در صفحه اول همین تاپیك گفتم چیكار كنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صفحه اول همین تاپیك گفتم چیكار كنی:
من توسط این نرم افزار خاستم درایورهای لپ تابم را اپدیت کنم ولی کار نمیکنه و فقط این صفحه رو نشون میده
The file that you are trying to download has either been moved, renamed or archived.
Please go to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and choose your product to find your download.
به اون ادرسم میرم خبری از درایور نیست
چجوری درایورهامو اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
من یک لب تاپ دل مدل inspiron 1545 دارم که از روز اول روی آن داس نصب بود. مشکل اینجاست که فقط ویندوزهای ویستا و سون و mrt روی آن نصب می شود و xp نصب نمی شه! می خواستم بدانم آیا راهی برای نصب ویندوز xp وجود دارد؟
با تشکر
ویندوز ایکس پی لپ تاب ها مخصوصه و باید از هارد ساتا پشتیبانی کنه وگرنه نصب نمیشه پس دنبال یه ویندوز با این مشخصات باش تا نصب بشه
دوستان یه سری به این سایت بزنیدوهم میشه برنامشو دانلود کنید هم اینکه بگردید دمباله درایور ها
با سلام و تشکر
من ویندوز مخصوص لب تاپ رو هم گرفتم و تا مراحل اولیه نصب که چک کردن هستش می ره اما یهو صفحه آبی میاد و ارور می ده و همونطور می مونه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من درایور کارت گرافیک و کلا هر درایوری که برای این لب تاپ هست رو میخوام
Dell Inspiron 1564
لازم به ذکر است که cpu این مادربرد cor i 3 است
و همین مدل است که cpu ان core 2 duo است و درایور هاش موجود است!!!!و من درایور برای core i3 میخوام!
مشکل همونجاست اون صفحه که میاد نشون دهنده اینه که اون ویندوز از هارد ساتا و یا مدل لپ تاب شما ساپورت نمیکنه
خیلی از ویندوز ها با نام مخصوص لپ تاب وارد بازار می شن ولی خیلی ها شون روی خیلی از مدل ها جواب نمیدن
شما یک ویندوز دیگه تهیه کن و مطمئن باش نصب میشه
البته میتونه در بایوس هاردتو از ساتا به معمولی تغییر بدی که در این صورت همون ویندوزی که داری میشناسه و نصب میشه ولی این روش را زیاد توصیه نمیکنم
خیلی از شما ممنونم
راستی اینجا ویندوزی برای دانلود هست که کار منو راه بندازه و خیلی هم خوب باشه؟
اینجا رو ببین:
سی پی یو درایور نمیخوادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
شما هم اینجا رو ببین:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)