4 یا 8 ؟
شما نرم افزار چی ریختی روش ؟
نرم افزار های خوب رو معرفی منید منم نصب کنم مرسی
4 یا 8 ؟
شما نرم افزار چی ریختی روش ؟
نرم افزار های خوب رو معرفی منید منم نصب کنم مرسی
منم يکي از دوستام حدوده 10 روزه تاچ ويوا گرفته و راضيه.
دوستان من که گفتم پي990 نسبت به تاچ ويوا بهتره به اين دليله که من استفاده ي زيادي از کيبرد دارم و از گوشي هاي بدون کيبرد خوشم نمياد و به اين اعتقاد دارم که بودن کيبرد بهتر از نبودنشه.
اينا نظرات من بود که به کيبرد نيازه اساسي دارم.
ولي تاچ ويوا هم جديدتره هم از يه سري جهات از پي990 بهتره مثل سرعت و رم بالاتر.
نظره کليمم بين انتخاب پي990 و تاچ ويوا اينه که گرفتن تاچ ويوا بهتره چون پي990 خيلي قديمي شده و شايد اصلن نو گير نياد.
درضمن به نظره من يکي از بهترين خوبي هاي تاچ ويوا اينه که دارندگان اين گوشي از ان راضي هستن.
من خودم شخصا یک فارسی ساز ریختم که بتونم اس ام اس فارسی بگیرم و بفرستم و یک نقشه شهر تهران و یک نقشه متروی تهران رو ریختم رو گوشی و تعدادی هم در دست دانلود دارم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش برنامه های پاکت پی سیش برنامه های خوبی رو قرار داده
درسته من واقعا از این گوشی راضی هستم و به هرکس هم نشون دادم عاشقش شده واقعا میگم من به سه نفر نشون دادم هر 3 نفر عاشقش شدن و گفتن گوشیهامون رو بفروشیم از این بگیریم
خوبی ای که داری سیستم عاملشه که خیی گسترده هستش و صفحه لمسی فوق حساسی داره
Tuch Pro 2 اگه بیاد اولش یکم گرونه مسلما ولی بعد از مدتی که ارزونتر بشه حتما میخرمش چون کیبرد داره زیرش مثل N97 و خیلی جالبه
![]()
بهترین صفحه لمسی که من کارکردم a1200 بوده حساسیتش به 1200 میرسه؟
htc touch که سری اول اومده بود افتضاح بود این viva چطوره؟
به نظر من تاچش عالیه درسته اولین تجربه ویندوز موبایلمه ولی گوشی تاچ قبلا داشتم و viva واقعا تاچش قویه دوستان دیگه هم که دارن استفاده می کنن میتونن نظر بدن
سلام ، نه سعید جان قلم اضافه تو جعبه نداره .
سلام
میشه بگین تاچش با تاچ ویوتی چقدر فرق داره یا کوکی کسی امتحان کرده؟
سلام . دوست من ویوتی اصلا قابل مقایسه با ویوا نیست به نظر من . چون داداشم داره و باهاش کار کردم دارم میگم . به نظر من که ویوا یکی از بهترین تاج ها رو بین گوشی های تاچ اسکرین داره .
تایید میشه![]()
من دیروز رفتم مجتمع علائدین تهران نمایندگی htc و یک کیف براش خریدم کیفش پک بود و بسته بندی و خیلی باحال چرم با مارک معروف جهانی Capdase [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بسته بندی خیلی شکیلی هم داشت
10 تومن واسش پیاده شدیم(جای یک سیم کارت و دومموری اضافه هم توی کیفش طراحی شده)
در مورد هندزفری هم ازش سوال کردم گفت دو هفته دیگه با ما تماس بگیر میاریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)