سلام خدمت دوستان عزيز از اينكه 8051 را اينجا پيدا مي كنم خيلي خوشحالم
سلام خدمت دوستان عزيز از اينكه 8051 را اينجا پيدا مي كنم خيلي خوشحالم
اقا فرق 8952و8951 چیه؟؟؟؟
فرق خاصي ندارن فقط 8952 داراي منابع بيشتري از جمله RAM و ROM بيشتر هست.
مثلاً RAM آيسي 8952 دو برابر 8951 هست.
موفق باشيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من چند وقت بود كه داشتم با يك تابلوي روان دست و پنجه نرم مي كردم اما آخر هم نتونستم .
موردي كه اين ميو هست اينه كه من فقط از ميكرو 8051 استفاده كردم بي واسطه يعني چون از 8*8 ال اي دي
استفاده كردم 8 تا سطر را به يك پورت و 8 تا ستون را به پورت ديگر ميكرو دادم.
يه نفر به من گفت چون خروجي ميكرو 8051 ضعيف تر از avr هستش واسه همين نميتوني با 8051 اين كار را بكني .
ميخواهم بدونم كه ايا مدار من مشكل داره ؟
راهنماييم كنيد ممنون ميشم.
love is a flower that is made to bloom by two gardener
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام امير جان
نگفتي مشكلت با مدار چيه. صفحه ات اصلاً روشن نميشه يا تصوير نامعتبر نشون ميده؟
به هر حال اون دوستت درست گفته. پورتهاي 8051 توانايي جرياندهي بالا رو ندارند و حتماً بايد از بافر و تقويت كننده استفاده كني.
اگه بتوني LED ها رو روشن كني و برنامت هم مشكلي نداشته باشه مدارت كار خواهد كرد.
در هر صورت اگر در مورد استفاده از تقويت كننده ها و برنامه نويسي مشكلي داشتي ميتوني به انجمن زير مراجعه كني.
موفق باشي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من هم تازه دارم برنامه ریزی به آی سی رو یاد میگیرم.میگن علم روزه.امیدوارم وقتی یاد گرفتم بیام کمکتون
جونه مادرتون یکمی در مورد 8051بگید اصلا چی هست و چگونه کار میکند قادر به چه کارهایی است
thanks
در کل همتون خسته نباسید امیدوارم جوابمو بدین
سلام
من یک محیط برای برنامه نویسی میکرو کنترلر 8051 به زبان اسمبلی نوشته ام (مال زمان جوونی هامه)
این برنامه ضمن اسمبل کردن و باینری کردن برنامه اشکالاتی که اسمبلر گزارش میده را هم نمایش میده با همه ویندوزها غیر از ویستا هم تستش کردم (با دلفی نوشته نشده) یک راهنمای دستورات اسمبلی 8051 هم داره (البته به فارسی) اما نمیدونم چطوری میتونم اونو در اختیار همه قرار بدهم راهنماییم کنید![]()
Last edited by دلستر لیمویی; 19-11-2007 at 11:38. دليل: یه چیزی یادم رفته بود ببخشید
میکروی 8051 ساخت شرکت AVR و یکی از قدرتمند ترین میکروها برای کارهای سبک و متوسط است
برای بکار گرفتنش باید ابتدا برنامه شو بزبا C یا Basic نوشته و توسط کامپایلر مخصوص مثل Basecom یا codevision کامپایل کنید سپس باید میکرو را از طریق مدار پروگرامر برنامه ریزی کنید و پس از آن بعنوان پردازشگر در مدارتان بکار ببرید اینم سایت شرکت سازنده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)