دوستان لطفا هر كس هر موردی رو درباره ی بازی ميدونه و احتمال ميده كه ديگران اون رو ندونن،بگن
اول دمت گرمت مطلبت جالب بود در ضمن منم با این حرفت کاملن موافقم هر کی چیزی میدونه بگه شاید برای خیلی ها مثله من تازگی داشته باشه
جاجی بازم جواب نداد بازم ارورو دومی رو میده گیج شدم نمی دونم چه کار باید بکنم
راستی من این بازی رو از همین سایت خریدم ایا ممکن هست سی دی مشکل داشته باشه ؟
ممنونم
ببین عزیز من دقیقن نمیدونم چیکار کردی اما اگه پچ نصب نکردی که واضحه اول بازی رو نصب میکنی بعد کرک 14 مگا بایتی رو میریزی که داخل خود دی وی دی هست البته بعضی از دی وی دی ها کرک نمیخواد ولی اگه پچ رو نصب کردی باید کرک 3.6 مگابایتی یا همین حدود رو دانلود کنی بعد کپی کنی پوشه بازی البته فایل فشرده است بازش کنی حجمش بیشتر از 3.6 هست اگه همه این کارها که گفتم کردی بازم خرابه به نظرم مشکل از دی وی دی خودته
من كركها رو دانلود كردم كه يكيش11.5وديگری3.64 مگابايت اما كار نميكنن.بايد بعد از دانلود كار خاصی روشون انجام بدم؟
درضمن بايد اسم فايلها رو چی بزارم(manager10.exeگذاشتم ولی كار نميكنه)
اينم عكس فايلهای(پچ و يكی از كركها)

بعد از اينكه كرك11mbرو كپی ميكنم وپچ رو ميزنم اين خطا رو ميده:
fifa manager 10 could not nbe locatedon your system.re-install fifa manager10 and then run this patch
اسم فایل چیه؟؟؟!!یعنی چی؟؟؟!!
ببین از اولش میگم : اول نصب بازی بعدش دو حالت وجود داره اول اینکه بازی از اول کرک نشده یا اینکه کرک شده هست راهش اینه بری تو فولدر بازی در هاردت نگاه کنی حجمش چقدر هست اگه 20 مگا بایت یا همین حدود بود یعنی کرک نشده ولی اگه 14 بود یعنی کرک شده.
برای نصب پچ باید کرک نشده باشه اگه کرک شده بود باید اول فایل 20 مگاباتی رو دانلود کنی بریزی تو فولدر فیفا منیجر(اسمش همون که هست باشه-manager10.exe)
بعد از این کار میشه کرک نشده
مرحله بعد فایل پچ رو دانلود میکنی حجم این یکییادم نیست فک کنم 80 مگابایت بود بعد از نصب پچ باید کرک رو کپی کنی پس کرک 3.6 مگا بایتی رو دانلود میکنی زیپشو باز میکنی
بعد میریزیش تو فولدر فیفا منیجر
بعدشم میری تو بازی و حالشو میبری.gif)
اینجا کرک 3.6 مگا بایتی و پچ رو پیدا میکنید
به نوشته ها دقت کنید دوتا کرک 3.6 مگابایتی هست
اونی که برای ورژن پچ ارائه داده رو دانلود کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکسش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم فایل 20 مگابایتی:
کد: