سلام. من چند وقت پیش فایل cer, key رو از opda گرفته بودم ، ولی هر نرم افزاری رو که باهاش ساین می کنم ، در زمان نصب این ارور رو می ده:unable ti install consertarted by certificated!! حالا باید چه کار کنم؟
سلام. من چند وقت پیش فایل cer, key رو از opda گرفته بودم ، ولی هر نرم افزاری رو که باهاش ساین می کنم ، در زمان نصب این ارور رو می ده:unable ti install consertarted by certificated!! حالا باید چه کار کنم؟
1- دوستان حتما از صفحه چینی استفاده کنید نه انگلیسی !
زیرا در این صورت باید به جای شماره تلفن ایمیل بدید که هر ایمیلی بدید قبول نمیکنه(مانند تصویر زیر)
![]()
This message pops up when you attempt to install developer certificate in the unsupported device. The developer certificate from Symbian Signed can only be used in a limited number of devices. Remember that you have to send your IMEIs to Symbian Signed when requesting certificate. You cannot use the certificate in other devices that is not in your IMEIs list
معنی این ایرور این هست که فایل cert ,key من اشتباست و باید یکی دیگه بگیرم؟
توی قسمت دانلود لینکی نیست چی طوری میتونم فایل ها را دانلود کنم؟
معنیش دقیقا میشه اینکه شما دارید فایل sign شده را روی گوشی می ریزید که برای IMEI گوشی شما sign نشده ! شما نمی تونید فایلی را که برای یه گوشی دیگه ساین شده روی گوشی خودتون نصب کنید !!
و اون هم 2 دلیل دارد: اول این که برنامه با سریال گوشی دیگری ثبت شده است. یعنی شما اقدام به نصب برنامه ای کرده اید که سریال ثبت شده در آن با سریال گوشی شما تفاوت دارد. دوم اینکه مدت اعتبار فایل ثبت شده شما گذشته است و باید دوباره آن را ثبت کنید. هر فایل ثبت کننده ای دارای یک تاریخ مصرفی است. شما برای دیدن تاریخ و مدت زمان فایلهای ثبت خودتان ابتدا بر روی فایل Cer خود کلیک کرده تا باز شود. در صفحه ای که برای شما باز خواهد شد قسمتی را ملاحظه خواهید کرد به نام Valid from که همان تاریخ مصرف فایل شما است.
Last edited by momfilm; 09-07-2009 at 18:24.
سلام. خیلی ممنون ، در هر صورت باید یک بار دیگه از opda ، cert, key بگیرم! و واقعأ کار سختبه!! :d
سلام چرا موقع دانلود فايل cer&kayاز opdaخود بخود يك نرم افزار دانلود ميشه كه ميره توي يك سايت وفايل كي دانلود نميشه
سلام
من زیاد از هک و ساین حالیم نیست.اما طبق دستورات این تاپیک تونستم فایل های cer و key رو از سایت imobile بگیرم.برنامه ی Bindpa رو هم گرفتم.
یه توضیحی بدید که باید اینارو چکار کنم؟؟؟
نیازی به هک هست؟ چون میخوام ngage رو هم نصب کنم. مرسی
من در opda ثبت نام کردم و درخواست هم دادم و فایل هم آماده شد ولی برای دانلود نیاز به op دارم ونمی دانم که کجا باید تاپیک بزنم تا op بدست بیارم .خواهش میکنم کمک کنید نیاز شدیدی به فایل cer دارم .
پیشاپیش از زحمات شما تشکر می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)