بی خیال این بحث بشید بهتره ها
prototype فکر نکنم خیلی به این بازی ربط داشته باشه
من می ترسم دفعه بعدی این بازی رو بیاید با Dragon age مقایسه کنید : دی
بی خیال این بحث بشید بهتره ها
prototype فکر نکنم خیلی به این بازی ربط داشته باشه
من می ترسم دفعه بعدی این بازی رو بیاید با Dragon age مقایسه کنید : دی
اونهایی که با نسخه PC بازی کردن یه نقدی یا توضیحی بدن ببینیم که بازی روی PC خوب در اومده یا نه..........کنترل ها همش با کی بورد هستش و نمیشه با دسته ست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته این نسخه سم فیشر نسبت به نسخه های قبلیش ضعیفتر بود ولی همین ضعیفش هم از prototype خیلی بهتر بود(البته بازم خیلی نمیشه مقایسشون کرد ولی از لحاظ معدل کیفی و امتیازا مشخصه......)البته من حرف هر دو عزیز رو قبول دارم...به نظر منم نسخه اسپلینتر سل(new) خیلی از نظر اعداد ارقام و سبک سرتر و بهتره ولی prototype هم زمان خودش خیلی حرفا زد...انصافآ نباید این 2 بازی با سبکهای متفاوت رو باهم مقایسه و تشبیه کرد...نمی خوام ار بحث خارج بشم ولی prototype یه بازیه ابر قهرمانی مثل مرد عنکبوتیه و شخصیت اون یه کاراکتر نو ظهور کمیک هستش و در سبک خودش بهترینه اونم با دلایل منطقی مثل توانایی های مختلف و بی نظیر,داستان جالب و...
(کلآ این بحثها چه ربطی به Darksiders داره من نمیدونم!)*
دوست عزیز در صورتی که علاقه به بازیهایی داری که از اول تا آخرش فقط مبارزه با مانسترهاست بهت پیشنهاد می کنم از دست ندیش.البته در بازی چشمه هایی از پازل محور بودن هم هست.بازی تقریبآ در سبک gow هست ولی هرگز به پای اون نمیرسه چه در داستان پردازی و چه در گیم پلی ولی انصافآ بازیه سرگرم کننده و خوبیه که میتونه 1 هفته ای شما رو مشغول خودش کنه.کنترل بازی هم با کیبورد و موس خیلی روون و ساده هست(البته تا زمانی که قرار نباشه با یک مانستر 6فوتی مبارزه کنی)!اونهایی که با نسخه PC بازی کردن یه نقدی یا توضیحی بدن ببینیم که بازی روی PC خوب در اومده یا نه..........کنترل ها همش با کی بورد هستش و نمیشه با دسته ست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با دسته هم من تست نکردم مچ میشه یا نه ولی احتمالش هست...حالا اگر تست کردم خبرش رو میدم
Last edited by B.3.S.T; 29-09-2010 at 00:36.
آقا این بازی شبیه دویل مر کرای هست یا نه
من روي pc بازي مي كنم كنترل خوبه (از اوني هم كه من فكر مي كردم بهتره) با موس و كيبورد بايد جنگ رو هدايت كنيد. فقط مشكل دفاع كردنه كه با alt چپ انجام ميشه كه براي من زدنش يكم سخته. ولي در كل بازيه قشنگيه و به امتحانش مي ارزه.
و بيشتر از همه ي بازي ها به خداي جنگ شباهت داره.
Last edited by molaali; 29-09-2010 at 13:16.
البته تو هر بازی میشه کنترل ها رو عوض کرد که آدم راحت باشه
من این بازی رو امتحان نکردم بازی خوبی هستش یا نه؟
سلام
آقا شما نسخه pc رو از کجا تهیه کردید؟ مغازه ها آوردن؟
همه ی مغازه ها دارن
یه چیز جالب هم بگم که من همون روزی که بازی اومد تو بازار رفتم یکی بخرم توش 4 تا dvd بود
رفتم جای دیگه دیدم 2 تاس.بعد دیدم هولوگرام وزارت ارشاد هم روشه
به طرف گفتم جریان چیه ؟گفت ماهم کف کردیم .بازی رفته وزارت ارشاد 1 روزه مجوزشو دادن بیرون
خلاصه اینکه داداش با خیال راحت بازیو از همه جا میتونی گیر بیاری![]()
کاملآ مشخصه که پستهای قبلی رو با دقت نمی خونیدآقا این بازی شبیه دویل مر کرای هست یا نه...چندین پست در ارتباط با سوال شما جواب داده شده
اگر علاقه به سبک DMC دارین...بله البته سبکش بیشتر به GOW شبیه هست تا DMC...
احتمال زیاد تو بازار پیدا میشه ... اگر هم پیدا نکردید تو سایتهای خرید آنلاین هستآقا شما نسخه pc رو از کجا تهیه کردید؟ مغازه ها آوردن؟
دقیقآ 4 تا DVD باید باشه...(وزارت ارشاد کارش درسته که 4تا DVD اصلی رو به 2تای خودش تبدیل کرده!!!البته امکانش هم هست DVD های جدید انحصاریه خودشون ساختن هجم ذخیره اطلاعاتش بیشتره!)روزی که بازی اومد تو بازار رفتم یکی بخرم توش 4 تا dvd بود![]()
Last edited by B.3.S.T; 29-09-2010 at 14:29.
من امروز بازی رو گرفتم حدودا 2 ساعت اونو بازی کردم. واقعا بازی عالیه. خیلی خوشم اومد
جزو سبک های مورد علاقه منه. یه اکشن ادونچر خوش ساخته
شبیه DMC که به نظرم نبود. بازی بیشتر به نظرم شبیه GOW و POP هستش
یکمی مولفه های بازی های نقش آفرینی(RPG) هم توی اون وجود داره که باعث میشه بازی جذابتر باشه
من مثلا اگه بخوام بازیو با آخرین شماره پرنس که امسال منتشر شد مقایسه کنم این بازی سطحش بالاتره. مخصوصا از نظر مبارزات خیلی بازی قویه. سیستم مبارزات بازی واقعا زیبا و جذابه
الان زوده برای اینکه بهش امتیاز بدم ولی فکر کنم حدودا 8.8 بهش بدم. البته بحث سلیقه هم هست. من از این سبک خیلی خوشم میاد. ممکنه یه نفر اصلا از این سبک خوشش نیاد یه امتیاز خیلی پایین بده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)