دوستان قرار شد براي من مدل جي اين لپ تاپ رو بيارن 800,000 تومان-
ولي گارانتيش فكر كنم ايران نوت بوك بود! چطوره, خوبه؟"![]()
دوستان قرار شد براي من مدل جي اين لپ تاپ رو بيارن 800,000 تومان-
ولي گارانتيش فكر كنم ايران نوت بوك بود! چطوره, خوبه؟"![]()
فدات گارانتی پدر مادر دار بگیر !
من با گارانتی 13 ماهه سازگار ارقام که گارانتی معتبریه ،تازه تو شهرستان گرفتم 800 فیکس !
سلام.از دوستانی که این نوت بوکو گرفتن یه سوالی داشتم.سیستم عامل دیفالتش چی بود؟ چون تو سایت خودش نوشته لینوکس.اگر لینوکس بوده چه لینوکسی؟
با تشکر
باشه ميگم اون و نميخوام, ميگم برام با گارنتي سازگار ارقام بياره-
دارم بعداز ظهر ميرم تهويل بگيرم, لپ تاپش خوبه ديگه؟"نگيرم پشيمون بشم!
عزیزم انتظار پرواز نداشته باش !!!
تمام خوبیایی که ازین لپ تاپ گفته شد با توجه به قیمتش بود
البته من که راضیم
اینم که میگی نگیرم پشیمون شم، بستگی به خودت داره و انتظارات
خود دانی !
موفق باشی
سلام.اگر گیمری که مطمعن باش پشیمون میشی.اگر رندر کار میکنی بازم پشیمون میشی.اما اگر اینترنت و برنامه نویسی(در حد متوسط مثل کار با VB و ِدلفی) و کلا چیزهایی که به پروسسور و گرافیک قدرتمند نیاز ندارند کار میکنی به نظر من پشیمون که نمیشی هیچ / زیاد هم هست.مخصوصا رمش و هاردش خیلی عالیه.
Last edited by surpriser; 30-06-2009 at 13:27.
Linpus linux
Live Edition-Command prompt only
سلام دوستان.آقا علی شما هنوز ویستا نریختی؟ این چند روز میریزی یا بیخیالش بشم؟
دوستان احتمال داره منم بگیرم! البته ZG شو!
با تشکر
سلام دوست عزیز ،ریختم 64 بیتشو ! اما اعداد و ارقام فرقی نکرد!! نمیدونم مشکل کجاست نمیدونم شایدم اصلا مشکلی هم نباشه!! گیم خفن که نه اما گیمای معمولی که بازی میکنم کاملا رضایت بخشه ،لود گیم ها هم وحشت ناک سریعه اینم که فرمودین مال حمید جان که سری z هست تقریبا 2 برابر مال بنده که سری g هست درومده هنوز برای من جای سوال داره و این شکو دارم که شاید باید کار خاصی انجام بدم که ندادم ! اما تو کارایی من ازش کاملا راضیم موفق باشی
سلام.ممنون از جوابتون.شما از آخرین درایور استفاده میکنید؟ آخه Cash Performace که نباید متفاوت باشه!!! واسه من که خیلی جای سواله! البته یه موقع فکر نکنید ایرادی چیزی داره ها!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)