"قبول انتخاب دانشگاه" یعنی چی ؟
یعنی انتخاب هفتم دیگه
اینو در کارنامه پاره وقت یکی از دوستان دیدم ، انتخاب اولشم بود![]()
عجب امسال شهریه ثابتا تغییر نکرد.پارسال شهریه ثابت برق 269500 بود امسال 296500.البته خیلی اختلاف ندارن!فقط جای 6 و 9 عوض شده!
واقعا که مسخره س...
من تو یه دانشگاه با ظرفیت 50 رتبم 175 شده یعنی کلا شانسی ندارم؟
يعني دوباره اسامي اين كساني كه گزينش متغير آوردن اعلام ميشه ؟ كي اعلام ميشه ؟![]()
سلام دوستان!
میخواستم بدونم این قضیه ای که اگه تو دانشگاه آزاد شاگرد اول بشی ازت شهریه نمی گیرن چقدر صحت داره؟
یه چیز دیگه ام اینکه مگه شهریه ثابتا برا همه رشته ها یکی نیست؟
ترمی 1 میلیونو افتادی!![]()
سلام به همگي،
اگه خواستيد يه سري به سايت مركز مطالعات سازمان سنجش بزنيد چيزاي بدرد بخور زياد داره شايد مشكل خيليا حل بشه.....
لينك:اون قسمت سمت راست صفحه داخل منو ها همه چيز هست مثلا توي قسمت پژوهشي و بخش نرم افزارهاش ميتونيد درخواست خريد نرم افزاراي گنجينه رو بديد كه فكر كنم مشكل خيليا رو حل كنه چون براي كارشناسي ارشد تمام رشته ها حتي اونايي كه زير هزار نفر شركت كننده داره هم سوال و كليد داره. (تبليغ نيست چيزيشم به من نميرسه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
يه قسمت هم داره پايگاههاي اطلاعاتي، كه از معرفي رشته ها و دانشگاه ها بگذريم يه قسمت سرفصل ها داره. كه توش سرفصل هاي مصوب شوراي فرهنگيه ميتونيد بر اساس درس و رشته فيل_تر كنيد ببينيد. البته خيلي قديميه ولي تا اونجايي كه من ميدونم هنوزم همين سرفصل هاست و چيز جديدي براشوم تصويب نشده. اين سرفصل ها هم ملاك اساتيد براي طراحي سوالات كنكوره.... يه بدي كه داره كيفيتاش خوب نيست ولي كار راه بندازه.
اميد وارم بدرد بخوره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)