من میترسم بخش تک نفره رو فدای انلاین وco-op کنن
کاش تمرکزشون رو به خاطر این قسمت ها از روی بخش تکنفره برندارن (مثل کار قشنگی که MGS 4 کرد و بخش چند نفره رو جدا عرضه کرد)
امیدوارم خاطرات سری های قبلی رو زنده کنه
من میترسم بخش تک نفره رو فدای انلاین وco-op کنن
کاش تمرکزشون رو به خاطر این قسمت ها از روی بخش تکنفره برندارن (مثل کار قشنگی که MGS 4 کرد و بخش چند نفره رو جدا عرضه کرد)
امیدوارم خاطرات سری های قبلی رو زنده کنه
ویدیوی جدید :
با دوربین فیلم برداری شده از نمایشی از بازی در CES 2010 و زمانش کوتاهه. صحنه ای از گیم پلی رو نشون میده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده همه دوستان که این سوال رو می پرسم...!
میخواستم بدونم این بازی تاریخ دقیق عرضه اش چه زمانیه؟!
اینقدر اخبار ضد و نقیض درباره تاریخ انتشار این بازی دیدم که به شک افتادم...توی یک هفته نامه یا ماهنامه نوشته بود که اوابل سال 2010 منتشر میشه!..میخواستم بدونم درسته؟!
شرمنده همگی.
فعلا که اعلام شده 3 فبربه. یعنی حدود 1 ماه و 10 روز دیگه . البته اگه باز هم تاخیر نخوره . چون یه جایی چیزی در مورد تاخیر خوندم.
Splinter Cell: Conviction تاخیر خورد!
یوبی امروز اعلام کرد که تاخیر خورده و برای تاریخ انتشار جدید بازی در ماه April خواهد بودو البته این موضوع برای فن های این بازی اصلا تعجب آور نیست بلکه خیلی عادی هستش!!
البته چنتا عنوان دیگه یوبی هم تاخیر خورد مثه R.U.S.E که رفته واسه سال مالی 2011 !
خبر تاخیر بازی مثه اینک حلال زاده بودفعلا که اعلام شده 3 فبربه. یعنی حدود 1 ماه و 10 روز دیگه . البته اگه باز هم تاخیر نخوره . چون یه جایی چیزی در مورد تاخیر خوندم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم شرکتها به جایی از نظر بازی با هم رقابت کنن از نظر تاخیر رقابت می کنن
capcom با dark void
2k با مافیا
و ubisoft با ........
ای بر ..... یوبی لعنت.
بابا حالا که ما...
هیچی ولش کن!
اصلا یادمون رفته همچی بازی هم قراره بیاد....پسر دارم میرم خدمت مقدس سربازی ...
اخه پس تا کی می خوان تاخیر بدن این همه بازیو...اونجا خودمو نفله می کنم دوستان بازی کنن من نتونم.![]()
بابا تو كه پادگاني واسه خودت سم فيشري خواهد بود بازي ميخواي چيكار ؟؟؟اصلا یادمون رفته همچی بازی هم قراره بیاد....پسر دارم میرم خدمت مقدس سربازی ...![]()
پس چرا تاخیر دو سه ماهه بهش خورد...هر دفعه خدا این بازی داره تاخیر میخوره
فکر کنم اخرش بازی رو منتشر نمی کنن.
ما که فعلا باید بریم کارت گرافیکمون رو عوض کنیم...با این کارت فکر کنم تو کف اسپلینتر سل بمونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)