مقاومتی
متن ارسال باید 10 ......
مقاومتی
متن ارسال باید 10 ......
حتماًواقعا چه قدر خوبه آدم اعتماد به نفسه کاذب داشته باشه. این پستتو سیو کردم تا ریویو ساتیو ولی اگه روی تو کم شد پستتو میزارم تو امضام. دقیقا تو هم همینکارو بکن. ok؟
ولی یادت نره لنز این 28 میلیمتره ها !!
اگه عکسا بتاس واسه چی مقایسه میکنید ؟خوبه اینم یاد گرفتید. حال کنید با exposer time. با همون عکس بتاها اینارو فهمیدی، نه؟ موفق باشی تو همه مشکلات زندگی. اینا میگزره آدم تن سالم داشته باشه و عقل سلیم!!!
فقط اون عکسایی که خود se میزاره درسته !
میگم f-stop ساتیو چنده ؟ احتمالاً 1:2.8 .... مال پیکسون 1:2.6 که این یعنی دیافراگم بازتر و نور دهی بیشتر
تو نور زیادم که میره رو 3.2
Last edited by hasanmotori; 12-10-2009 at 23:50.
سلام
ولی توی عکسا از همه بهتر ساتیو انداخته دمش گرم از کنونم بهتر میگیره
دمش گرم بچه های سامسونگی که بروبچ نوکیو se میان مثه خودشون رفتار نمیکنن
و درست صحبت میکنن
حالا کنون بهتر گرفته خوب معلومه دوربین دیجیتاله
اگر اینجوره یه سوال این کنونه چرا مسج نمیتونه بفرسته؟
به قول خودتون که
کسی مجبورتون نکرده نخرید
اسپمم ندید
pixon در حد k800 عکس میگیره والسلام.
سروش جان راس میگی حالا اگه ما همین کارو میکردیم میگفتن هررررررری !!!!![]()
ولی خب ما با جنبه هستیم بزار هر چی میخان بگن مهم نیست سامسونگ که مال ما نیست
حالا هی میان میگن از کنون کم اورده انگار کنون ساتیو ه![]()
درسته حسن جان این دوتا گوشی ساتیو و پیکسون 12 باید باهم مقایسه شن
اگر ساتیو برنده شد ما قبول میکنیم پیکسون برنده شد...................
در ضمن اگر حریف بود گوشی زود میداد بیرون نه اینکه ببینه حریف چی میده بیرون بد بده .......سامسونگ خیلی دل و جرات داره
پس
مثه MGS که بعد 6 سال اومد همه گفتن ته بازیه
سانتیگو بچه های سامسونگی خوب برخورد میکنن؟!
ماشالله تاپیک ساتیو که به لطف دوستان سامسونگی قهوه ای شده بود!
من اصلا قصدم کوبیدن پیکسون نیست! و دلم هم نمیخواست عکس های کراپ شدشون رو بزارم ولی نمیشد که نذاشت!
یادمه جناب حسن موتوری که الان اطلاعاتش در مورد exposure time و f-stop کامله اومد یه عکس از ساتیو و پیکسون رو که از یه نما گرفته شده بود رو با هم مقایسه کرد و یه تصویر از نماهای کراپ شده مختلف از این دو عکس رو مقایسه کرد و گذاشت و مسلما میشه حدس زد که پیکسون بهتر بود. در صورتی که عکس تو یه زمان نبوده و عکسی که ساتیو گرفته تو هوای نیمه ابری بود و عکس پیکسون تو هوای آفتابی!!
همون موقع میشد دو تا عکس دیگه که برعکس حالت فوق داشت رو جز به جز مقایسه کرد! جوری که نتیجه به نفع ساتیو میشد! ولی بیخیال شدم!!
ولی دوباره اینجا ایشون فرمودن که پیکسون نویزش از کنون کمتره!!و یه سری اطلاعات از esposure time رو کردن! در حالی که خود امیر نمیگه کنون نویزش بیشتره و حرفش اینه که جزئیاتش بیشتره و میدونم قبول داره نویز کنون کمتره!
واسه همین این عکس ها رو گذاشتم!! درسته طرفدار یه برندی هستیم ولی درست نیست هر چی شد بگیم نه فقط برند ما!
من طرفدار سونی اریکسون هستم ولی واقعیت رو به خاطر سونی اریکسون عوض نمیکنم!
یادمه اولین عکس گرفته شده با پیکسون رو خودم تو این تاپیک گذاشتم!
تو تاپیک ساتیو هم لینک مقایسه ای که بین ساتیو و پیکسون شده بود و خود سایتش گفت پیکسون کمی شارپ تر میگیره رو خودم گذاشتم
وقتی یه چیزی بده میگم بده و چیزی خوبه میگم خوب. حالا اگه طرفدار برندی هستم با بدی محصولش می سازم
پیکسون باتری و صدای مکالمه ضعیفی داره ، این دیگه توجیه کردن نداره که!
ساتیو صدای اسپیکرش کمه میگم کمه!
تو مقایسه ساتیو و پیکسون اگه پیکسون بهتر باشه میگم پیکسون بهتره ولی دلیل نمیشه ساتیو نخرم!! چون تفاوت اونقدری نخواهد بود که بگم دوربینش بده!
این بود نطق بنده![]()
بعد از این همه ریویو دادن های gsm آرنا در مورد مقایسه دوربینهای همرده من به این نتیجه رسیدم که همش چرته
یادته قبل از این که k850 بیاد چقدر عکسای بد و مضخرف ازش اومد بیرون همین gsm داد
اما همون اوایل رفیقم گرفت من 1 هفته ای دستم بود توی شب که هیچ ولی توی روز کل n82 رو میخابوند مخصوصا تو حال ماکرو
عکسای عالی میگیره
من میگم تا بچه ها خودشون نخرن ریویو نزارن چیزی معلوم نمیشه ولی خداییش عکسایی که تو کلوپ ساتیو گذاشتی
عالیه
ولی تا از یه نما و یه time نباشه نمیشه نظر داد
کی اینجا حرف ساتیو رو زد؟ بحث سر کنون و پیکسونه. البته چندوقت پیش s8300 از دوربین 2میلیونیه کنون بهتر شد. اگه مهدی بفهمه هممونو آتیش میزنهاگه عکسا بتاس واسه چی مقایسه میکنید ؟
آره 1:2.8. خوبه دیافراگمش بازترهمیگم f-stop ساتیو چنده ؟ احتمالاً 1:2.8 .... مال پیکسون 1:2.6 که این یعنی دیافراگم بازتر و نور دهی بیشتر
آره 1:2.8. خوبه دیافراگمش بازترهمیگم f-stop ساتیو چنده ؟ احتمالاً 1:2.8 .... مال پیکسون 1:2.6 که این یعنی دیافراگم بازتر و نور دهی بیشتر
------
2بار نوشتی 2بار جواب دادم
ای مجید کجایی که بیاد پستاشونو نشونشون بدی به خودشون بخندن. حرفای خودمونو به خودمون پس میدندمش گرم بچه های سامسونگی که بروبچ نوکیو se میان مثه خودشون رفتار نمیکنن
جناب حسن خان انگار یادت رفت تو داشتی ساتیو رو با N86 مقایسه میکردی. یادته؟ فکر نمیکنم کم حافظه باشی
چون دوربینه.اگر اینجوره یه سوال این کنونه چرا مسج نمیتونه بفرسته؟
چطور دلت میاد به mgs حرف بد بزنی؟ چرا پای old snake و تک طایفشو میکشی وسط. بازی به این باحالی. سعید بیا شهادت بده!!!مثه MGS که بعد 6 سال اومد همه گفتن ته بازیه
آقا به ما چه که سامسونگ هوله بعد از معرفیه ساتیو اینو معرفی کرد. میخواست زودتر معرفی کنه!!! عجب حرفای بچه گانه ای میشنویم اینجا. منطق خیلی خوبه ها، نه؟در ضمن اگر حریف بود گوشی زود میداد بیرون نه اینکه ببینه حریف چی میده بیرون بد بده
ببین من فقط وضوحشونو مقایسه کردم کاری به رنگو این چیزا نداشتم که میگی زمانیش یکی نبودیادمه جناب حسن موتوری که الان اطلاعاتش در مورد exposure time و f-stop کامله اومد یه عکس از ساتیو و پیکسون رو که از یه نما گرفته شده بود رو با هم مقایسه کرد و یه تصویر از نماهای کراپ شده مختلف از این دو عکس رو مقایسه کرد و گذاشت و مسلما میشه حدس زد که پیکسون بهتر بود. در صورتی که عکس تو یه زمان نبوده و عکسی که ساتیو گرفته تو هوای نیمه ابری بود و عکس پیکسون تو هوای آفتابی!!
همون موقع میشد دو تا عکس دیگه که برعکس حالت فوق داشت رو جز به جز مقایسه کرد! جوری که نتیجه به نفع ساتیو میشد! ولی بیخیال شدم!!
آها چه جالب.ببین من فقط وضوحشونو مقایسه کردم کاری به رنگو این چیزا نداشتم که میگی زمانیش یکی نبود
آقا از این به بعد عکس روز یه گوشی رو با عکس شب یه گوشی دیگه مقایسه کنید روی وضوح که تاثیر نمیزاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)