با سلام..
دوستان یک سوال...
من touch2 خودم رو به یکی از دوستان فروختم..
وقتی به کامپیوتر وصل میکنه گوشی رو نمیشناسه.. ویندوزش xp هست... باید برنامه خاصی نصب کنه؟
یک سوال دیگه داشتم بهترین برنامه چت که تریال هم نباشه برای touch2 چیه؟
با سلام..
دوستان یک سوال...
من touch2 خودم رو به یکی از دوستان فروختم..
وقتی به کامپیوتر وصل میکنه گوشی رو نمیشناسه.. ویندوزش xp هست... باید برنامه خاصی نصب کنه؟
یک سوال دیگه داشتم بهترین برنامه چت که تریال هم نباشه برای touch2 چیه؟
پبله .. باید یه برنامه نصب کنه اما 40 ساعته نخوابیدم اسمش رو یادم نمیاد بخدا..
برنامه چت هم slick مجانیه
سلام.
با تشکر از دوست عزیزمون مین خان ,برنامه مایکروسافت اکتیو سینک رو باید نصب کنید که میتونید از سایت مایکروسافت دانلود کنید.![]()
درسته .. همین بود .. استاد جان فکر کنم ماکروسافت جدیدا به ویندوز های غیر تورجینال اجازه دانلود نده.. گویا
من HTC touch Diamond دارم WM6.5 روش نصب بود میخواستم رامش رو آپدیت کنم که برگرده به همون WM6.1 ولی ارور 270 میده spl هم روش اجرا نمیشه باید چه کنم؟
دوست عزیز سوالتون رو میتونستید توی تاپیک خود گوشی یا قسمت رفع اشکال بپرسید( که پرسیدید) دیگه همه جا پست تکراری ندید .. اینجوری توی یکسال کلی از صفحات سایت پر از مطلب غیر مفید میشه و ...... .
ممنون
این گوشی تاپیک مخصوص نداره من که چیزی پیدا نکردم
سلام.
اینجاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام علیکم
دوستان من برای فارسی کردن کیبورد این گوشی و خوندن اس ام اس های فارسی این کیبورد SpbKeyboard.v.4.2.1.Build.3287.CBD.cab رو دانلود کردم. اما طرز استفاده از اون و نحوه فارسی کردن کیبورد رو بلاد نیستم.
از دوستان تقاضای کمک دارم.
پیشاپیش متشکرم.
سلام.
شما ابتدا باید فرسی ساز رو نصب کنید بعد کیبرد رو.فارسی ساز تو همین تاپیک قطعا" معرفی شده.بهد از نصبش و نصب کیبرد اگر دیدید نمیتونید انجام بدید همین جا بپرسید در خدمتتون هستیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)