نظر شما کاملا صحیح هست! اما به نظر من بدون حساسیت و طرفداری از یک برن خاص میشه بین دو برند مقایسه کرد!
با تشکر ،
M24
نظر شما کاملا صحیح هست! اما به نظر من بدون حساسیت و طرفداری از یک برن خاص میشه بین دو برند مقایسه کرد!
با تشکر ،
M24
دوست عزیز واقعا شرمنده! ولی پایین 1.5 فکر نکنم بتونی پیدا کنی ! مگر اینکه مک بوک وایت بگیری! اگه خواستی وایت بگیری ، صبر کن تاسری جدید ، تا دو هفته دیگه تو ایرنه!
با تشکر ،
M24
دوست عزیز سیستم عامل مک تو هیچ زمینه ای کمبود نداره! حتی قابلیت نصب ویندوز هم در مک گنجانده شده! بنابراین دوستان خواهشا حرف بی ربط نزنن!
کاملا درست می فرمایید! برای کار های گرافیکی 100 % عالیه !
دوست عزیز ، به شما تبریک میگم!
موفق باشید!
دوست عزیز حرف شما اصلا تایید نمیشه!
چون ما داریم تو یک کشور به اسم جهان سوم زندگی میکنیم! (که البته فقط اسمشه!)
اپل رو برای پردازش های سنگین پیشنهاد میکنن! حتی پردازش هایی که ویندوز توش هنگ میکنه!
درمورد بازیها ، بازیها از قدیم تا حالا همگی ورژن مک داشتند ودارند! (بنابراین حرف شما اصلا صحیح نیست!)
البته من نمیگم که 24 ساعت بازی!!! (اون قضیه اش فرق میکنه!)
در مورد ایران ، دوست من اینجا فقط اسمش جهان سومه ! بنا براین جو گیر نشوید!
اینکه میگی برای ایرانی ها بی فایده هست! که اصلا معنی نداره! شما چه جوری می تونی همچین حرفی رو بزنی! مگه ما چی کم داریم!؟؟!!!
اینکه میگی فقط برای گرافیست هاست! که نمیشه ، میشه گفت برای کارهای گرافیکی میشه رو مک 100% حساب کرد!
ایمنی سیسنم عامل مک که معلومه! چون مک با هسته ی یونیکس ه!
حرف اخرتون کاملا درسته !
نه میدونی من چی میگم ، منظور من اینه که با شرایط استفاده ما ایرانی ها و اینکه خیلی ها لپ تاپ رو برای کارهای عادی و استفاده معمولی میخرن پول دادن برای مک کاری اشتباه هست ، من منکر قابلیت های مک نمیشم ، میگم استفاده اش برای هر کسی عاقلانه نیست
من نمیگم ما ایرانی ها چیزیمون هست ، هر کسی عادت و روشی داره برای خودش و بنا بر دلایلی لپ تاپ رو میخره ، با شرایط الان و برندهایی که الان تو بازار ما هستند خریدن مک بوک برای همه کار درستی نیست چون خیلی ها با استفاده عادی پا میزارن تو یه فروشگاه تا لپ تاپ بخرن ، اونوقت اگه بخواهیم به اونها هم مک بوک معرفی کنیم باید پایین ترین مدل مک بوک که امکانات بسیار معمولی داره رو با قیمت بالای 1 میلیون معرفی کرد که اصلا به صرفه نیست
منظور من ساپورت نرم افزاری و سخت افزاری نیست ، منظور من قدرت سخت افزاری هست ، ببینید مک بوک ها قدرتی که در کارها دارند رو بیشتر از روی هسته قدرتمند مک میگیرن نه سخت افزار ! سخت افزار همونی هست که دل و سونی دارن استفاده میکنن ، به این دلیل میگم که برای بازی زیاد مناسب نیست چون سطح و Level سخت افزاری اپل مخصوصا در زمینه گرافیک نسبت به برندی مثل ASUS پایین هست و نمیشه انکار کرد .
باز هم میگم یه روزی اپل دست از این سیاستش برداره ، اینطوری مشتری های خودش رو از بقیه جدا کرده و یه جورایی همه رو مجبور کرده : اگه اپل رو دوست دارید باید این رو بخرید و کنار بیایید !
مثل یه زمانی که سونی همینطوری بود و فقط از GPU های nVidia استفاده میکرد ، الان چی ؟ الان مجبوره با AMD کار کنه و بیشتر مدلهای قدرتمندش با گرافیک های مثلا ATI 4650 و ATI 4570 هستند .
کل حرف من این هست که در ایران باید برای خرید از برند اپل در گزینه های 3 و 4 و یا پایینتر نگاه بشه تا گزینه اول .
من تمام بحث های دوستان و خوندم راجب این که سیستم مک قوی هست و 50% کاربرد سخت افزار و افزایش میده و ...
اما بازم بیشتر مردم وقتی قصد خرید سیستم دارن اول به کانفیگش نگاه میکنن نه به زیباییش!!
ثانیا هر مدلی که از اپل دیدم کانفیگ جالبی نداشته نسبت به قیمتش و نسبت به سایر مدل ها این واقعیت و دیگه نمیشه انکار کرد
البته بستگی به کاربرد هر کس داره
اما تو مدل ها یی که از اپل دیدم
مدل جالبی که بتونه از پس همه ی بازی ها بر بیاد ندیدم در مقایسه با مدل هایی مثل Alienware
البته به قول دوست عزیز pami_wega مقایسه بین برند ها کار درستی نیست
اما در مجموع گفتم
Last edited by VahidDG2007; 11-11-2009 at 22:57.
ببین دوست من ، مثلا شما توقع چه کانفگی داری؟؟؟ (CPU :3.06 , Ram:8GB , HDD:500GB به نظر شما کانفیگ پایینی هست! ؟ درسته این مدل تو ایران نیست ! اما بلاخره .)
در ضمن شما نمی تونی مک بوک رو با یک لپ تابی که اساسا برای بازی طراحی شده (Alienware) مقایسه کنید!
به نظر من ، اگر کسی می خواد 24 ساعته بازی کنه !، بهتره که از دسکتاب و یا از کنسول های بازی استفاده کنه! هم قیمت کمتر هم کارایی بیشتر!
با تشکر از شما،
M24
Last edited by Microsoft24; 12-11-2009 at 13:28.
من بعنوان كسي كه تو كار قطعه و الكترونيك قطعات هستم، نظراتم رو بدون حب و بغض ميگم اميدوارم باعث ناراحتي اين خريدران و طرفدارن اين برند نباشم
فروش برند اپل در امريكا بالاست و مردم بسيار تحت تاثير رسانه هستند
براي فروش در ايران بايد چه نكاتي رو در نظر گرفت
بدليل اينكه طراحي اوليه كامپيوترهاي شخصي امروزي PC توسط IBM استاندارد گذاري شد شركت اپل تنها شركتي بود كه مسير خود را رفت و بدليل قراردادهايي كه با شركتهاي طراحي و گرافيكي همچون ADOBE منعقد كرد بعنوان كارمدترين در صنعت گرافيك مطرح شد چرا كه ADOBE كدها را اختصاصا براي هسته يونيكس يا بهتر بگويم OSX طراحي كرد
اما پس از پايان قرارداد كدها براي سيستم عامل ويندوز هم نوشته شد.
و اين دليل اصلي هست كه به اين عنوان اپل در گرافيك مطرح شد.اپل از مبدع ترين شركتها در طراحي است و تكنولوژيهاي MULTI TOUCH KEYBOARD-BACK LIGHT و ... را معرفي كرد.وليكن اكنون با انتقال بروي پلتفرم اينتل و اصرار بر انحصاري بودن مشكلات زير وجو دارد
1-استفاده و اصرار بر استفاده از DVI MINI PORT و نبود VGA و HDMI (تبديل براي VGA وجود دارد) اصرار بر استفاده ازDVI كه توليد كنندگان از اين پورت استفاده نميكنند.
2-عدم استفاده از بلوري
3-عدم توانايي كاربر در استفاده از نرم افزارهاي متفاوت و بازيها (البته دوستان نصب اسان WINDOWS بروي مك را پيشنهاد ميكنند كه به هيچ عنوان كارايي لازمه را نخواهد داشت)
4-استفاده از ENCLOSURE آلومينيمي كه باعث انتقال گرما به سطوح بالا ميشود
ايجاد خراش و ناهمواري بسبب استفاده از سطح آلومينيمي
5-عدم اشنايي ايرانيان با اين سيستم عامل و عدم تطبيق با سيستمهاي --- وشبكه (باز هم در ايران)
6-عدم استفاده كامل از قدرت كارت گرافيك بخصوص بازهم براي كاربر ايراني
مزايا
1-بهترين طراحي
2-مبدع بودن
2-متفاوت بودن بخصوص در ايران
در پايان از دوستاني كه راه حلهاي ميانبر براي هر كدام از اشكالات بالا معرفي ميكنند تشكر ميكنم اما تاكيد ميكنم كه تمامي اين راه حل ها ميانبر است نه راه حل براي كاربر مبتدي و نا آشنا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)