منظورت از اون عکس چیه؟!
منظورت از اون عکس چیه؟!
کیفیت تصویر ویوتی 2 یه مقداری از آرینا بهتره....منظورت از اون عکس چیه؟!![]()
با اجازه اساتید فکر کنم اشتباه میکنید ..
اگه خوب توجه کنید میبینید یه منبع نور سمت چپ آرنا قرار داره .. و این باعث شده صفحه آرنا کم
نور تر به نظر بیاد .. وگرنه بچه هایی که با هردو کار کردن گفتن کیفیت صفحشون عین همه![]()
برادران سلام!
امروز رفتم برای خرید گوشی برای کسی، همونجا تو علاءالدین با ویوتی 2 و آرینا و کریستال کار کردم، الان اینجوریم:
واقعا این اینترفیس اس کلاس دیوانه کنندست.....البته نسخه ای که روی کریستال هست یکم خوشگلتره (چون پس زمینه سفید هست و به صورت حبابیه)، سرعتش عالی!!!! تاچ عالی!!!!تو زیبایی.......
خوشبختانه فرصتی شد با جت هم کار کنم!حتی اگه کوچکترین شکی هم داشتم دیگه الان مطمئنم، این نظراتم در مقایسه گوشی جت با آرینا (که مقایسه آرینا برای ویوتی 2 و کریستال هم صدق میکنه). البته بدون تعصب هم میگم! (قول میدم
):
تاچ جت اونجور که میگن حساس نیست، واقعا میگم استار من که حساس تر بود!من اولش باورم نشد، اینهمه تعریف و تمجید از این تکنولوژی AR آخرش این بود؟!!؟ تاچ آرینا فوق العادست، مالتی تاچ رو هم تست کردم......کلا تاچش بی نقصه....
اینترفیس اصلا اصلا قابل مقایسه نیست!!!!!!!! شاید بعضی ها مخالف باشن ولی حداقل برای من تاچ ویز جت هیچ جذابیتی نداشت.....اس کلاس یک کلام فوق العادست باید کار کنید تا بفهمید چی میگم......معکب جت با اینکه 6 وجه داره ولی اصلا به زیبایی همون چهار وجه اس کلاس نیست! مکعب اس کلاس خیلی زیبا، چشم نواز، روون و جذابتر هستش.....
سرعت منو هیچ تفاوتی احساس نکردم که هیچ! خیلی جاها جت قاط میزد!جدا میگم یکم قاطی داشت، باید بگم سامسونگ بدجور خرابکاری کرده با این (مثلا) جتش.....
کیفیت صفحه اس کلاس ها (اون سه تا) محشر بود، با اینکه TFT هستن ولی من که از کنتراست و تضاد رنگ اون سه خیلی بیشتر خوشم اومد تا جت.....(حالا زیر نور آفتاب رو کار ندارم) ولی توی محیط سربسته واقعا کیفیت صفحشون توپ بود....
دیگه چی بگم.......من الان حالم خوب نیست........گیجم!
ولی من کلا یه چند دقیقه ای با جت کار کردم اصلا خوشم نیومد، در عوض، دوباره (قبل و بعد از خرید گوشی) با آرینا و کریستال و ویوتی 2 اینقدر کار کردم که دیگه نزدیک بود یارو شاکی بشه....سرتون رو درد نیارم، من یکی که دیگه کلا دور سامی و تاچ ویز رو خط کشیدم (با این تجربه ای که فعلا از استار دارم)، کاری به بقیه ی دوستان ندارم فقط نظرم خودم هست.....خدا یه پولی به ما بده بریم یکی از این سه گوشی رو بگیریم...
پی نوشت: توی دکه الجی تحمل نیاوردم باام کار کردم!
منظورم کوکیه...
توی دکه سامسونگ هم با امنیا اچ دی و بیت دی جی هم کار کردم......امنیا اچ دی خیلی بزرگ و سنگین بود.....بیت دی جی هم اینترفیسش خیلی سنگین (Laggy) بود، یعنی گیر داشت.....اینترفیس جفتشون هم که همون ماله جت بود دیگه...
![]()
Last edited by Michael Ropy; 19-12-2009 at 15:48.
دوربین؟!![]()
توی خود ال سی دی گوشی که عالییییییییییییییی بود! ولی خوب باید توی پی سی چک بشه که نتونستم با خودم بیارم......اینترفیس دوربین هم محشر بود....دوربین؟!![]()
الان دیگه با کار کردن با این گوشی ها منم میگم که تفاوتی ندیدم.....با اجازه اساتید فکر کنم اشتباه میکنید ..
اگه خوب توجه کنید میبینید یه منبع نور سمت چپ آرنا قرار داره .. و این باعث شده صفحه آرنا کم
نور تر به نظر بیاد .. وگرنه بچه هایی که با هردو کار کردن گفتن کیفیت صفحشون عین همه![]()
ممنون حسین
همه رو روشن کردی
بفرما .. من چقد میگفتم s-class خیلی خفنه ... قابل رقابت با مال اپله و ... اونوقت بعضی دوستان میومدن
cpu جت رو وسط میکشیدن .. البته اگه باز هم سر حرفشون هستن بهتره خودشون تست کنن![]()
سلام
ممنون میشم آخرین قیمت این گوشی رو به من بدید ...
با سلام
خواستم بپرسم این گوشی که جاواست آیا gps به درد میخوره ؟آخه من تاحالا برنامه gps واسه جاوا ندیدم پس به چه درددی میخوره یعنی آیا این هم گارمین و اسمارت کام که نوکیا داره رو دااره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)