گوشی مشترک چین و کره هستش که اصلش همون چینه و برای اینکه زیاد خراب نشه میگن کره
موفق باشید
![]()
گوشی مشترک چین و کره هستش که اصلش همون چینه و برای اینکه زیاد خراب نشه میگن کره
موفق باشید
![]()
گوشی بنده INNOV8 SAMSUNG هستش و برای SMS زدن همین حالت هستش که بعد از 6 تا تبدیل به MMS میشه ولی میتونم برم تو option دوباره sms کنم پیاممو ولی در مورد این گوشی نمیدونم.احتمال زیاد باید همین شکلی باشه![]()
آزمایشه استحکام گوشی!!!!!!!!!!!من همیشه گوشیمو توی جیبه شلوارم میزارم چند روز پیش موقعی که خواستم گوشیمو از توی جیبم در بیارم یکدفعه از دستم پرتاب شدروی زمین(زمین موزاییک بود) درش رفت یکطرف و باطریش هم رفت طرف دیگه و خود گوشی هم با ال سی دیش خورد زمین شوکه شدمجرات نداشتم گوشی رو بردارم فکر می کردم ال سی دیش خورد شده با احتیاط بلندش کردم ودرعین نا باوری دیدم گوشی هیچیش نشده و حتی یک خط هم روش نیفتاده بعدش باطری رو گذاشتم و روشنش کردم که دیدم خدا رو شکر گوشی مثل روزه اولش کار می کنه
خلاصه بعد از یک سکته ناقص من به این تجربه رسیدم!!!!
منم یه چند روزه خریدمش. حرف نداره. تا حالا که هیچ مشکلی باهاش نداشتم. ببینیم تا بعد چی میشه..
کسی میدونه این ارور چیه که برا نصب بیشتر برنامه ها تو گوشیم اینو میگه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی معرفت تو که قرار بود تسست اس ام اس فارسی رو انجام بدی با ایکس 6 بعد جوابشو بهم بدی !
بهمین راحتی فراموش کردی و دکمون کردی!
من فکر کردم من و توهستیم
پس چی شد که اینقدهشدی!
شوخی کردم تو رو خدا تست کن جوابشو بده![]()
بچه ها بنظرتون ایکس 6 مدل 32 گیگ بگیرم خووبه یا 16 گیگ؟ علی رغم رنگ خوشگل قرمز روی مشکی بودنش مسئله مه هدفونشه واسم بنرتون کدوم هدفون بیشتر بیس می ده و باحال تره؟
سلام بر همه دوستان
من میخوام این گوشی رو بخرم و بعد 3 سال میخوام 5700 رو بدم و جاش x6 رو بگیرم.واقعا از خرید قبلیم راضی بودم ولی تنوع لازمه دیگه!!!
از کسانی که این گوشی رو دارن چند تا سوال داشتم:
1.صدای طرف مقابل هنگام مکالمه چطور هست , یه جایی نوشته بودن صدای طرف مقابل خیلی ضعیف میاد و طرف باید داد بزنه تا بشنوی.آیا صحت داره؟
2.صدای اسپیکرهاش هم از لحاظ کیفیت و هم بلندی در مقایسه با 5700 یا 5800 چطوره؟
3.صدای هندزفری هاش چجوریه (16gb) ؟
4.گوشی ساخت کجاست؟ مجار اصل وجود خارجی داره ؟ (زیاد فرقی نمیکنه فقط میخوام پول اضافی بابت لیبل مجار ندم)
5.از خریدتون راض هستین؟
در ضمن قیمت گوشیx6 16 gb هم اکنون در تبریز 350000 تومن بدون گارانتی
و قیمت 32gb ساخت فنلاند 700000 !!!
خیلی خیلی ممنون
سلام عزیزم چند روزی نبودم جایی کار داشتم ولی به یادت بودم
تستش کردم 10 اس ام اس رو می تونی بفرستی از یازدهمی تبدیل
میشه به ام ام اس
آقا ما خیلی مخلصیم
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
به نظرم یه 16 گیگ بگیر هدفونش خوبه ولی اگه خواستی میتونی یک کریتیو براش بخری البته بگم که من از کیفیت هدفونش راضیم و نیازی هم به تعویض نمی بینم
به نظره من خریده 32 گیگ با توجه به اختلاف قیمتش ارزششو نداره
1- صدای مکالمه نسبت به یکسری از گوشی های نوکیا پایین تره ولی اینطور هوم نیست که طرفه مقابلت نیاز باشه داد بزنه در کل متوسطه
2- با 5700 مقایسه نکردم ولی از نظره بلندی در حد5800 هست ولی بیسش کمتره
3-کیفیت و بلندیه خوبی داره
4- فقط ساخت چینه و هر کس هم بهتون گفت فنلانده دروغ میگه چون من خودم دیدم که لیبل فنلاند رو خودشون میزنن
5-اگر میخوای نوکیا بخری تو رنج قیمت خودش گوشیه خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)