دوست عزيز از كاسپرسكاي سنگين تره و اگه سيستم سطح بالايي داريي به تست كردنش مي ارزه
دوست عزيز از كاسپرسكاي سنگين تره و اگه سيستم سطح بالايي داريي به تست كردنش مي ارزه
سلامG data اینقدر ارزش داره که بخاطرش از Avast! و Kaspersky بگذری؟
این آنتی دارای دیتابیس اوست و بیت دیفندر هست ، این یعنی از اوست قویتره و از این لحاظ از کاسپر هم قویتره اما در رفتار شناسی
کاسپر عملکرد بهتری داره و به نظر من از کاسپر سبکتره ، در مورد انتخابش هم تا خودت امتحان نکنی نمیشه اما در کل محصول بسیار
قابل قبولیه .
سلام
به نظر من هم از کسپر سبک تره.
من Nod32 با لایسنس 1 ساله قانونی هم داشتم.کسپر 2010 هم روی سیستمم هم امتحان کردم.قبلا هم طرفدار سرسخت NOD32 بودم ولی از وقتی G DATA رو دیدم عاشقش شدم.
یه سوال:
G DATA لیست سفید نداره که بعضی از فایل ها رو توش قرار بدیم.
چون به فایل PES 2010 و بازی splite second گیر داده.
در قسمت virus check رو option انتخاب ومراحل زیر رو انجام بده :
monitor- ecxeptions- new
موفق باشید
من با این سیستم ذغالیم G Data رو نصب کنم یا نه؟
از نظر سبک بودن و غیره میگم
از کاسپر سبکتره؟
Ram:1
CPU:2.4
از کسپرسکی سبک تر هست.
اگه ویندوز xp دارین که کاملا مناسب هست اگر سون ویا ویستا باز هم به تستش می ارزه و احتمالا سازگار باشه.
موفق باشید.
خیلی ببخشید ولی یه سوال دیگه دارم:
از کدوم ورژنش استفاده کنم
ویندوز XP دارم
سر و کارم با اینترنت زیاده
ممنون![]()
چرا تریال ریست ها همش برای من Faild میشه؟
هیچ کدومشون تا حالا نصب نشده؟ حسی نصب کرده که راحت نصب بشه؟
کامل ترین برنامه جی دیتا
فایروال + انتی ویروس + مکمل
--------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آنتی ویروس + فایروال
-------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتی ویروس
-------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مایلی که از فایروال دیگه به همراه جی دیتا استفاده کنی باید فقط انتی ویروس رو نصب کنید. اگر نه مایلید که فقط یک برنامه نصب داشته باشید لینک های اول یا دوم مناسبند.
موفق باشید.
روش دستی تریال ریستر رو انتخاب کنید. و مراحل رو انجام بدین.
از توی پروسس برنامه های اضافی رو ببندید.
بله توی ویندوز 7 هم این کار موفق بوده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ارور مربوط به مشکل ویندوز میشه یا مشکل دانلود فایل؟
از لینکی که دکتر گذاشته بود دانلود کردم.یعنی فایل خراب دی ال شده؟
خودمو کشتم تا دی الش کردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)