سلام بچه اول علمی کاربردی ترمی قرا شد از4 اذر تا 10 اذر ثبت نام بشه و دورس آزمونی
1-ادبیات و زبان فارسی 1و2و3
2-دینی و قرآن 1و2و3
3-زبان انگلیسی 1و2
4-عربی 1و2
من این میدونم فکر کنم ریاضی 1و2 باشه
![]()
سلام بچه اول علمی کاربردی ترمی قرا شد از4 اذر تا 10 اذر ثبت نام بشه و دورس آزمونی
1-ادبیات و زبان فارسی 1و2و3
2-دینی و قرآن 1و2و3
3-زبان انگلیسی 1و2
4-عربی 1و2
من این میدونم فکر کنم ریاضی 1و2 باشه
![]()
4 آذر ، آغاز ثبت نام دوره هاي كارداني و كارشناسي پيوسته و نا پيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 آذر ، آغاز ثبت نام دوره هاي كارداني و كارشناسي پيوسته و نا پيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي
ثبت نام آزمون دوره هاي كارداني و كارشناسي پيوسته و نا پيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي از روز دوشنبه 4 آذر آغاز و تاروز يكشنبه 10آذر ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، داوطلبان مي توانند در مهلت مقرر با مراجعه به باجه هاي پستي سراسر كشور ، يك جلد دفترچه راهنما و كارت اعتباري ثبت نام را دريافت نمايند. لازم به ذكر است ثبت نام داوطلبان به صورت اينترنتي از طريق پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام مي شود .
سلام به دوستان .دانشگاه جامع علمی کاربردی از این هفته بین المللی میشه.
سلام دوست عزيز ali_86
كل مطالبت تاييد ميشه همشهري ...
داداش منم تو خراب شده مديريت صنعتي تبريز خوندم .... به خدا خيلي پشيمونم .....
بزارين منم داستان بدبختيم رو تو اين دوره پودماني مسخره بگم :
من سال 84 تو رشته پودماني IT تو مركز تيكمه داش (بستان آباد) قبول شدم
قبل ثبت نام رفتم مركز كل دانشگاه (اون موقع آخر شهناز بود) و گفتم ميشه من انتقالي بگيرم بيام تبريز كه بعد از پاس دادن هاي طولاني من و چند روز الافي گفتن بله بعد از يك ترم ميتوني به راحتي انتقالي بگيري و بعدش رفتم تيكمه داش اونا هم گفتن كه بله يك ترم بخون بعد بهت انتقالي ميديم ميري
كلاسها بايد از اول مهر شروع ميشد كه نميدونم چي شد بعد اينكه ما پولها رو واريز كرديم وقتي رفتيم واسه كلاسها گفتن شروع كلاسها مونده اول آذر
من پس از خوندن يك ترم تو اون مركز درخواست انتقالي دادم چون به هيچ وجه نميتونستم رفت و آمد كنم ولي رئيس مركز تيكمه داش گفت كه به دو نفر انتقالي داديم رفتند من پرسيدم اون دو نفر كين كه گفت به تو ربطي نداره (عين سگ داشت دروغ ميگفت) بعد رفتم مركز آخر شهناز و با محمدياري شديدا دعوا كردم و بعد با حبيب زاده و ... كه آخرش حبيب زاده يه نامه داد به مركز تيكمه داش كه به من انتقالي بدن ولي رئيس تيكمه داش گفت نميدم حبيب زاده كيلويي چند كه من يقه يارو رو گرفتم و كوبوندمش به ديوار و گفتم كثافت انتقالي ميدي يا خفت كنم كه كل مسولين دانشگاه ريختن و ... بالاخره انتقالي من رو دادن و من اومدم مركز بعد از چند هفته الافي و امروز برو فردا بيا به من نامه دادن و من رفتم ثبت نام به مركز مديريت صنعتي (وليعصر تبريز) ولي رئيس اونجا هم گفت ثبت نامت نميكنيم زمان نقل و انتقال تموم شده برو پي كارت كه يه دعواي حسابي هم اونجا كردم تا جايي كه منو از دانشگاه بيرون كردن ....
دوباره رفتم مركز و بازم بحث و دعوا و داد و بيداد ... كه آخرش به زور من رو ثبت نام كردن و يك ماه مونده به پايان پودمان 2 نشستم تو كلاس .. حالا بماند قضيه استاد ها و درس و جزوه و عقب موندگيم از درس ها و .....
تو مركز تيكمه داش بچه ها خوندن و دي ماه 86 فارغ التحصيل شدن و اسفند 86 امتحان جامع رو دادن و الان هم مدرك هاشونو گرفتن ...
ولي تو مديريت صنعتي تبريز اينقدر طول دادن كه من بدون اينكه تا بحال درسي رو بيفتم و ... و با معدل 49/15 تير 87 فارغ التحصيل شدم .... (حال كنيد تفاوت رو)
امتحان جامع 12 مهر 87 يعني يك ماه قبل بود كه من به عنوان نفر اول تو دانشگاه تسويه كردم و فيش به مبلغ 6000 تومن رو واريز كردم و تحويل آموزش دانشگاه دادم كه تو امتحان شركت كنم ....
وقتي رفتم براي گرفتن كارت ورود به جلسه مسئول سازمان سنجش كه از تهران اومده بود گفت كه كارت براي شما صادر نشده و پس از تماس با تهران و ... گفتن كه آقا شما مونديد براي اسفند ( به همين راحتي) ... به خدا الان كه دارم اين مطالب رو تايپ ميكنم دارم ديوونه ميشم ...
فهمديم كه مركز خراب شده اسم منو نفرستاده تهران تا واسم كارت صادر بشه
خلاصه من قاطي كردم و داد و بيداد كه رفيعي و محمدياري و حبيب زاده از مركز اومدن اينجا و گفتن صبر كنيد رديف ميكنيم
بعد اين كثافت محمدياري اومد و گفت : نشد بريد پي كارتون اگه يه موقع رديف شد باهاتون تماس ميگيريم ... كه من ميخواستم يه سيلي بزنم كه بچه ها نزاشتن و منو از اتاق انداختن بيرون
بالاخره به ما كه تعدادمون 12 تفر شده بود گفتن فردا صبح بياين امتحان ...
صبح روز بعد به ما كارت هايي دادن كه دست نوشته بود (با خودكار) و پاسخ نامه هاي كه نه شماره داوطلب داشت و نه اسم و ...
به هر حال ما پاسخ نامه ها رو پركرديم و تحويل داديم و حبيب زاده (رئيس كل دانشگاه جامع تبريز) كه الهي روز خوش نبينه گفت كه نگران نباشيد 100% رديف ميشه ما صورت جلسه كرديم و فرستاديم تهران حتما تصحيح ميشه ...
وقتي نتايج رو دادن و من به سايت سنجش مراجعه كردم ديدم براي من نوشته : داوطلبي با چنين مشخصات موجود نمي باشد
يعني سنجش اون اوراق را به رسميت نشناخته و اصلاح نكرده
و من موندم براي امتحان جامع اسفند 87 .....
الان بعد از 5/3 سال درس خوندن هيچ مدرك دستم نيست
تازه اگه مدرك رو هم بگيرم هيچ ارزشي نداره چون تو تموم اطلاعيه هاي استخدامي نوشته :مدارك پودماني مورد قبول نيست
خاك بر سر اونايي كه پودمان رو در آوردن ....
تو را به خدا كساني كه اين مطلب رو خونديد و ميخواين پودماني بخونين اين كارو نكنين و خودتون رو بدبخت نكنيد
![]()
Last edited by vahid_203; 17-11-2008 at 16:19.
آقا من تصميم داشتم بعد از خدمت سربازي
برم علمي كاربردي
پس پودماني رو حواسم باشه دورش خط قرمز بكشم!
يا حق (:
آره داداش به خدا بهترين كار رو ميكني
موفق باشي
--------
سلام
خسته نباشی داداش
واقعا خدا لعنت کنه باعث و بانی پودمانی رو
امید وارم زود از این پودمانی مزخرف خلاص بشی
بنده تو امتحان مهر قبول شدم و 30000 تومن هم بدهی واسم زده بودن (به همه از 27000 تا 250000) رفتم زود واریز کردم تا زود تصویه کنم تا گواهی لغو معافیت تحصیلی بگیرم و دفترچه اعزام به خدمت بگیرم ولی تا الان که 1387.8.28 این گواهی کوفتی رو ندادن و میگن باید پرونده بره تهران(که دوستانه دورهی قبل 3 ماه معطل موندند)
منم بعد از درگیری و رفتن اینور و اونور بلاخره گفتم میخوام شکایت کنم و اگر تا پایان این هفته گواهی بدستم نرسه این کارو میکنم(این یک هفته رو هم رو درواسی موندم چون مرکز جهاد دانشگاهی تبریز قول داده )
خلاصه بازم میگم بی سواد بمانید ولی پودمانی نخوانید اونم تو مراکز بی عرضه و بی ارزش مثل مرکز ما( جهاد دانشگاهی)
لعنت خدا بر خائنان
-
یا حق
سلام 1-شرايط سربازي براي داوطلبان مرد در ازمون کارداني علمي وکاربردي چيه؟ايا مثل سراسري هست من دفترچمو فرستادم ولي هنوز جوابش نيومد ايا من ميتونم شرکت کنم؟ 2-ايا بايد ازمون داد يا مثل پودماني بدون ازمون ميباشد؟ 3-من 4تااز درسهاي رشته پيش دانشگاهي در علوم تجربي را کسري واحد دارم ايا ميتوانم شرکت کنم؟ 4-هزينه کلاسها چقدر هست؟ 5-ايا بدون مدرک پيش دانشگاهي ميشود وارد دانشگاه شد يعني فقط ديپلم داشته باشيم؟ 6-جواب ازمون علمي کاربردي کي مي ايد؟
سلام دوست عزيز
1) بله مثل سراسري و بهت معافيت تحصيلي ميده فقط تو پودماني معافيت تحصيلي نيست
2) الان اكثر دوره هاي كارداني بدون كنكوره (مثلا دانشگاه آزاد) ولي كارداني ترمي دانشگاه علمي كاربردي كنكور داره ولي كارداني پودماني علمي كاربردي بدون كنكوره
3) بله براي ورود به دوره هاي كارداني علمي كاربردي پيش دانشگاهي لازم نيست ولي براي كارشناسي پيوسته لازمه
4) والا دقيق كه نميدونم ولي حدود 300 الي 350 هزار تومان هر ترم
5) بله فقط ديپلم لازمه و به پيش دانشگاهي ربطي نداره
6) اطلاعي ندارم ميتوني از سايتپيگيري كنيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالي بود در خدمتم![]()
Last edited by vahid_203; 24-11-2008 at 13:55.
ببخشید دوباره مزاحم شدم من الان که تجربی هستم ومیخوام کامپیوتر شرکت کنم هزینه هاش چقدر میشه؟
ایا درسهاش سخته؟
درمورد رشته ام ایا میشه من توی کامپیوتر شرکت کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)