تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 22 از 469 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

پروفشنال Man Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Holland

پيش فرض

منم ميخوام بگم:
    1)همتون ميدونين كه تخم مرغ چه قدر مقوي و پر خاصيته..اونم مخصوصا تخم مرغ كفتر
    سر كلاس عربي سال 3 دبيرستان بوديم..معلم 10 دقيقه وقت داد كه بخونيم و آماده امتحان بشيم.!!خلاصه امتحان قفط لغت بود.
    معني يه كلمه ميشد((تخم كفتر))..منم حول شدم نوشتم تخم مرغ كفتر!!!
    خلاصه موقع صحيح كردن حسابي دوستام از خحالتم در اومدن!!!
    2)كلاس 4 يا 5 دبستان بودم..معلم گفت ::((.....آره بچه ها,,شبكه چشم مگس از تعداد زيادي چشم كوچولوي تشكيل شده)).
    3 دقيقه بعدش..حاجيت يه مگس رو هوا زد و برد تحويل خانوم معلم داد.گفتم خانوم بيا چشماي اينو بشماريم!!!
    معلم در حال خنده...از كلاس پرتم كرد بيرون(اينشو هنوزم خودم هم نفهميدم..استعدادم رو كور كرد!!!!!!!)

پروفشنال Man Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Holland

12

يه دونه ديگه(بابا برو بچ..كم لطفي نكنين...خوب حالا سوتي دادي..4 نفر ديگه هم بخندن..!!!)
    اينجا من با يه سياه پوست كامروني هم خونم.!!اآقا يه بار اين رفته بود مغازه قهوه بخره..خلاصه خريد و اومد.گفت:
    امشب قهوه و كيك مهمون من!!منم گفتم باشه(چتر!!!!).هيچي..بعد از 15 دقيقه..صدام زد گفت بيا يه ديقه.
    رفتم ديدم.. : (خدايي آخر احمق!!!!! ) يه دونه

كاغذ قهوه اي رنگ توي يه فنجون!!!!!گفت ميدوني با اين چه جوري قهوه درست ميكنن؟!!منم كف مرگ شده بودم
    كه اي ول تكنولوژي به كجا رسيده كه از كاغذ قهوه درست ميكنن!!!!؟؟؟گفتم پاكت اينو نشونم بده.

فكر ميكنين رو پاكت چي نوشته بود؟ ...
    Coffe Filter!!!!!تصفيه كننده قهوه(صافي) يارو با حودش فكر كرده بود كه اي ول..با 25 Cents
    (حدود 300 تومن) ميشه 100 تا قهوه خورد!!!!

2)يه بار هم ديرش شده بود ميخواست غذا درست كنه بخوره و بره دانشگاه.!!
    يه 20 دقيقه بعد رفتم تو آشپزخونه ديدم كف آشپز خونه پر از كف!!!
    احمق اشتباهي به جاي روغن ....مايع ظرفشويي ريخته !!!!!!!

(بازم ميگم...بر و بچ سوتي هاتون رو بنويسين بابا..ترس نداره كه )

داره خودمونی میشه hansol45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کی ازدوستای من تعریف می کرد که موقعی که برای خواهرش خواستگارمی اومده در اولین مرحله خواهرش می رفته ازلای رختخوای ها که بین اتاق پذیرایی و اتاق خواب را مثل یک دیوار گرفته بوده خواستگار رو دید می زده . یک روز به علت تراکم رختخواب ها صندلی مگذاره ومی ره ازروی رختخوای ها خواستگار و مادرش رو ببینه که چشمتون بد نبینه رختخواب و دختر خانوم با هم می آن جلوی داماد ومادرش . اونهم در موقعی که مادر دختر داشته درباره متانت وادب و رفتار دخترش تعریف می کرده . البته همون آقا پسرالان دامادشونه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

6 سوتي تصويري 1

اين هم يكي از سوتي ها من كه چند روز پيش دادم

اشتباها بجاي اينكه براي يكي از دوستان بفرستم براي خودم پيغام خصوصي فرستادم !

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

13

نقل قول نوشته شده توسط hansol45
    کی ازدوستای من تعریف می کرد که موقعی که برای خواهرش خواستگارمی اومده در اولین مرحله خواهرش می رفته ازلای رختخوای ها که بین اتاق پذیرایی و اتاق خواب را مثل یک دیوار گرفته بوده خواستگار رو دید می زده . یک روز به علت تراکم رختخواب ها صندلی مگذاره ومی ره ازروی رختخوای ها خواستگار و مادرش رو ببینه که چشمتون بد نبینه رختخواب و دختر خانوم با هم می آن جلوی داماد ومادرش . اونهم در موقعی که مادر دختر داشته درباره متانت وادب و رفتار دخترش تعریف می کرده . البته همون آقا پسرالان دامادشونه.
    لطفا صوتی های اهد دقیانوس رو ننویسید، بعدش هم صوتی های خدتون رو نه صوتی هایی که توی رسانه ها می نویسن.

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

6

یدونه سوتی بی مزه هم تعریف کنم

راهنمایی بودم معلم زبان امد سر کلاس بهم گفت برو پای تخته تمرین ها رو حل کن، من رفتم پای تخته شروع کردم به نوشتن، شماره خط ها رو فارسی نوشتم چون انگلیسی بلد نبودم معلم مون گفت انگلیسی بنویس من 1و2و3 رو انگلیسی نوشتم بقیه رو دوباره فارسی نوشتم معلم گفت انگلیسی بنویس دیدیم نه گیر داده اساسی، گفتم بلد نیستم از کلاس انداختم بیرون،هرچی مدیر معلم های دیگه آمدن گفتن من رو راه بده سر کلاس راهمون نداد تو کلاس هم همه داشتن بهم می خندیدن.

این جالبه

راهنمایی سر کلاس ریاضی، معلم گفت: این سوال رو حل کنید بعد بیاین نشونم بدین، منم گفتم: آقا معلم هر کی داد میتونه بره بیرون، معلم گفت: هر کی بده ه ه ه ه میتونه بره بیرون، (ناکس من با منظور بهش نگفته بودم) همه هم زدن زیر خنده، دیدیم نه بد جوری کم آوردم، بهش گفتم از جلو، همین آن زنگ هم خورد، من هم خوشحال، آمدم جیم شم گفت همه برن بیرون تو وایسا گفتم الانه که بزنه ...م رو پاره کنه، آمد جلو گفت: منظورت چی بود، من هم با ترس گفتم آقا معلم منظورم این بود که از جلو دفترم رو بدم یا از پشت سر، پوز خندی زد و تخته پاک کن رو محکم کوبید تو سرم، خدا رو شکر بعدش رفت.
    Last edited by hasan11; 14-03-2006 at 00:36. دليل: که نگین سوتی داد

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

الان حسش نيست فردا واستون يه سوتي تعريف مي كنم كه واسم اتفاق افتاده !

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شايد بعد از 20-30 پست ديگه كه نيش نيش جان بده بالاخره سوتي مورد نظرش رو هم تعريف كنه!!!

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

مهدی جان شما خیلی نسبت به من لطف داری !
    ممنون
    نه عزیزم بعد از این پست سوتی رو مینویسم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Video Games !!!

پيش فرض

تو رو خدا یه پست دیگه هم بده و بعدن سوتی رو بنویس ! ه خدا خیلی حال میدی اگه این کار رو بکنی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •