پس من به یه نتیجه میرسم.
احتمالا من fm3 رو نخریدم و به جاش fm1 به من دادن.![]()
پس من به یه نتیجه میرسم.
احتمالا من fm3 رو نخریدم و به جاش fm1 به من دادن.![]()
نمیدونم چند تا از شما مدرک ایشون رو مبنی بر برتری نسخه GT ایشونه به FM3 دیدید
اما یکی به من میتونه بگه کسی اثری از همون ادعای ایشون تو قسمت دوم این تصویری که من میزارم میبینه یا نه ؟
کیفیت اسف بار جاده رو حالا تخفیف میدیم و محسوب نمیکنیم "
![]()
نه عزیز شما همون شماره 3 این masterpiece رو خریدید
منتهی مساله اینه که از technical graphics چیزی نمیدونید
و دست رو بد بازی هم گذاشتید
اینم کار جالبی که یکی از دوستان انجام داده روی ماشین رنو در بازی که خودش سندی بر خدا بودن این game در زمینه customize کردن هم هست
البته چون با digital camera از tv گرفته شده یک مقداری افت کیفیت داره :
سخنی از IGN :
IGN : Forza MotoSport 3 The Best Racing Game Of This Generaiton
Last edited by pedram_sad; 12-11-2009 at 19:43.
حامد جون این عکس از خود بازیه!!!!!
اگه اینجوره که از نظر گرافیک شاهکاره!!!
دیگه به قول دوستمون دست واقعیت رو از پشت بسته![]()
مهدی جون این عکس دقیق از وسط بازی هست
و میتونی این ماشین رو انتخاب کنی
این عکس هم در حالت photo mode هست
بابا چرا اینقدر الکی بحث می کنید!
بازییکه مو لا درزش نمیره رو چرا الکی بهش گیر میدید؟!؟
یکم برین مقاله های سایت های دیگه (gamespot,ign و .. ) رو بخونید و ببینین ااونا چی گفتن!
آخه چطوری میشه به گرافیک این بازی ایراد گرفت!؟!؟
گیم پلی بازی که بارز تر از گرافیکش هست و بعد از اینا جذابیت فوق العاده بازی هستش!
مین بازی پیشرفتی نکرده ولی IGN میگه!Forza 3 is a big step forward for sim racing games.
اصلا اینا به کنار آدم وقتی بازی کنه خودش متوجه میشه که بازی چطور شده!!
شاید یکی رو PS3 تعصب داره الکی میاد این بازی رو می خواد خراب کنه ولی Forza 3 بازیی هستش که نه انتقادی ارزشش رو کم میکنه و تعریفی ارزشش رو بیشتر میکنه! بازی خودش کاملا گویای همه چیز هستش!
خواهشا این بحث رو هم ادامه ندید!
ممنون!
در مورد نمای داخل ماشین دیگه چیزی نگید که عمرا fm3 بهتر باشه.
در ضمن نمای داخل ماشین audi r8 نسبت به ماشینای دیگه بیشتر شده،اصلا روی audi r8 بیشتر کار شده.
سرعت ماشینه توی gt5 200km هست در صورتی که داخل fm3 60km هست /توجه داشته باشید/
مسعود جان خودت که داری میبینی اوضاع رو
خنده داره که یک نفر که ادعای gamer بودن میکنه اینقدر اطلاعاتش سطح پایین باشه که با این فاکتور ها بسنجه بازی رو
سلام
دوستان دیشب اونقدر همه گفتن این طوریه ..نمی دونم بده خوبه ....از این حرفا ...پیش خودم گفتم برم تو کف بازی ببینم
چیه کلا برسم به تهش....دیشب دیسک بازیو گذاشتم ... منو این حرفا رفتم carrer ..رفتیم تو بازی ...
من از وقتی که این دسته ها بیسیم شده هنوز عادت نکرده بودم بهشون چون هی فک می کنم این سیمه مثل کنسولهای قبلی
می پیچه به دست.وپام ...واسه همین توی این دسته ها هم با وجود این که سیم نداره ولی باز هی دستمو چپو راست میکنم که
سیمی نباشه (خلاصه عادته) به هر حال می خوام اینو بگم اینو بگم باور کنید همون طور که دراز کشیده بودم موندم تو بازی
دیگه طوری چشمام خیره شده بود که متوجه وجود سیم هم نشدم. اصلا نفهمیدم این ساعت کی گذشت زمان کی رفت جلو..فقط فهمیدم دارن اذان صبح رو میگنو ..
من هنوز دارم بازی میکنم ....دیگه صبح که شد بابام داشت میرفت سره کار اومد یه سری بهم زد ..گفت یا تو پشت این تشکیلاتت
مفقود میشی یا بازم تو با اون تشکیلاتت مفقود خواهی شد.
هیچی در مورد گرافیک بازی نمی گم بهتره اصلا نگم ..چون بعضی مواقع فک می کردم دارم یک مسابقه واقعی رانندگی تماشا
می کنم . یک جوری رفته بودم تو کف مسابقه که حرکات انگشتانم دست خودم نبود فقط داشتم تماشا می کردم .و تماشا میکردم
هوش مصنوعی بازی هم خیلی خوب هستش ... باور کنید مسابقات طوری نفسگیر شد که کم کم عرق کردم .
هر چی در مورد هوش مصنوعی بگم کم گفتم. توی شیفت اصلا حسی برای ادامه مسابقه نیست ..ولی اینجا
وقتی حریفت ازت جلو میزنه هزار تا فوش ناسزا بارش می کردم.
باور کنید جو بازیو با یک موزیک متال هم که با گوشیم گذاشته بودم 10 برابر کردم.
دوستان توی یکی از مسابقه ها درست یه دور کامل سپر به سپر نفر جلویی بودم . هی پیش خودم می گفتم جوجه بزن کنار
بزار باد بیاد ...بهش می خندیدم . ..یکدفه نامرد خیلی سریع پیچید ..نگو جلو من یه دره هستش رفتم ته دره ...همین باعث شد تا
من این کارو با یکی دیگه کردم رفت ته دره مسابقه رو ول کرده بودم جلو عقب می کردم شاید بتونم متلاشی شدنشه ببینم حال وده.
اینم. پاهامو اینقدربه زمین به جای گاز فشار داده بودم که که فرش جمع شده بود .
یکی هم بگم ...دوستان باور کنید توی یکی از دورها که همه با سرعت به یکی از پیچها رسیدیم یکی از ماشینها چپ کرد
از اینه که نگاه میکردم . ماشین رو هوا بود افتاد روی یکی از ماشینهای دیگه اونم خورد به کنار پیست ..
ماشینش شد . اوراق غلتون غلتون سرعتش از من زیاد بود ...یه دود ترمزی اونجا افتاده بود که نگو وسط پیست پر شده بود از تایرورینگو نمی دونم تیکه ماشینو ازاین جور حرفا
...فیزیک بازی خیلی بالاست خیلی وقتا تایر ماشین جلویی که
نمی دونم چی شده بود ..وول می خورد .. خوده رانندش هم عصبانی بود از داخل ماشین من دیده میشد
من برم چند ساعتی بخوابم و دیشب هم یکی از بهترین شبهای من بود چون واقعا فاز داد.
نظرات همه دوستان هم قابل احترام هستش این فقط برداشت من بود.
.........................
خیلی دلم می خواد یه نقد کامل براش بنویسم ..ولی 2 تا سوال دارم ....
1- من چطوری میتونم ترمز اتوماتیکشو غیر فعال کنم..چون گاهی فکر می کردم خود به خود ترمز می کرد.؟
2- یکی این که مگه این بازی قابلیت برگرداندن زمان نداشت پس حالا چجوریاست ...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)