تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 72 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 720

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شما نیازی نیست پیدا کنی همون مکعبی که داری باهاش ور میری ایمیل مسعود هست

این عکسش...شما به عکس توجه کن...این همون مکعبه با این تفاوت که باز شده تا شما همه وجهش رو ببینی... ردیف وسط رو ببین.... از بالا شروع کن به وارد کردن چهار تای اول و که زدیکه کلیک راست بزنوهمین جور ادامه بده تا اون ردیف تو عکس از بالا تا پایین رو تموم کنی....
    حالا که تموم شد شما یه کلیک چپ بزن و 4 تا عدد سمت چپ عکس رو وارد کن....حالا فقط 4 تا خونه رو مکعب خالی میمونه که 4 تا عدد سمت راست عکس هستند....لازم به ذکر هست که اگر اعداد سمت چپ و راست سر جاشون درست کار نکرد...جاشون رو تو همون وجه مکعب تغییر بدین.

اینم عکسش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام بچه من تو مرحله كشتي دومي اونجا كه استخر داره گير كردم تو رو خدا كمكم كنيد من از آسانسور پياده شدم
    بعدش هر كي رو ميكشم اونم بي سر و صدا جي بي اي تموم ميشه و ميبازم خلاصه با هر جون كندني كه بود خودم رو به اون بالا پله رسوندم سه تا سربلز هم اونجا بود اونا رو هم كشتم اما نميدونم ديگه كجا بايد برم كسي هست كه كمكم كنه گير كردم كمك كنيد

Banned wordlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو رينگ كشتي كچ

پيش فرض

بازیش قشنگه؟

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

عاليه مثله فيلم سينمايي ميمونه

فقط سيستم بالايي ميخواد

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام بچه من تو مرحله كشتي دومي اونجا كه استخر داره گير كردم تو رو خدا كمكم كنيد من از آسانسور پياده شدم
    بعدش هر كي رو ميكشم اونم بي سر و صدا جي بي اي تموم ميشه و ميبازم خلاصه با هر جون كندني كه بود خودم رو به اون بالا پله رسوندم سه تا سربلز هم اونجا بود اونا رو هم كشتم اما نميدونم ديگه كجا بايد برم كسي هست كه كمكم كنه گير كردم كمك كنيد
    همون بالاي پله ها توي دري كه وسط هست برين. اين رو راحت ميشه از روي نقشه فهميد! حيف كه هيچ كس به خودش زحمت نميده روي بازي فكر كنه!

ضمنا هر 20 دقيقه يه بار پست نميدن كه چرا جواب من رو ندادين!

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

دقیق تر توضیح بده آخه من این مرحله رو خیلی وقته که رد کردم وگرنه کل اش رو برات میگفتم.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

كه هيچ كس به خودش زحمت نميده روي بازي فكر كنه!
    !
    این رو راست گفتی .یادمه روی یکی از مرحله ها یکی دو روز فکر کردم تا ردش کردم ،اینجوری کیفش بیشتره.البته اگه انگلیسیم بهتر بود زودتر ردش میکردم

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض سلام

شما نیازی نیست پیدا کنی همون مکعبی که داری باهاش ور میری ایمیل مسعود هست

این عکسش...شما به عکس توجه کن...این همون مکعبه با این تفاوت که باز شده تا شما همه وجهش رو ببینی... ردیف وسط رو ببین.... از بالا شروع کن به وارد کردن چهار تای اول و که زدیکه کلیک راست بزنوهمین جور ادامه بده تا اون ردیف تو عکس از بالا تا پایین رو تموم کنی....
    حالا که تموم شد شما یه کلیک چپ بزن و 4 تا عدد سمت چپ عکس رو وارد کن....حالا فقط 4 تا خونه رو مکعب خالی میمونه که 4 تا عدد سمت راست عکس هستند....لازم به ذکر هست که اگر اعداد سمت چپ و راست سر جاشون درست کار نکرد...جاشون رو تو همون وجه مکعب تغییر بدین.

اینم عکسش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز از راهنماییت خیلی ممنونم

با یه بد بختی تونستم ردش کنم

خیلی لطف کردی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام برو بچ 1 سوال؟ من این بازی را گرفتم .نصبش کردم ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه مثل اینکه فایل بک اپش خراب باشه ارور میده cpu=2.81 vga=128 9250 ati rm=1024 اینم از مشخصات سیستم . بازی هم مال شرکت علی بابا است کرک هم نداشت مشکل منو کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام برو بچ 1 سوال؟ من این بازی را گرفتم .نصبش کردم ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه مثل اینکه فایل بک اپش خراب باشه ارور میده cpu=2.81 vga=128 9250 ati rm=1024 اینم از مشخصات سیستم . بازی هم مال شرکت علی بابا است کرک هم نداشت مشکل منو کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    کارت شما نمی تونه این بازی رو اجرا کنه! باید کارت گرافیک شما Pixel Shader 3 رو ساپورت کنه که مال شما فکر کنم 1.5 رو ساپورت می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •