مثل اینکه بازی خیلی قشنگیه.امروز میخرمش
فقط میخوام بدونم که با دسته هم میشه بازی کرد یا فقط با کیبورد هست؟
مثل اینکه بازی خیلی قشنگیه.امروز میخرمش
فقط میخوام بدونم که با دسته هم میشه بازی کرد یا فقط با کیبورد هست؟
سلام رفقا . من میخوام شروع کنم به دانلود بازی . فقط یه چیزی . اینجا :بازی رو گذوشته با حجم حدود 7 گیگ و اینجا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگذوشته با حجم حدود 5 گیگ . ضمن اینکه سایت دانلودها هم گذوشته برا دانلود . حالا اصلا این تفاوت حجم برا چیه ؟ و کسی ازینا دانلود کرده ؟ سالم هست ؟ ییشنهاد میکنین از کدوم دانلود کنم ؟؟.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این بازی سبکش چه جوریه ؟
مثل NFS یا GRID ؟
داستانش چیه ؟
و در اخر از Blur بهتره ؟
می خوام یا این یا بلور بخرم کدوم بهتره ؟
این بازی و کلا هر بازی دیگه ایی برای دانلود توی سه نسخه میاد
1. نسخه کامل که در مورد این بازی همون 7 گیگه
2. نسخه Repack که میشه اون دومی با حجم 5 گیگ که بازی کامله ولی زبون های اضافی حذف شده که باعث کم حجم شدن بازی میشه
3. نسخه RIP شده که بازی کامله ولی کیفیت فیلم های بازی کمتر شده تا حجم کمتری بگیره که در مورد این بازی من همین نسخه رو دانلود کردم که با عنوان Repack 2 اومده بود و حجمش 3 گیگ بود و فقط کیفیت فیلم های بازی کمی پایین اومده است
برو تاپیک خودم در دانلود بازی ..
من یه 4.04 گیگی را دانلود کردم مشکل نداشت....
---------- Post added at 07:33 AM ---------- Previous post was at 07:30 AM ----------
حتما همینو بخر....
بازی خیلی با حالیه...
هیجان بالایی داره...
بعد یه سئوال اینکه مسخره بازی SPLITER CELL رو در نیاورده که گرافیک لپ تاپ رو بازی داره بیاره سرش ؟
میشه یک تز دوستان فایل اصلی README رو آپلود کنه ؟
دوستان نمیشه اسم شرکت کننده های دیگه رو عوض کرد ؟ خیلی بی معنی و تکراری شده !
آقا سبک این بازی RACING یا مثل یه بازی PLAY STAION بود اگر یادتونه باشه به اسم ماشن جنگی معروف بود اون شکلیه
اره..
یه جورایی منو به یاد اون بازی معروف ماشین جنگی انداخت...
یادش بخیر.
سلام
دقیقا من با ماشین قسمت چهارم رفتم لهم کردن. اما حالا تا قسمت هشتم اومد و ماشین تاپ دارم. اوضاع کمی بهتر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)