آقا لطفا آموزش تنظیمات Smart security رو هم قرار بدید . این آموزش موجود در سایت هم خرابه (دیده نمیشه لینکهاش) و هم توضیحاتش خیلی جاممع نیست
آقا لطفا آموزش تنظیمات Smart security رو هم قرار بدید . این آموزش موجود در سایت هم خرابه (دیده نمیشه لینکهاش) و هم توضیحاتش خیلی جاممع نیست
من که آموزش تنظیملت اسمارت سکیوریتی رو هم به صورت عکس وهم به صورت pdf گذاشتم اینم لینک pdf
من اصلی ترین تنظیمات رو گفتم - بعضی از تنظیمات رو هم که عینا تکراری بودن گفتم مشابه با روش گفته شده انجام بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورتون از جامع نیست چیست؟ چه تنظیمی مد نظر شما بوده؟
شما به تنظیمات ورژن 2 نگاه نکنید که خیلی زیاده در این ورژن خیلی از اون تنظیمات ورژن 2 به صورت پیش فرض در نسخه 3 وجود داره برای همین این نسخه در حالت پیش فرض خیلی بهتر از نسخه 2 است - تنظیمات منم این آنتی ویروس رو در بالاترین سطح امنیتیش می ذاره
شما اگه در تنظیم قسمت خاصی رو خواستید که من نگفتم بفرمایید تا توضیح بدم
موفق باشید
آقا ممنون . جواب من توی پست شما داده شد . فقط یه چیزی توی نود ورژن 2 یه امکانی داشت که می تونستی تنظیم کنی که خودش سایتهایی که میری داخلش رو چک کنه از نظر ویروس و ... . توی این اسمارت سکوریتی این ویژگی هست یا نه ؟ اگز هست چه طور فعال میشه؟
با سلام
یه توضیحی در مورد قسمت های مربوط به حفاظت وب می دم تا کامل تر به سوالتون جواب داده باشم
در حالت کلی با فعال بودن گزینه web accsess protection داده های مبادله شده از طریق مرورگر چگ می شه و شما با تنظیمات این بخش مشخص می کنید رفتار آنتی ویروس رو در برابر داده های مخرب
در بخش HTT و در زیر بخش ENABLE HTTP CHEVKING شماره پورت مورد نظر برای پویش داده ها تحت پروتکل HTTP رئ هم وارد کنید که به طور پیش فرض پورت های 80, 8080, 3128 هستند- اگر شما پورت دیگری را در نظر دارید می تونید با با یک علامت کاما بین شماره ها پورت مورد نظر را وارد کنید تا نود32 ترافیک HTTP انها رو بررسی کند.
در بخش بعدی شما می تونید سایت هایی که می خواین بلاک کنید و سایت هایی که نمی خواین اصلا چک شوند (سایت هایی که کاملا به اونا اعتماد دارید) رو اضافه کنید.
ویژگی بعدی که معرفی می شه تقریبا بسیار شبیه به همون چیزی هست که شما ازش نام بردید
ویژگی WEB BROWSER
در این بخش
شما مرورگر وب تون رو به برنامه معرفی می کنید آنگاه اسمارت سکیوریتی تمام ارتباطات اونو صرف نظر از شماره پورت های ارتباطی کنترل می کنه - با توجه به اینکه گزینه HTTP فقط بر اساس پورت های ارتباطی ترافیک داده ای رو چک می کرد و با توجه به اینکه بسیاری از سرویس های اینترنتی از پورت هایی با شماره نامعلوم یا متغییر استفاده می کنند استفاده از این ویژگی می تونه موثر باشه
ویژگی ACTIVE MODE باعث افزایش سازگاری نرم افزار هایی که به عنوان مرورگر وب معرفی شدن می شه
اگر ACTIVE MODE فعال نباشه، کنترل ارتباطات کندتر انجام می شه
کلاً خود راهنمای برنامه تاکید کرده اگر در زمان فعال بودن این گزینه مشکلی برای کابر رخ ندهد !! توصیه می شود این گزینه در حالت فعال باقی بماند.
موفق باشید
آقا ممنون . کامل و مفید . دستت درد نکنه
با سلام
خواهش می کنم قابلی نداشت
دوستان دیگه هم اگه به صورت موردی یا بخش خاصی توضیح بیشتری می خوان در اینجا مطرح کنند در حد بضاعتم سعی می کنم جواب بدم
موفق باشید
آقای ناین همونطور که میدونید توی آنتی ویروس نود موقعی که میخواست سایت های اینترنتی رو چک کنه یه چیزی پیغام مانند میومد از گوشه سیستم ترای همون کنار ساعت و یه چیزی داشت پر میشد به این معنا که الان سایت داره اسکن میشه ولی با اینکه تنظیمات شما رو انجام دادم اون چیزی که میگم نمیاد یعنی آدم نمی فهمه که ولقعا الان داره سایت رو اسکن میکنه یا نه . این چیزی که میگم توی این ورژن نیست . یا مثلا وقتی سیستم رو شبکه می کردی همین چیزی که می گم میومد و هارد اون کامپوتری که شبکه شده رو اسکن میکرد ولی مسکه توی این اسمارت سکوریتی اینم غیر فعال شده یا فعال هست ولی چیزی نشون نمیده . میشه یه توضیحی بدید
با سلام
تمام تنظیمات مربوط به وب همونی بود که تو پست قبلی گفتم - تو این نسخه ها تنظیماتی عینا شبیه نسخه 2 نیست ا
اما وقتی شما مرورگرتون رو به برنامه معرفی می کنید ترافیک داده ای کنترل می شه و شما نگران نباشید با تنظیم بخش setup هم شما تعیین می کنید که آلودگی رو بلافاصله پاک کنه
در مورد چک کردن هارد هم مشکلی وجود نداره چون حالت حفاظت بلادرنگ آنتی ویروس حتی اگه گزینه وب جلوی آلودگی رو نگیره می تونه آلودگی رو بلافاصله پاک کنه
در مورد اسکن هارد کامپیوتر های شبکه من از نسخه 2 رو شبکه استفاده نکردم - اما اگه مثلا یه کامپیوتر رو با 10 تا کامپیوتر شبکه می کردیم نود 32 هارد هر 10 تا کامپیوتررو اسکن می کرد؟
من فکر کنم این اسکن مربوط به اطلاعات رد و بدل شده بین کامپیوتر ها باشه که اگه همین باشه بله در این نسخه هم این کار صورت می گیره اما چیزی به کاربر نشون داده نمی شه مثل اون خطی که تو ورژن 2 بود
به هر حال شما با انجام تنظیماتی که گفتم نگران نباشید
البته اون گزینه مربوطه در ورژن 2 یکی از اشکالاتی که داشت این بود که سرعت از کردن صفحات رو خیلی کم می کرد
در اینجا فکر کنم این چک کردن بهبود یافته باشه
موفق باشید
هرجا این سوالو مطرح کردم کسی جوابی نداد یا اینکه بلد نیست!! بعد از نصب ورژنهای جدید ناد سیستم های شبکه از حالت شبکه خارج می شوند. مشکل از تنظیمات هست؟
دوستان ممنون از تاپیک کامل جامع و مفید
کلیه دوستان خسته نباشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)