به نظر من همه بین پلاسما با LCD یا پلاسما با LED شک دارن
بین LCD و LED که من میگم LED
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
یکی هم به من بگه شارپ چطوره دیگه گلروزده !!!
به نظر من همه بین پلاسما با LCD یا پلاسما با LED شک دارن
بین LCD و LED که من میگم LED
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
یکی هم به من بگه شارپ چطوره دیگه گلروزده !!!
سلام دوستان یه سوالی داشتم اینکه آیاصفحه پلاسما های پاناسونیک مثلا جی 10 در برابر ضربه های خارجی مانند برخورد چیزی با آنها مقاوم هستند یا نه ؟؟؟
جمله آخرت يعني چي؟
من از LE700 كه دارم خيلي راضيم. بي نظيره. البته USB نميخوره كه به نظر من بايد بخوره. آخه TV كه اينقدر تصويرش خوبه نبايد امكاناتي مثل USBرو حذف ميكرده.
در كل از تظر كيفيت تصوير تكه
سلام لطفا بنده رو راهنمایی کنید
من خودم بین ال جی 47 sl900 و 46 b8000 سامسونگ نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
اگه هیچکدوم رو پیشنهاد نمیکنید چی بگیرم؟
یه مشکل ال جی اینه که تصاویر محیط رو صفحه اون منعکس میشه مثل نور لامپ؟ کسی این رو دیده؟ میخام بدونم خیلی تو چشم میزنه و ناجوره؟
لطفا هر کسی که میتونه بنده رو کمک کنه
با تشکر
من B8000 سامسونگ رو پیشنهاد می کنم.
منعکس شدن نور هم روی ال ای دی های ال جی وجود داره و اونم بخاطر جداره محافظشه.خیلی ناجور نیست مثل پلاسماهاست.
سلام دوستان
آیا مشکل باقی ماندن جای تصاویر ثابت روی پلاسما های جدید (neo pdp ) هم وجود داره ؟؟؟؟؟
اگر منظورتون Burn in هست تقریبا این مشکل در هیچ پلاسمایی به وجود نمیاد (منظور در سطح شایع که بشه به عنوان یک مشکل جدی مطرح باشه) ولی در بعضی مواقع Image retention یا اثر موقتی داره خود به خود بعد از چند ثانیه برطرف میشه.
نه دوست عزیز تنها سریهای G10 و V10 و S1 (مخصوص آمریکای شمالی) و Z1 هستن که NeoPDP محسوب میشن بقیه پنلها از نسل جدید پلاسما ها هستن ولی NeoPDP نیستن.
سلام و خسته نباشید
اگه میشه در مورد اهمیت وجود سیستم 24p l در تی وی های جدید و اینکه
ایا در پلاسماهای پاناسونیک این سیستم وجود داره یا نه مختصرا یه توضیحی بدید ممنونم
مهدی جان میخواستم بدونم NeoPDP بطور انحصاری مخصوص پلاسما پاناسونیکه ؟
من B650 دارم (پلاسما سامسونگ). تا الان فکر میکردم که b650 از همین تکنولوژی استفاده میکنه ):
در حقیقت در این گیرودار که v10 میاد یا نه ( 5ماه پیش) این تاپیک رو دیدم و رفتم این رو خریدم .....
تا الان فکر میکردم که دستگاهی که خریدم neopdp ... ولی الان فهمیدم که انگار نیست !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirardallan; 14-03-2010 at 11:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)