سلام دوستان
آقا سعید آیا میشه هدنفری بلوتوثش را باگوشی X1جفت کرد؟
یدونه چپوندیم به برادر حالا هرکاری میکنم هدفریش جفت نمیشه فکرکنم دلش راضی نیست![]()
سلام دوستان
آقا سعید آیا میشه هدنفری بلوتوثش را باگوشی X1جفت کرد؟
یدونه چپوندیم به برادر حالا هرکاری میکنم هدفریش جفت نمیشه فکرکنم دلش راضی نیست![]()
Last edited by hussain; 15-01-2010 at 19:00.
حسین به همه گوشیا میخوره. ولی باید رجیسترش کنی برای هر گوشی که میخوای بهش وصلش کنی. اینطوری نیست که بلوتوث گوشی رو روشن کنی و آهنگ گوش بدی
اینکارو که میگم بکن.
تو گوشی بلوتوث رو روشن کن بعد سرچ کن
وقتی داشت سرچ میکرد دکمه پاور هندز فری رو بگیر تا روشن بشه ولی ولش نکن تا ledهای هنزفری شروع کنه به چشمک زدن بعد ولش کن. الان دیگه گوشی هندزفری رو پیدا میکنه.
درضمن موقعی که گوشی داره سرچ میکنه هندزفری رو جفت گوشی بزار
تمام مراحل با موفقیت انجام شد ولی صدا ردوبدل نمیشه قربان؟![]()
قیمت جدید از این گوشی کسی داره؟
حسین دوباره امتحان کن اگه نشد وفتی گوشیت هندزفری رو پیدا کرد روی گزینه هندزفری که همون MH100 هست برو و روی آپشن Ok کن ببین چه مرگشهتمام مراحل با موفقیت انجام شد ولی صدا ردوبدل نمیشه قربان؟![]()
عملیات خمچنان ادامه داره
ممنون از راهنماییت![]()
بالاخره موفق مییشم
یه سوال صدارو چطور ببرم بالا؟(لامصب زیادی پیشرفتس)
به قول یکی از بچه ها به سوال خوبی اشاره کردی
حسین ببین اون قسمت صداش یک خطه که + و - داره. هروقت خواستی صدارو زیاد کنی دستتو بزار رو همون قسمت ولومش وبه سمت + بکش. برای کم کردنهم از قسمت مثبت به منفی بکش
حال کن با MH100
خیالم راحت شد فکر کردم من عقبم ولی نه ای پیشرفتست
واقعا کیفیت خوبی داره به قول یارو کیفیتش مرگیه![]()
دوستان من نمی تونم به یه جمع بنده در مورد این گوشی برسم!!
اکثر دوستان توی این تاپیک که گوشی رو خریدن و استفاده می کنن گفتن که راضین و گوشی خوبیه اما یه سری به کامنت های GSMArena زدم دیدم اکثر کامنت ها منفیه و کلی ازش ایراد گرفتن و اغلب گفتن خرید این گوشی انتخاب خوبی نیست!!
می تونید در جهت تنویر افکار عمومی کمک کنید..؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)