سلام
اسلیم آداپتور نمیخواد که
ببین جلوی کینکت چیز میز نذاشتی؟
ببین پایه ی خود کینکت لق نشده؟
احتمالا تو بار بهش ضربه خورده-اگه درست نشد برو پسش بده![]()
سلام
اسلیم آداپتور نمیخواد که
ببین جلوی کینکت چیز میز نذاشتی؟
ببین پایه ی خود کینکت لق نشده؟
احتمالا تو بار بهش ضربه خورده-اگه درست نشد برو پسش بده![]()
ببین دوست عزیز دشاخه رو که زدی لق نیست جای کینکت مطمئن هست چون من خودم برام اتفاق افتاده همین امشب داشتم بازی میکردم یهو try again داد یه کم رفتم تو جزئیاتسلام دوستان عزیز
دیروز برای دوستم اسلیم گرفتم باندال کینکت. با کینکتش مشکل دارم تمام تنظیمات اولیشو انجام میدم و ok میشه ولی 30 ثانیه نمیشه پیغام میده نمیتونه منو ببینه و میخواد دوباره تنظیماتو انجام بدم . با تنظیم مجدد درست میشه ولی به 10 ثانیه نمیشه دوباره چراغش قرمز میشه و میخواد دوباره تنظیم بشه لطفا راهنمایی کنید . کینکتو با کنسول خودم و تو خونه خودمون تست کردم همونطوریه بازم. بنظرتون اگه با آداپتور وصل کنم درست میشه چون الان دسترسی ندارم هنوز تست نکردم.
تشکردیدم پریز لقه
یا یه دفعه کینکت رو جوری گذاشتم فقط میتونستم یه نفر رو بشناسون در حین بازی تکونش دادم برادرم هم بتونه بازی کنه یهو ازاول شروع به اسکن کرد
بچه ها رفیقم یه آشنا تو دبی داره.
میخواد بهش بگه از اونجا یه اسلیم باندل کینکت براش بخرن بیارن ایران.
1- به نظرتون از نظر قیمت میصرفه؟(با توجه به اینکه کپی خور نیست)
2- به ریسکش میارزه؟(اگه بیارن و خراب باشه یا مشکلی داشته باشه کار تمومه)
رفیقم میخواد آرکیدشو بفروشه و این کار رو بکنه.
به نظرتون کدوم کار بهتره:
1- فروش آرکید و خرید باندل اورجینال از دبی یا 2- نفروختن آرکید و خرید کینکت از قم
خیلی ممنون.
کارش اشتباهه
همون آرکیدو باید نگه داره+یه کینکت![]()
ممنون از پاسختون دوستان کینکت کلا خراب بود موتورش کار نمیکرد و چون فعلا هیچ قطعه ای ازش تو ایران نیست پس دادم یکی دیگه گرفتم اینم بگم از هر 1000تا یکی اینجوری میشه اینم شانس ما بوده![]()
توصیه به دوستان عزیز میکنم حتما موقع خرید بخوان فروشنده تستش کنه بعد ببرن . من از آشنا خریده بودم بدون مشکل پس دادم ولی همه فروشنده ها اینجوری برخورد نخواهند کرد
سلام
چند جا لنز کیت برای کینکت دیدم تو اینترنت که تو جای کوچیک هم بشه دو نفره بازی کرد .
مثل عینک برای کینکت میخورد روش .
اینجا پیدا میشه ؟ کسی سراغ داره ؟
ممنون
توی کنفرانس E3 سال 2009 اگر یادتون باشه وقتی داشتن کینکت رو معرفی می کردن یه سری بازی نشون دادن لیستشون رو پایین می نویسم کسی می دونه اسمشون چیه؟
اون پسره میاد با اون یارو کچله مبارزه می کنه ...
بعد اونی که میاد از اسکیت پسره اسکن میگیره...
اون مسابقه که مشت میزنن کف دستشون و جواب سوال ها رو میدن ...
و اونی که میاد دختره با پسره که کنار رودخونه هستش حرف میزنه ....
salam
آخریه که کلا کنسل شد
بقیه ی موارد هم نیومده
ولی بجاش بازیهای توپ دیگه ای اومده که خیلی قشنگتر از ایناست
اینارو میخواستن نشون بدن که بگن کینکت چه خاصیت های جالبی داره![]()
به خسته نباشن !!! مبارزه ای چیزی نیست ؟؟؟
چرا هست.
KINECT SPORTSهم بگی نگی داره
fighters uncaged
ufc trainer
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)