این ال جی LH900 چند قیمته؟
این ال جی LH900 چند قیمته؟
سلام به دوستان عزیز می خواهم یه تلویزیون LCDبخرم بعد از مشورت و دیدن تلویزیون ها ی زیادی به این نتیجه رسیدم که LG LH500بخرم سایز هم "42ایا به نظر دوستان LCDخوبی بخرم ؟ یا مدل بهتری در نظر دارید ؟
Last edited by jabarsink2000; 07-03-2010 at 19:58.
در حال حاضر 2550000 قیمت 40 اینچ و بعید می دونم گیر بیاری.
یسر برو بازار موبایل ایران طبقه سوم نمایندگی ال جی.اون مغازه قرار بود توی این یکی دو هفته بیاره.برو ببین شاید داشته باشه.
Last edited by mr_rayan; 08-03-2010 at 00:44.
دوستان در این لحظه که دارین این پست را میخونین، بهترین lcd موجود (32 اینچ) چه برند و چه مدلی هست؟؟ من 32LH350 ال جی رو خوب میدونم، فقط ایرادش اینه که usb نداره! نظر شما چیه؟
دوستان لطفا راهنمايي بفرماييد، تا آخر هفته ميخوام خريد کنم... در ضمن اين b580 توي سايت سامسونگ که ميرم همچين مدلي رو نداره قضيه چيه؟؟
اونایی که usb دارن، میشه فیلم هم باهاش دید یا فقط عکس و موزیکه؟
بله فیلم هم میشه دید.تازه خیلی از فرمت ها رو هم ساپورت میکنه که فقط دستگاهای HD پلیر دارن.البته من ال سی دی های سامسونگ رو میگم.در مورد سونی و ال جی هم فکر کنم خیلی هارو بخونه اما به نظرم به پای سامسونگ نمیرسه.
سلام به دوستان عزیز می خواهم LGLH500سایز 42 اینچ بخرم ایا انتخاب خوبی ؟ یا شما نظر بهتر دارد ؟
لطفا نظر دهید.
![]()
Last edited by jabarsink2000; 07-03-2010 at 19:57.
دوستان در این لحظه که دارین این پست را میخونین، بهترین lcd موجود (32 اینچ) چه برند و چه مدلی هست؟؟ من 32LH350 ال جی رو خوب میدونم، فقط ایرادش اینه که usb نداره! نظر شما چیه؟
در ضمن مدل sl 800 جدیدترین lcd ال جی هست که توی سایت مادیران اومده و usb هم داره، این چی طوره و آیا کسی قیمتش رو هم میدونه؟
دوستان من میخوام یه 40 اینچ بگیرم بین b650 ,g10,b550 موندم
استفاده منم فقط گیم و فیلمهای hd هستش در ضمن من لپ تاپ هم دارم که همیشه به tv وصله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)