بذار ببینم چه جوره الان بهت میگم
بذار ببینم چه جوره الان بهت میگم
گیرم استاندارد باشه... یه دفه که معجزه نمیشه...باید آماده کنی ذهنتو...میگم یک سوال دارم
من توی لینک زیر یک تست هوش دادم امتیازم شد 121 از 140 :
sare2008.com/other/hoosh.htm
حالا میخواستم بپرسم اولا این تست استاندارده ؟
دوما من با این امتیاز میتونم بودن رفتن به کلاس و فقط با کتاب خوندن موفق بشم ؟
والا من این تست هوشو امتحان نکردم اما اگه همه سوالاش مثل سوالایی که تو صفحه ی اولشه باشه که مرغ هم میتونهمیگم یک سوال دارم
من توی لینک زیر یک تست هوش دادم امتیازم شد 121 از 140 :
sare2008.com/other/hoosh.htm
حالا میخواستم بپرسم اولا این تست استاندارده ؟
دوما من با این امتیاز میتونم بودن رفتن به کلاس و فقط با کتاب خوندن موفق بشم ؟
همشو جواب بده...
به نظرم اگه ملخم باشی می تونی جواب بدی
نه بابا بعدش خیلی سخت میشه .
چجوری ؟
Last edited by skhammari; 03-07-2009 at 01:38.
بچه ها این تست هوش و غیره به دردتون نمیخوره و اصلا هم به کنکور ربطی نداره و چیزی که تو کنکور مهم هست پشتکار هست و شما دوست عزیز کلاس میتونه بدردخور باشه ولی عامل موفقیت نیست عامل موفقیت خودتی که چقدر به خودت بها بدی و برای ایندت وقت بذاری
موفق باشی
راستی اگه خودم بخونم و یه وقت مشکلی چیزی داشتم معلم خصوصی ای هست مثلا برم پیشش مشکلم رو حل کنه ؟ نه اینکه بهم درس بده فقط مشکلم رو حل کنه ؟ هستند همچین افرادی ؟
بعدش این مشاورای خصوصی که آدم میتونه بگیره قضیشون چیه ؟
آره خب شما میتونی بگی یه جلسه واست بیاد اشکالاتو رفع کنه...راستی اگه خودم بخونم و یه وقت مشکلی چیزی داشتم معلم خصوصی ای هست مثلا برم پیشش مشکلم رو حل کنه ؟ نه اینکه بهم درس بده فقط مشکلم رو حل کنه ؟ هستند همچین افرادی ؟
شما میتونی یه مشاور بگیری که واست برنامه ریزی کنه و بهت بگه چه جوری بخونی.......بعدش این مشاورای خصوصی که آدم میتونه بگیره قضیشون چیه ؟
معمولا 2 نوع مشاوره هست یه نوع اینه که مثلا تو یه جایی به یه مشکل بر میخوری نمیدونی چی کار کنی یه جلسه میری
مشاوره.....
یه نوع دیگه هم اینه که تو یه مشاور میگیری که معمولا هفته ای 1 بار میری پیشش که از الان تا خود کنکور واست برنامه بریزه و
کمکت کنه
در مورد قضیه اول اینکه شما درساتو بخون جاهایی که بلد نبودی رو علامت بزن و وقتی اینکارو کردی 2 راه داری:
1 اگه مدرسه میری از معلمات می پرسی
2 اگه سال دومی همه ی سوالاتو جمع کن وقتی کتابات تمام شد معلم بگیر و مشکلاتتو رفع کن
در مورد قضیه ی دوم به نظر من ریختن پول تو چاه است
شما میتونی یه مشاور بگیری که واست برنامه ریزی کنه و بهت بگه چه جوری بخونی......
معمولا 2 نوع مشاوره هست یه نوع اینه که مثلا تو یه جایی به یه مشکل بر میخوری نمیدونی چی کار کنی یه جلسه میری
مشاوره.....
یه نوع دیگه هم اینه که تو یه مشاور میگیری که معمولا هفته ای 1 بار میری پیشش که از الان تا خود کنکور واست برنامه بریزه و
کمکت کنه[/quote]
به نظرم اصلا لازم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)