به زودی نتیجه ی باتریشو میگم بهت.
ولی در کل اگه شارژت فول باشه میتونی تا ۱۱ ساعت مکالمه کنی.
به زودی نتیجه ی باتریشو میگم بهت.
ولی در کل اگه شارژت فول باشه میتونی تا ۱۱ ساعت مکالمه کنی.
خب بالاخره مام اپدیت کردیم به تری جی اس.
در یک کلمه فوق العاده و قابل مقایسه با تری جی نیست....
از جعبش شروع میکنم.بسیار فشرده.جم و جور و محکم .نسبت به قبل ۲۰ درصد کوچیک تر شده.بدون اینکه چیزی از توش کم شده باشه.
توشم شارژر دو تکه.کابل یو اس بی های اسپید (سرعت انتقال دیتاش بین ۵-۸ مگابایت هست) و داکیومنشن و یه سوزن برای در اودن سیم ترای و
و هدفون استریو.(هر جور حساب میکنم کیفیتش از مال تری جیم پایینه.صداش یکمی تو دماغیه و باسش کمتره.
اما عوضش ریموتش عالی و بدون هیچ مشکلی کار میکنه.دکمه ی کم و زیادش خوبه.و دکمه ی وسطش که برای عوض کردن اهنگه خیلی بهتر و کارامد تر از قبل شده.میکروفونش عالی . یک تیکه هم بهش اضافه شده برای کنترل بلندی و کوتاهی سیم ها)
قبل از اینکه برم سر سرعت و ... میرم سراغ صفحه ش که واقعا تعجب اور بود برام.
اولا از لحاظ رنگ بندی اگر عکسای مقایسه ای رو دیده باشید روشن تر و زرد تر شده.(البته من همون غلیظ تری جی رو ترجیح میدادم) و به همین خاطر انگار کیفیتش رفته بالاتر.یه جور دیگه شده صفحش.برق خاصی داره. و رنگا رو طبیعی تر از قبل نشون میده.تو فیلم دیدن خیلی بهتر از تری جیه و تراکم پیکسل کمشو پوشش میده.
اما میدونیم که تو تری جی اس یه لایه به رویه صفحه اضافه شده برای کم شدن اثر انگشت و پاک شدن راحت ترش.
این موندن اثر انگشت رو ال سی دی تری جی اس واقعا میرفت رو اعصاب ادم.مخصوصا موقع فیلم دیدن.
ولی الان.اولا که اثر انگشت کمتر روش میمونه و دوما به راحتی فقط با یه بار کشیدن دستمال روش پاک میشه.در حالی که تو ورژن قبل باید میسابیدیش که پاک بشه.
حرکت انگشت روش هم روان تر شده که فکر کنم به خاطر همین لایس.
یکمی احساس میکنم تاچش حساس تر شده.حالا نمیدونم به خاطر سی پیو و... شه یا خود تاچ.
سنسور شتاب سنج هم سریعتر از تری جی عکس العمل نشون میده .سنسورای دیگه ش هم که در قسمت سمت راست بالای گوشیه نسبت به قبل مخفی تره و باید کلی زور بزنی زیر نور تا پیداشون کنی.قابل توجه علی ریسر
در کل من از ۲۰ بهش ۱۹ میدم.
واقعا که تبلیغاتی که اپل براش کرده همش راسته.
سرعت دو برابر به معنای واقعی قابل لمسه.چه تو باز کردن برنامه ها چه تو بازی ها و در کل همه جا.
تری جی تو ۴۰-۵۰ ثانیه روشن میشد.حالا این تو ۱۵-۲۰ ثانیه.
تری جی تو ۱۵ ثانیه ریسپرینگ میشدد این تو ۷-۸ ثانیه.
تو ایپاد ۲۱۰۰ تا اهنگ دارم .تو ۲-۳ ثانیه باز میکنه.
در کل بگم شده گوشی ۲ ثانیه ای.یعنی برنامه های سیستمیشو تو حداکثر دو ثانیه باز میکنه.
در مورد رمشم که بالاخره ما یه گوشی گرفتیم که مشکل رم نداشته باشه.رمی که در دسترسه در حالت عادی ۱۴۰ مگه اما با بستن برنامه های باز تا ۱۶۹ هم ازاد میشه.
در مقایسه با حداکثر ۴۰ مگابایت در تری جی.....
سافاری گوشی با این تغیرات سخت افزاری دسته کمی از مال کامپیوتر نداره.سرعت لود پیجهاش فوق العاده.به راحتی میتونی تو صفحه scroll کنی.(تو تری جی صفحه شطرنجی میشد و ۱-۲ ثانیه طول میکشید تا اوکی بشه)
توی تری جی به دلیل همون مشکل رمش نمیتونستم سه تا new tab بیشتر باز کنم. و اگه میشد ۴ تا یا کرش میکرد یا صفحه های قبلی پاک میشد و وقتی میرفتم توش از اول ریلود میشد.
تو این به هیچ عنوان محدودیتی ندارم.تا ۸ رو بدون مشکل باز میکنه.
کلاینت یوتیوبشم به خوبی کار میکنه و سریعتر شده و خوشبختانه تواین دوران فیلترینگ به راحتی دورشون میزنه.
مپش هم که چی بود و حالا با این قطب نما چی شده.نمیشه ازش ایراد گرفت.تو ۵ ثانیه موقعیت تقریبی رو بدست میاره و تو ۳۰ ثانیه با کمترین خطا پیدات میکنه.
![]()
![]()
![]()
در مورد صدای اسپیکرش بگم که تعجب اور بود.
واقعا خوب شده.هم از لحاظ بلندی هم از لحاظ کیفیت و تو بازی و ... هم که دیگه کولاک میکنه.در کل یه کمی از ۹۵ ضعیف تره.
اما دوربین.جهش خوبی داشته.عکساش راضی کنندس ولی عالی نیست.
اما عوضش فیلم برداریش خیلی خوبه. تمیز و شفاف و روان.(البته باید منتظر برنامه های فیلم برداری hd و ... براش بود که دیگه بترکونه)
یه چند نمونه عکس گرفتم.
n95
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iPhone
تو حالت ماکروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از لحاظ رنگ بندی غلظت رنگ ایفون نزدیکتر به واقعیه.مال ۹۵ یکمی بی بخاره.
خوبیش اینه همه چیزش اتوماتیکه.اتو فوکوس اتو وایت بالانس اتو .....![]()
تری جی اس علاوه بر تغیرات سخت افزاری یه سری ویزگی های نرم افزاری مخصوص خودش داره.
مثلا یک منو در ستینگ اومده.به اسم accessiblity
برای کمک به افراد کم بینا .تو اسکرین ششات تغیراتش معلوم نشد.
شامل گزینه های زیره:
voice over که شما دست رو هر جایی بذاری براتو میگه.یا متن ها...
zoom :تو همه جا زم میکنه .تو منو ها و ....و برای غعال کردنش باید سه انگشتتونو بذارید رو صفحه و دابل تپ کنید.
white on black : که کنتراست صفحه رو زیاد میکنه .
ویژگی دیگه voice control هست.
دکمه ی هومو چند ثانیه بگیرید.و بعد دستوری که میخواید رو بدید.
مثلا میتونی بگی شماره ی فلانی رو بگیر. یا بگی ۱۱۲۳۴۵۶۷۸۹ رو برام بگیر.(این یه موردش نمیدونم چشه.فقط یه بار تونستم ازش استفاده کنم.باید با لهجه ی خوب بگی)
یا میتونی بگی اهنگ فلان رو بذار یا از فلان خواننده اهنگ بذار.یا بگی اهنگای شبیه اینو برام پیدا کن و پلی لیست بساز اشون
(با استفاده از genius گوشی که اهنگای مشابه همو کد میکنه تا در موقع نیاز استفاده بشه ازش)
یا یه قابلیت خوبش برا من اینه که بین این اهنگایی که دارم اسمی اینی که داره پخش میشه رو یادم میره از گوشی میپرسم که چی داری پخش میکنی.
این قابلیتش تو جای ساکت تا ۹۹ درصد قابل اطمینانه و کار میکنه خوب(به جز شماره گیری تک تک که باید تلفظت خوب باشه بقیه رو با یه بار میگیره)
تو محیط شلوغ هم تا ۵۰ درصد قابل اطمینانه.
راجع به باتری هم الان نمیشه نظر داد. ولی تا الان که عالی جواب داده برا من.دیروز عصرکه فول شارژ کردم با کلی کار کردنو .... کم کم ۵- ۶ ساعت وای فای روشن بود امروز نصف شده بود.
در مورد گرما و منفجر شدنو ... بگم که هنوز منفجر نشده. گرم شدنشم طبیعی و مثل تری جی بود.و موقع بازی کردن گرم شد.
در کل ایفون 3gs ایفونی به مراتب متفاوت تر از بقیه ی ایفون هاس.سرعت قدرت و کارایی بالا در همون شکل و قیافه (که چه خوب شد قیافش عوض نشد) و اندازه. و به نظر من اپدیت بهش میارزه.
![]()
Last edited by ELVIS PRESLEY; 31-08-2009 at 10:04.
براي استفاده از مپ و قطب نماش بايد انلاين باشي؟
نه.من نقشه ها رو ریختم توش و به صورت افلاین کار میکنه.
سلام
ELVIS عزیز حالا چند خریدی با این همه تعریف ؟؟؟
TANX
سینا جان مرسی
عالی بود
خیلی منم میخوام بگیرم ولی هنوز دودلم که آیا ارزش داره ۵۰۰ تومن پول بذاری رو 3G و 3GS رو بگیری!!؟
دستمال تمیز کننده تو جعبه نیست؟
قطب نماش دقتش چطوره؟
دقیق شمال رو جنوب رو میگه؟
بدون حرکت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)