شنیدم البوم 8 - 19 ام میاد
رمز شب 21 ام
البوم 20 ام به بعد
شنیدم البوم 8 - 19 ام میاد
رمز شب 21 ام
البوم 20 ام به بعد
مصاحبه همشهری جوان با رضا صادقی
(توی PDF صفحه اول نبود)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس های کنسرت 15 آبان برج میلاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------------------
رضا صادقی در کنسرت شب گذشته خود اعلام کرد؛
تا آخر این هفته آلبوم "یکی بود یکی نبود" منتشر خواهد شد
منبع : وبلاگ فریاد مشکی
---------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یکی که چشمم آب نمیخوره که آلبوم این هفته بیاد![]()
دیرتر بیاد مشکلی نداره فقط یه چیز درست حسابی تحویل بده .من یکی که چشمم آب نمیخوره که آلبوم این هفته بیاد![]()
البته از رضا صادقی بعیده آلبوم بد باشه ولی امسال هر آلبومی از هر خواننده ای اومد بیرون چنگی به دل نزد .
از كنسرت همون يه ويدئو هست تو وب ؟!
كلش نيست بخواي بخري ؟!
در مورد آلبوم که من مطمئنم آلبوم فوق العاده ایه
مشکل فقط زمان بیرون اومدن آلبومه
----------------------------------------------------------
من امروز یه سری به صفحه اول تاپیک زدم . واقعا برام جالب بود که از اول سال چقدر پیگیر آلبوم بودیم
ولی چقدر انتظار کشیدیم به امید اینکه مثلا سلطان گفته آلبوم فلان روز میاد ولی نیومده و دلسرد شدیم
اما هنوز منتظریم آلبوم بیاد ....
بچه ها كسي ويدئويي ديگه از اين كنسرت ها داره ؟!
اگه نه
مال قبلش رو چي دارين ؟!
منظورت کدوم کنسرته ؟ کجا و کی ؟
نه کنسرت رضا رو جایی نمیفروشن . فقط از بعضی کنسرت هاش یه چند دقیقه ای رو بعضی سایتها میزارن
آخرين كنسرت هاش به غير از اون ويدئوي نم نم بارونه چشات
اگه نبود از قبلي هاش هم بود بزاريد .
کلیپ ممنونم . اجرا شده در کنسرت کیش امسال
کلیپ کنسرت کرج . اسفند 87کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا بدجور به دلم افتاده که میادرضا صادقی در کنسرت شب گذشته خود اعلام کرد؛
تا آخر این هفته آلبوم "یکی بود یکی نبود" منتشر خواهد شد![]()
اگه بیاد چی بشه خود رضا که ازش راضیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)