من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم. دو باره نصبش کردم و با فایروال Lock اش کردم که به سرورش وصل نشه.
فعلا که مشکلی نداره.
من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم. دو باره نصبش کردم و با فایروال Lock اش کردم که به سرورش وصل نشه.
فعلا که مشکلی نداره.
اشتباهت همين بوده
بايد گزينه اتصال اتوماتيك رو بر مي داشتي
حالا از اول نصب كن
من همه این کارارو کردم ولی نشد.
وبطی هم به اون تیک نداره.
هر کاری کنی بازم به سرورش وصل میشه و لایسنس رو از کار میندازه.
man az ie rahi moshkelein barnamaro raf kardam
age hanoz moshkel darin
begin
بله اگه مي شه لطفا اون راه رو بگيد.![]()
سلام
شاید کرکتون مشکل داشته باشه من از سایت تبیان کرک پیدا کردم جدید گذاشته و کار میکنه، فقط بعد از نصب و کرک باید آپیدتشو غیر فعال کنی و تو انتخاب ------ دومین گزینه را انتخاب کنی و یک ------ الکی که اصلا وجود نداره بدی و اگه فایر وال داری با آن مسدودش کنی.
من از این راه استفاده میکنم و داره کار میکنه.
سلام
همه ی این مشکلات مربوط میشه به اینکه شما یه موقع پچ آنریل رو استفاده کردید...
و احتمالا پچتون رو عوض کردید !
1. اگر برنامه رو کاملا Unistall کنید + اگر فایلی در پوشه ی برنامه باقی مونده پاک کنید !
2. برنامه رو نصب کنید و اگر میخواین قابلیت آپدیت داشته باشه پنجره ی آخر از قسمت نصب رو تیک و میل رو در قسمت آپدیت وارد کنید !
3. برنامه رو کاملا ببندید به طوری که در پروکسس فعال نباشه !
4. پچ رو اعمال کنید در صورتی که پچر پیغام
"File Patched !" & "Patch Done !" رو به شما داد به این معناست که برنامه کاملا پچ شده و از تمامیه امکانات بدون محدودیت میتونید استفاده کنید !
5. لذت ببرید !
لینک کرک - Babylon 6.x & 7.x - Golden Patch - ICU :
تمامیه افرادی که مشکلات شما و مشابه شما رو داشتند بعد از انجام اون کار ها و اعمال این پچ مشکلشون حل شده !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لازم به ذکر است که بعد از اعمال این پچ شما احتیاج ندارید Block کنید ارتباط با سرور رو و همچنین آپدیت برنامه !
بای
Last edited by M.C.; 30-11-2007 at 09:51.
من کرک رو بر اساس یک کرک روسی انجام دادم الانم مشکلی با اینترنت نداره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)