همراه خواهند شد. احتمال هنوز مهلت ویندوزشون تموم نشده. چون هیچ یک از کرکهایی که تا به حال موجود بوده برای این ریست شدن فکری نکرده بودند. از روزی هم که ریست شدن اتفاق افتاده در تمام سایتهای خارجی راجبش دارند بحث میکنند و هنوز تا امشب کرکی که بتونه این مشکل رو برطرف کنه کسی نتونسته ارائه کنه. البته حدس من این هست که به زودی کرکهای جدید مشکل رو حل میکنند. به هر حال تا الآ« ریست نمیشده که هکرها روی این قضیه بتونند کار کنند و اون رو رفع کنند و هر چی کرک هست بدون توجه به این موضوع ارائه شده بوده.

تنها کرکی که هفته گذشته ارائه شده و ادعا داره میتونه مشکل ریست رو حل کنه want.2.5.5 هست که من و دوستمون لینک دادیم. منتها حجم لینک من با نسخه دوستمون فرق داره. از من 6 مگابایت از دوستمون 3. حالا اینکه در کارایی فرق داشته باشند یا یکی باشند نمی دونم.

که همین کرک هم بعضی نتیجه گرفتند و بعضی هم نه. برای همین من دارم یک نسخه کاملا اورجینال از ویندوز 7 نسخه 7600 رو دانلود می کنم تا قبل از نصب هر کرک یا آپدیتی تست کنم ببینم مشکل برطرف میشه یا نه. اگر مشکل ریست برطرف بشه که دیگه دوستانی که نتیجه نگرفتند مشکل از خودشون بوده و از ویندوز دستکاری شده یا کرک شده استفاده کردند اما اگر نتیجه نده مشخص میشه اونها هم که میگند مشکلی ندارند به این دلیل که هنوز ویندوزشون ار کار نیفتاده و اگر از مهلت تموم بشه مشکل ریست برای آنها هم پیش خواهد آمد

تا فردا ظهر نتیجه رو حتما اعلام میکنم. البته مطمئن باشید به زودی کرکهای جدید به بازار میان فقط باید کمی صبر کنیم
    اگر هر یک از دوستان کرک جدید دیدند بهتر همینجا قرار بدند تا بقیه هم استفاده کنند. البته کرکهایی که واسه چند ماه قبل هست نگذارند چون مطمئنا جواب نمیده!! اگر میداد هم جا تو سایتهای خارجی پر شده بود...
    Last edited by nekooee; 07-03-2010 at 22:02.

7. 3 کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان چند سایت مخصوص به کرک 7 اینجا قرار میدید تا ما هم مطالعه کنیم.

من اون کرک 3 مگابایتی رو اجرا کردم و تا الان مشکل ریست شدن نداشتم آیا ممکنه برای من هم مشکل بوجود بیاد ؟ این زمانی که گفتید برای چی هست و از کجا میتونیم چک کنیم؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام دوست عزیز. من کرکی که خودم گذاشتم کاملا معتبر و از سایت کاملا معتبر هست. امشب دانلود ویندوز تموم میشه فردا تا نزدیک ظهر نتیجه رو همینجا می گذارم. درضمن این دوستمون که روش بالا رو توضیح دادند دو تا نکته وجود داره که من توضیح می دم:
    1- آپدیها زیاد برای ما ایرانی ها مهم نیست و ممکنه حجم اونها هم زیاد باشه پس شما فقط کافیه گزینه آپدیت رو خاموش کنید و اگر دوست نداشتید لازم نیست که حتما آپدیتها رو بگیرید

2- اگر این کرک رو دوستمون ماه ها هست که استفاده میکنند پس صد در صد تا چند وقت دیگه با مشکل ریست همراه خواهند شد. احتمال هنوز مهلت ویندوزشون تموم نشده. چون هیچ یک از کرکهایی که تا به حال موجود بوده برای این ریست شدن فکری نکرده بودند. از روزی هم که ریست شدن اتفاق افتاده در تمام سایتهای خارجی راجبش دارند بحث میکنند و هنوز تا امشب کرکی که بتونه این مشکل رو برطرف کنه کسی نتونسته ارائه کنه. البته حدس من این هست که به زودی کرکهای جدید مشکل رو حل میکنند. به هر حال تا الآ« ریست نمیشده که هکرها روی این قضیه بتونند کار کنند و اون رو رفع کنند و هر چی کرک هست بدون توجه به این موضوع ارائه شده بوده.

تنها کرکی که هفته گذشته ارائه شده و ادعا داره میتونه مشکل ریست رو حل کنه want.2.5.5 هست که من و دوستمون لینک دادیم. منتها حجم لینک من با نسخه دوستمون فرق داره. از من 6 مگابایت از دوستمون 3. حالا اینکه در کارایی فرق داشته باشند یا یکی باشند نمی دونم.

که همین کرک هم بعضی نتیجه گرفتند و بعضی هم نه. برای همین من دارم یک نسخه کاملا اورجینال از ویندوز 7 نسخه 7600 رو دانلود می کنم تا قبل از نصب هر کرک یا آپدیتی تست کنم ببینم مشکل برطرف میشه یا نه. اگر مشکل ریست برطرف بشه که دیگه دوستانی که نتیجه نگرفتند مشکل از خودشون بوده و از ویندوز دستکاری شده یا کرک شده استفاده کردند اما اگر نتیجه نده مشخص میشه اونها هم که میگند مشکلی ندارند به این دلیل که هنوز ویندوزشون ار کار نیفتاده و اگر از مهلت تموم بشه مشکل ریست برای آنها هم پیش خواهد آمد

تا فردا ظهر نتیجه رو حتما اعلام میکنم. البته مطمئن باشید به زودی کرکهای جدید به بازار میان فقط باید کمی صبر کنیم
    اگر هر یک از دوستان کرک جدید دیدند بهتر همینجا قرار بدند تا بقیه هم استفاده کنند. البته کرکهایی که واسه چند ماه قبل هست نگذارند چون مطمئنا جواب نمیده!! اگر میداد هم جا تو سایتهای خارجی پر شده بود...
    دوست عزیز من سعی میکنم تا جایی که میتونم به مشکوکیت های شما جواب بدم. اما قبل از هر چیز...

درضمن این دوستمون که روش بالا رو توضیح دادند دو تا نکته وجود داره که من توضیح می دم:
    این دوستمون اسمش مهران هست و میتونی مستقیم صحبتت رو به اون بگی.
    روشی رو که من توضیح دادم برای کسانی بود که میخواهند ویندوزشون رو آپدیت بکنند و با آپدیت کردن ویندوزشون بخوان باگ های ویندوز رو رفع کنند و هم درایو های جدید رو از طریق آپدیت ویندوز نصب کنند اما اگر کسی باشه که نخواد آپدیت کنه میتونه آپدیت ویندوز رو کاملا از کار بندازه و از همون کرکی که قرار دادم استفاده کنه و مشکلی هم پیش نمیاد.

2- اگر این کرک رو دوستمون ماه ها هست که استفاده میکنند پس صد در صد تا چند وقت دیگه با مشکل ریست همراه خواهند شد. احتمال هنوز مهلت ویندوزشون تموم نشده.
    شما فکر کنم پست قبلی من رو اصلا نخوندی و همینطوری یک نگاه گذری بهش انداختی. من در پست قبلیم در جمله اول اشاره کردم که من این روش رو با همین کرک بر روی 7 سیستم امتحان کردم. اگر برای یکی از این سیستم ها مشکلی پیش میومد نمیومدم اینجا و بگم از این روش استفاده کنید. پس کار کرده و مشکلی هم نداشتم.

در ضمن ویندوز وقتی با این کرک اکتیو میشه دیگه از حالت آزمایشی در میاد و یک ویندوز خریداری شده میشه. فکر کنم لازم باشه کمی در مورد کلمه OEM بعد از اکتیو شدن ویندوز تحقیق کنید. در ویندوز های آزمایشی بجای کلمه OEM عدد 123 را مینویسه.

چون هیچ یک از کرکهایی که تا به حال موجود بوده برای این ریست شدن فکری نکرده بودند. از روزی هم که ریست شدن اتفاق افتاده در تمام سایتهای خارجی راجبش دارند بحث میکنند و هنوز تا امشب کرکی که بتونه این مشکل رو برطرف کنه کسی نتونسته ارائه کنه.
    شما روشی رو که قرار دادم با همین کرک آزمایش کن اگر کار نکرد بعدا بگو مشکل داشتم. شما هنوز آزمایش نکردی و تست نکردی داری میگی که همچین کرکی وجود نداره. ویندوز من و 6 تا سیستم دیگه با همین کرک اکتیو شده و مشکل ریست شدن هم ندارم.

متاسفانه من 5 ساعت پیش خودم ریستارت کردم چون کرک یکی از برنامه هام کار نکرد و مجبور شدم سیستم ریستور کنم. اما اگر عکس 24 ساعته هم خواستید تعارف نکنید بخاطر همین مورد هم که شده سیستم رو تا 24 ساعت خاموش یا ریستارت نمیکنم.

برای همین من دارم یک نسخه کاملا اورجینال از ویندوز 7 نسخه 7600 رو دانلود می کنم تا قبل از نصب هر کرک یا آپدیتی تست کنم ببینم مشکل برطرف میشه یا نه.

هر چقدر هم منبعی که ویندوز رو ازش دانلود میکنید معتبر باشه اما آیا شما روش فهمیدن اورجینال بودن یک ویندوز رو قبل از نصبش میدونید؟ ایا میتونید قبل از نصب ویندوز و فقط از طریق فایل ISO متوجه بشید که فایلی که شما دانلود کردید دقیقا همون نسخه ای هست که مایکروسافت برای سریال های خریداری شده و معتبر اون رو در اختیارشون قرار میده؟

اگر جواب مثبته پس لطف کنید و تا حدودی اشاره کنید تا من بدونم که شما از این موضوع با خبر هستید و فرق اورجینال بودن و نبودن یک ویندوز را میتونید تشخیص بدید. اما اگر نمیدونید من میتونم بهتون بگم تا تستی رو که به قول خودتون میخواهید انجام بدید معتبر باشه و بر اساس منبع دانلود کردن ویندوزتون نباشه چون خود منبع میتونه دروغ باشه. امیدوارم نکته را متوجه شده باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من اتفاقا خیلی دقیق خوندم اما انگار خودتون دقیق نخوندید:
    بهر حال این روشی هست که ماه هاست من دارم ازش استفاده میکنم
    فکر میکنم جمله ای که اینجا نوشتید ثابت میکنه که کرک شما مربوط به ماه ها پیش...

در مورد تغییر کردن ویندوز من از منبع معتبر گرفتم. و بهترین روش هم منبع معتبر هست!
    در مورد روشی که میگید فکر می کنم خیلی مقالات اینترنتی رو مطالعه میکنید اما باید خدمت شما عرض کنم که بهترین روش تکیه به منبع معتبر هست و نمیشه به هیچ عنوان بعضی تغییرات را متوجه شد. و البته دانستن یک ترفند شاهکار نیست!!
    از راه hash میشه فهمید با عدد hash فایل iso مقایسه می کنید. البته من فکر می کنم از این هم بشه فرار کرد!@! و سایت سافت گذر هم نسخه اصلی و تفاوت اون با خیلی از نسخه رو توضیح داده که اگر علاقه مند باشید می تونید برید مطالعه کنید.
    البته کامل ترش در مورد hash رو می تونید از اینجا بخونید:
    Note: The file sizes, MD5, SHA-1 and CRC checksum hash values of ISO images have confirmed to match official record, so the ISO images is indeed a real original Windows 7 RTM ISO. And also the leaked Windows 7 Ultimate RTM ISO will install Ultimate edition by default. The ---- of deleting ei.cfg will enable selection of other Windows 7 editions during installation.

Leaked Windows 7 RTM English Retail DVD ISO Checksum

The official MD5 and SHA-1 checksum for the original Windows 7 DVD ISO have been posted earlier, where user can use a hash calculator to compare the hash values.

Other editions or SKUs of Windows 7 RTM already leaked and available for download is Windows 7 E x86 and x64 ISO images and Windows 7 RTM OEM 32-bit and 64-bit ISO.

Windows 7 RTM does not accept Windows 7 Beta product keys nor Windows 7 RC product keys. Most activation cracks or activators for Windows 7 RTM is based on frankenbuild method that does not pass validation. Currently, the best alternative is to rearm Windows 7 for 120 days free usage without activation, while waiting for genuine product keys available on MSDN or TechNet, or retail product keys to available, or for crack-maniac, the OEM certificate and SLP product key for OEM style offline instant activation crack.

The x86 sand x64 MUI language packs (LIP) of Windows 7 RTM (with local packs) and localization packs (LocalPacks) for Windows 7 RTM is also available for download.

Check out more information and FAQ on Windows 7.

اگر معنیش هم نفهمیدید بگید تا من توضیح بدم!
    و البته راه های دیگری هم می تونه باشه که من دنبالش نرفتم چون کارش هم نداشتم تا حالا. از این ترفندها زیاد بلدم دلیلی واسه شاخ و شونه کشیدند نمیبینم اون هم واسه یک ترفند!

در مورد تست کردن من فقط همین یکی رو به شما حق میدم چون واقعا من تست نکردم حالا دوستان دیگه می تونند تست کنند اگر جواب بده که ناراحتی نداره دعاتون هم میکنیم و خوشحال هم میشیم! ولی باید یکی از دوستانی نست کنه که الآن مشکل ریست شدن رو داره و نه کسی که هنوز این مشل براش به وجود نیومده...

به هر حال در مورد تست کردن حق با شماست من تست نکردم
    Last edited by nekooee; 08-03-2010 at 00:02.

11. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام

دوستان واقعا نمی دونم با این اینترنت ایران چه کار باید کرد!! من سرعت اینترنتم 512 اما دو روز خوبه سه روز خرابه!!

دیشب سرعت دانلودم بین 10 تا 20 متغیر بود در حالی به طور معمول 70 باید باشه. حدس میزدم برای فایل دانلودی مشکل به وجود بیاد اما با این وجود چون قول داده بودم امروز نتیجه رو بگم زدم ادامه دانلود بره اما متاسفانه صبحی متوجه شدم فایل مشکل پیدا کرده و نمیشه ازش استفاده کرد!!!

برای دانلود دوباره باید 3 روز دوباره وقت بگذارم تازه اگر باز وسطش اینجوری نشه!! حالا تکلیف ما با این اینترنت مضخرف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر برم از بازار بخرم هم به ویندوزش مطمئن نیستم اما چاره ای نیست عصری باید برم بخرم:-((

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من امروز تمام شهرمون رو گشتم آقا اصلا نمی دونند RTM چی هست؟؟ همه نسخه های قدیمی بود!
    خندم میگیره فروشنده میگفت RTM یعنی محمد رضا توکلی......

حالا دوباره باید 3 روز دانلود کنم.... خوش به حال شما شهر بزرگیها. شهر کوچیک همین که تا حالا دووم آوردیم باید بریم خدا رو شکر کنیم. یعنی مات خیلی گناه داریم بخدا . هیچی امکانات نداریم.

از همه معذرت می خواهم واسه اینکه قول داده بودم تست کنم اما بخدا تقصیر من نسیت فایلی که دانلود کردم خراب شده بود. اینجا هم RTM گیر نمیاد بخرم. دوباره باید از امشب تا 3 شب آینده دانلود کنم:-(
    باز هم معذرت
    Last edited by nekooee; 09-03-2010 at 11:47.

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

من امروز تمام شهرمون رو گشتم آقا اصلا نمی دونند MRT چی هست؟؟ همه نسخه های قدیمی بود!
    خندم میگیره فروشنده میگفت MRT یعنی محمد رضا توکلی......

حالا دوباره باید 3 روز دانلود کنم.... خوش به حال شما شهر بزرگیها. شهر کوچیک همین که تا حالا دووم آوردیم باید بریم خدا رو شکر کنیم. یعنی مات خیلی گناه داریم بخدا . هیچی امکانات نداریم.

از همه معذرت می خواهم واسه اینکه قول داده بودم تست کنم اما بخدا تقصیر من نسیت فایلی که دانلود کردم خراب شده بود. اینجا هم MRT گیر نمیاد بخرم. دوباره باید از امشب تا 3 شب آینده دانلود کنم:-(
    باز هم معذرت
    دوست خوب من
    من که لینک بهت دام 13 پارت اونم مستقیم چرا اونو نگرفتی
    حداقل الان میدونستی کدوم پارتش خرابه اونو دوباره میگرفتی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •