تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 30 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 291

نام تاپيک: معرفی گوشی LG BL40 با صفحه نمایش 4 اینچی و اینترفیس اس کلاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

الان پس بزرگترین مشکل اندازشه، مثلا ببینید، توی جیب شلوار جا میشه؟! آخه من یکی عادت ندارم مدام گوشیمو بگیرم دستم، همیشه هم سبک و با لباس راحت میگردم، کت و اینا ندارم... دیگه الان چند ساله توی جیب شلوار حمل میکنیم! یه چیز دیگه، نرم افزار پخش موسیقی این توی حالت افقی انگار با آرنا فرق داره؟ یه عکس دیدم شکل یه ریل آهنگا رو چیده بود... هوووم؟

2. 3 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

ببخشید پشت سر هم میپرسم، من ویدئوی نمونه ای که با این گوشی گرفته شده بود رو از Gsmarena دانلود کردم و مال km900 رو هم دانلود کردم، خیلی کیفیت این یکی افتضاح بود، اما آرنا وقعا محضشر گرفته بود، میشه لطفا تست کنید، واقعا اینقدر اسفناکه...؟ مساله ی دیگه هم باطری هست، یعنی برای استفاده ی عادی میشه روی یک روز کامل حساب کرد؟!
    Last edited by moslem-visual; 11-02-2010 at 11:41. دليل: قلت املایی!

4. 3 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

الان پس بزرگترین مشکل اندازشه، مثلا ببینید، توی جیب شلوار جا میشه؟! آخه من یکی عادت ندارم مدام گوشیمو بگیرم دستم، همیشه هم سبک و با لباس راحت میگردم، کت و اینا ندارم... دیگه الان چند ساله توی جیب شلوار حمل میکنیم! یه چیز دیگه، نرم افزار پخش موسیقی این توی حالت افقی انگار با آرنا فرق داره؟ یه عکس دیدم شکل یه ریل آهنگا رو چیده بود... هوووم؟
    آره...توی جیب شلوار جا میشه...تازه یه کیف تو جیبی هم هدیه داره...من الان خودم توی جیب شلوار میذارم...فقط کمی سنگینی گوشی رو حس میکنید...

پخش کننده ی موسیقی در حالت افقی کاملا با آرنا فرق میکنه.

6. 4 کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

دوست عزیز یعنی جاوا بالای 3 مگ رو نصب کرد؟ پس ببین DIVX و XVID رو هم بدون تبدیل میخونه ؟ کیفیت فیلمش چطوره در حد N95هست (چون گوشی معروفی هست و دمه دست همه هست گفتم با اون مقایسه کنی)
    من که هنوز جاوای بالای سه مگ پیدا نکردم...گفتم که اگر دوستان چنین نرم افزار یا بازی بالای سه مگ دارن بدهند تا تست کنم...من اهل خرید فیلم های دایویکس نیستم و توی سیستمم فیلم دایویکس پیدا نمیشه!!!...تا به حال هر چی فیلم با نرم افزار ارائه شده روی گوشی تبدیل کردم مشکلی نبوده...یک فیلم هم با سایز 480x368 با یک نرم افزار غیره تبدیل کردم که باز هم مشکلی در اجرا نبود.

یه کلیپ کوتاه دایویکس برام بفرستید تا روش تست کنم...خودم هم خیلی مشتاقم تا ببینم کار میکنه یا نه ولی فیلم دایویکس ندارم.

---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------

ببخشید پشت سر هم میپرسم، من ویدئوی نمونه ای که با این گوشی گرفته شده بود رو از Gsmarena دانلود کردم و مال km900 رو هم دانلود کردم، خیلی کیفیت این یکی افتضاح بود، اما آرنا وقعا محضشر گرفته بود، میشه لطفا تست کنید، واقعا اینقدر اسفناکه...؟ مساله ی دیگه هم باطری هست، یعنی برای استفاده ی عادی میشه روی یک روز کامل حساب کرد؟!
    از نظر باتری مطمئن باشید یه روز کامل میشه روش حساب کرد ولی تنها یک روز!!!

چشم بزودی یه کلیپ فیلمبرداری شده با گوشی قرار میدم.

8. 4 کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

امروز گوشی رو آپدیت کردم به ورژن V10H FINAL و یه عکس و یه فیلم با ورژن آپدیت شده گرفتم...اینم تقدیم شما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 5 کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

عکسی که گرفتید خیلی نویز داره، تو نسخه جی اس ام آرینا، عکساش خیلی با کیفیت بودن....

فیلم هم باز مثل اینکه بهتر شده نسبت به قبل ولی هنوز به پای رنوار و... نمی رسه....

12. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

واقعا ممنون از زحمتی که کشیدی.نه، حال نکردم با دوربینش - انگار باید از سر خیز خوشگلی این گوشی گذشت - چرا همچین کردن دوربین بیچاره رو؟!

14. 4 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

عکسی که گرفتید خیلی نویز داره، تو نسخه جی اس ام آرینا، عکساش خیلی با کیفیت بودن....

فیلم هم باز مثل اینکه بهتر شده نسبت به قبل ولی هنوز به پای رنوار و... نمی رسه....
    دلیلش اینه که عکس ها زیر نور آفتاب گرفته شده...معمولا اکثر دوربینها زیر نور آفتاب عکس های خوبی میگیرند...کیفیت دوربین زمانی نشون داده میشه که در نور کم عکس هایی با نویز کمتر بگیره...برای کاهش نویز هم راهی وجود داره...این عکسی که الان گرفتم فکر کنم ایزو 200 یا 400 بود اما اگر همین عکس ررو با ایزوی 100 بگیرم نویز کمتری تولید میشه.

من که کیفیت دوربین آرنا رو ندیدم اما دوستان میگن حتما بهتره...بهر حال هر گوشی ای مشکلاتی داره مهم اینه که هدف از خرید چی باشه...سه برتری باعث شد که من شکلات رو انتخاب کنم

1.صفحه نمایش بزرگتر با دید بهتر زیر نور خورشید
    2.سیستم عامل بهتر و زیباتر
    3.زیبایی و منحصر بفرد بودن گوشی

در مورد جاوا هم دوتا نرم افزار و یک بازی رو با هم اجرا کردم و جواب داد اما چهارمی رو خطای حافظه داد...من که هنوز محدودیتی در جاوای این گوشی حس نکردم

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

نصب کننده ی جاوا با فونت فارسی مشکل داشت و درهم مینوشت اما با ابن آپدیت مسئله حل شد.

صدای دالبی هم با آپدیت جذاب تر شده.

تغییرات کوچک دیگه ای هم صورت گرفته که ارزش گفتن نداره...بهر حال هر کس این گوشی رو داره حتما آپدیت کنه تا این مشکلاتی که گفتم حل بشه.

16. 2 کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lofboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها bl20 الان قیمتش چنده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

بچه ها bl20 الان قیمتش چنده؟
    توی مشهد 250 میگفتن

19. این کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •