فقط کاپریس مدل 93 "معروف به تخم مرغی" یدونشو داشتیم چون جا پارک براش پیدا نکردیم فروختیم
مصرفش صدی یازده بود ....
فقط کاپریس مدل 93 "معروف به تخم مرغی" یدونشو داشتیم چون جا پارک براش پیدا نکردیم فروختیم
مصرفش صدی یازده بود ....
سلام
به نظر من که اصلا فروشی نیست یا فروشنده قیمت بالایی میگه چون ماشین تر وتمیزه به نظر من 7-8 میگه
دوستان وارد تر ازمن
من تا حالا ندیده بودم کسی بتونه چراغهای ال ای دی بندازه رو ماشینهای قدیمی امریکایی کسی میتونه به ما بگه چه جاهایی این کارو برامون انجام میدن؟
Last edited by BLACK-BLACK; 18-09-2009 at 17:49.
ماشین تا جایی که دیدم 8 سیلندر هستش
خیلی تر و تمیز اگه فروشنده باشه مون 7-8 تومن
البته به شرط اینکه چراغای عقب خودش رو هم بده.ماشین از نظر بدنه واقعا تمیزه .
تا جایی هم که میدونم این کامارو ها لنز عبشون انگار دو لایه هستش یعنی یه لایه شفاف دارن و یه لایه شیار شیار و رنگی نمیدونم درست میدونم یا نه ولی تا جایی که یادمه اینطوری بود و با برداشتن اول لایه رنگی اینطوری سفید میشن و میشه توش LED گذاشت کیت LED هم زیاد کار نداره یه بورد شکد کاسه چراغ میخواد بعدا روش میچینی دیود نوری ها رو از پشتم چند تا میخوای خروجی واسش میذاری مثلا یکی واسه راهنما یکی دنده عقب یکی خطر و یکی ترمز
اينم يه كاماروي ديگه
ولي مثل اون قبلي تميز نيست + اينكه فكر كنم 79 باشه
تشكر يادتون نره !
![]()
پدرام جان دستت درد نکنه عکس های قشنگی میزاری.
اینم از من:
اونی که تو عکسه امیره(پسر عمه ام)
![]()
سلام
عکس های بیشتر از ایمپالا (مشهد)
ببینید چند می ارزه
![]()
تو عکس اولی زیاد مالی به نظر نمیرسید.
اما حالا فرق میکنه.
عقبش خیلی سالمه.
داخلش هم که سالمه.و تودوزی البته تودوزیش فابریک نیست.
توی موتورش هم نو به نظر میاد.
3.5 خوب گفته.سالمه.
خداییش اون کاپریسی که من سراغ دارم واقعآ قیمت خوبی داره.
سلام.
این عکس رو یادم نیست از کجا ورداشتم فکر کنم تی تی بود.
پونتیاک گرندپریکس 1973
یه دونه اش تو اصفهان هست به رنگ آبی تازه بازسازی شده اتفآقا نزدیک خونه ما بود.
ماشینه خوشگلیه.
سلام.. چند تا عکس از کامارو 70 تا 73 که تو محلمون تازه اومده... بالاخره امشب ماشین رو گذاشت تو خیابون..
جالب اینجاس که وقتی رفتم سراغش دیدم رو شیشه اش کاغذ چسبوندن واسه خرید !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه کرونت اوراق...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام علی جان.... ماشینش خیلی سالم به نظر میاد... اگه به ظاهرش برسی، زه ها رو عوض کنی و به ریزه کاری هاش برسی ماشین توپی میشه... همون طور که محمد هم گفت سالم به نظر میاد.. از درز های صندوقش معلومه.. 3500 هم نسبت به قیمت های دیگه خوبه ولی تا می تونی قیمت رو بیار پایین تر...
==========
این عکس ها رو گذاشته بودم تو تاپیک ماشین آمریکایی.. به درخواست دوستان منتقل کردم به اینجا..
عکس های فورد مرکوری کوگار هست که روش موتور 460 بستن..
عکس اول رو میذارم، بقیه رو لینک می ذارم
عکس از دوستم صادق..
اینم لینک فیلم تست ماشین..
عکس خود کوگار :::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس موتور 460 فورد با کاربرات Holley 750 که رو کوگار بستن..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)