پرنس شنهاي فراموش شده!!!فكر نميكردم انقدر گرافيكه پايين و داستان بي محتوايي داشته باشه!!!پرنس فقط 1و2---------
پرنس شنهاي فراموش شده!!!فكر نميكردم انقدر گرافيكه پايين و داستان بي محتوايي داشته باشه!!!پرنس فقط 1و2---------
Lara Croft and the Guardian of Light
خیلی خسته کنندست و دوست دارم هر جه زود تر تموم شه![]()
Hard Track
Quest of Persia تمامی نسخه ها
Metro 2033
Lost Planet 2
این ها آشغال ترین بازی های عمرم هستن !!!
از بین بازیهایی که امسال بازی کردم :
Uncharted 2
البته بازی ای که خوشم نیاد زیاد بود ولی از بازیهای دیگه خیلی انتظار نمیرفت.
اینو با 1000 تا امید نشستم بازی کنم ولی متاسفانه حالم بهم خورد .![]()
Last edited by Alireza.M67; 30-12-2010 at 15:03.
سلام دوستان.
من از 2 تا بازی خوشم نیومد.
یکیش بازی Halo بود آخرین نسخه.همون که خیلی نمره ی بالایی گرفت و خیلی از دوستان تو انجمن عاشق این بازی هستند..دلیلش هم این بود که به نظرم خیلی خشن نبود و خون و خونریزی نداشت مثل کال اف دیوتی(البته من خودم نمیدونستم چرا خوشم نمیاد مسعود جان Masoud King بهم دلیلش رو گفت).
یکی دیگه از بازی ها که خوشم نیومد بازی Call of Juarez بود که فکر میکنم دلیل اصلیش این بود که تازه کال اف دیوتی رو تموم کرده بودم و سلیقم دیگه بازی با سطح پایین قبول نمیکرد.
ممنون
بعضی پستارو می بینم فکر می کنم اینجا تاپیک بازی های تاپه!
سری رزیدنت اویل و کل بازی های سبک استراتژی و نقش آفرینی هم در نوع خودش خیلی جالب بود!
کسی که کلا از استراتژی و نقش آفرینی خوشش نمیاد پس احتمالا با پی سی کلا بازی نمی کنه...
حالا این هیچی.... کلا فکر کنم هر کی این تاپیکو بگرده بازی های مورد علاقه خودشو پیدا کنه....
تا حالا اسم اين بازي رو نشنيده بودم ! حتما خيلي ضايع بوده كه حتي اسمشو سايتهاي خارجي نياوردن !از بین بازیهایی که امسال بازی کردم :
Unchated 2
البته بازی ای که خوشم نیاد زیاد بود ولی از بازیهای دیگه خیلی انتظار نمیرفت.
اینو با 1000 تا امید نشستم بازی کنم ولی متاسفانه حالم بهم خورد .
شوخی می کنی ... ؟!
خیر سرش بهترین بازی سال 2009 شد .
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
اینجاست که می تونی به اختلاف سلایق پی ببری ...![]()
واقعا حسین وقت گیر اوردی واسه شوخی کردن..دیتا حالا اسم اين بازي رو نشنيده بودم ! حتما خيلي ضايع بوده كه حتي اسمشو سايتهاي خارجي نياوردن !
علیرضا چطور باب میلت نبوده....شوخی می کنی ... ؟!
خیر سرش بهترین بازی سال 2009 شد .
چی می خواستی که انچارتد نداشت.؟ تا نتونه میلتو برسونه..؟
منو فکر انداختی پسر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)