با سلام.....
Ea Sports سایت Fifa 10 را راه اندازی کرد....لینک زیر!!
نکته عجیب اینه که PC را در بخش پلتفرمهاش قرار ندادند و نام و نشانی از PC دیده نمیشه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام.....
نکته عجیب اینه که PC را در بخش پلتفرمهاش قرار ندادند و نام و نشانی از PC دیده نمیشه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسیبا سلام.....
HTML کد:
آره خیلی عجیبه این!
پارسال که EA بیشتر عنوان های ورزشی رو کنسل کرد به غیر همین فیفا!
امسالم بقیه کنسل شدن و مثه اینکه فیفا نسخه PC هم داره این اتفاق براش میوفته!
امیدوارم برای PC کنسل بشه
چون به هرکی میگی FIFA مسخره میکنه چون نسخه PC مسخرش رو بازی کرده
بزار ندن یا اگر میخوان بدن مثل کنسول بدن
فکر کنم EA هم میخواد اول که خوب فروش کرد بازی هاش بعد برای PC هم بده !
همون کاری که برای GTA و RE5 و ... صورت گرفت !
فکر نکنم بازی شبیه ساز فوتبال خیلی با gta فرق داره فیفا اگه دیر بده فایده ی نداره براش ...
وقتی تو سایت رسمیش اسمی از پیسی نیست ین ea فیفای پیسی رم واسه پیسی تعطیل کرده....
وارد لینک زیر بشین:
اگه دقت کنین در بخش Pre-Order On انتشار بازی برای PC رو میبینین ولی نه به صورت همیشگی بلکه این بار به صورت دانلود (PC Download) که فعلا تاریخ انتشارش هم مانند بقیه پلتفرم ها مشخص نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس PC بازا نگران نباشن!
ویرایش: اگه لوگوی PC DVD-ROM در لینکی که joey jordison عنوان کرد می بود, پس بازی برای PC به صورت DVD باید منتشر بشه. در نتیجه به خاطر دانلود بودن قضیه این لوگو نیست.
Last edited by havas_1980; 22-05-2009 at 23:01.
خوبه من به جز pc کنسوله psp رو هم دارم که اگه کنسل شد با اون بازی کنم .
باور کنید فیفا روی psp خیلی بیشتر حال میده تا روی pc ( با اینکه از نظر گرافیکی به pc هم نمیرسه )
سلام مهران جان
ولی به نظر من بهتره واسه pc نیاد چون واقعا یه ابرو ریزی واسه pc هست همیشه این ea میاد فیفا رو روی pc کارنت میده حالا اگه میخواد دوباره کارنت بده همون بهتر که نده چون نسخه pc زیادم براش سود نداره که همون روز اول کرکش میاد
اگه امسالم قراره کارنت باشه پس همون بهتره که امسال نیاد ولی از سال بعد نکست بزنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)