سلام ؛
Top gear چند سیزن داره؟؟؟ و هر سیزن چند قسمته؟؟؟
از کجا می شه همش رو تهیه کرد؟؟؟
راستی ، این که از BBC Persian پخش می شه کدوم سیزنه؟؟؟؟
mer30
سلام ؛
Top gear چند سیزن داره؟؟؟ و هر سیزن چند قسمته؟؟؟
از کجا می شه همش رو تهیه کرد؟؟؟
راستی ، این که از BBC Persian پخش می شه کدوم سیزنه؟؟؟؟
mer30
با سلام . تا امروز 15 فصلش تمام شده و اکنون فصل 16 تا قسمت 2 پخش شده است . هر فصل متغیر است ولی معمولاً حدود 7 قسمت دارد . بعضی فصلها بیشتر - بعضی کمتر !
ب ی ب ی س ی فارسی را نمیدانم چکار میکند برای خودش !
در ابتدای فصل 16 گفت با استیگ قبلی خداحافظی شده و استیگ جدیدی استخدام شده . این ریز نقش تر از قبلیست . دلیلش را در صفحات قبل میتوانید پیدا کنید !
ممنون ،
از کجا تهیه کنم؟؟؟
سلام دوستان
من به علت کمبود وقت و همچنین نداشتن سرعت اینترنت زیاد از دوستان میخوام یکی دوتا از زیباترین قسمت های این برنامه رو معرفی کنن تا دانلود کنم .من عاشق تاپ ترین ماشین های اسپرت هستم از جمله محصولات لامبورگینی و مخصوصا مورسیه لگو و رونتون. یا ائودی r8.
اگه قسمتی باشه که شامل همه اینها باشه که دیگه معرکه هست
2.قسمتی از این برنامه درباره ماشین های شاهزاده ها و شیخ های عربی نیست؟فک کنم اگه باشه جزو بهترین هاست
منتظرتونم
ممنون
توی گوگل بگردید زیاد است . من دانلود میکنم .
از اینجا کمک بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ؛
من پارسال ، یک مجموعه Top Gear شامل 10 عدد DVD رو از پایتخت گرفتم . کیفیتش فوق العاده بالاست . ولی این مجموعه جز فصل های اصلی Top Gear نیست . قسمت هایی مثل Polar Special (قطب شمال) و Supercar Showdown رو داره ...
می خواستم ببینم جایی در ایران ، فصل های مختلف Top Gear رو با این کیفیت برای فروش داره یا نه؟؟؟
مرسی!
دوست عزیز من نظر شخصی اعضای این تاپیک رو می خواستم نه توضیحات ویکی
با سلام
دوست عزیز به این صفحه از همین تاپیک مراجعه کنید.
اطلاعاتی از تمام قسمت ها و فصل ها آورده شده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
لینک مستقیم قسمت دوم از فصل 16ام رو با دو کیفیت گذاشتم تو پروفایلم
کیفیت اول HDTV-XviD با حجم 550 مگ
کیفیت دوم 720p_HDTV با حجم 1.5 گیگ
سلام
این دو تا رو میخوام:
بهترین(اگه اشتباه نکنم)جاده جهان که با یه پورشه و یه آستون مارتین و یه لامبورگینی تستش کردن
قسمتی که جاده مرگ رو توی بولیوی با لندکروزر و سوزوکی رفتن
لطف میکنید با کیفیت بالا و حجم کمک بزارید؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)