اقا خیلی ممنون
خیلی اقایید
با تشکر از
nw_nk
mostafaeshghi
اقا خیلی ممنون
خیلی اقایید
با تشکر از
nw_nk
mostafaeshghi
یکی از دوستان اینجا یک عدد هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال اینترنال خریده بود ایا راضی هستی الان قیمت چنده تو بازار ایران راحت پیدا میشه
من حدود یک ماه پیش خریدم 103 تومن راضیم
هیچ ایرادی هم نداره سر و صدا هم در حد صفر
بله. کاملا راضی هستم قیمت هم الآن تقریبا باید 102 تومان باشه (هارد وسترن دیجیتال سری کاویار گرین حجم 1 ترابایت)
نه تو بازار تهران هم به سختی گیر میاد
اگر جای قطعی میخواید برید فروشگاه نگین کامپیوتر تو بازار کامپیوتر احتمال 90% داره.
هارد های 1 ترابایتی همه شان خوبند فقط برخی مدلها بیشتر خوبند و البته قیمتشان هم زیاد تر است
دوستان از بین هاردهایseagate free agent ,wd my book essential
کدومشون بهتره
من خودم wd my book home edition می خوام ولی شهرستان که نیست تو تهران قیمت اینها رو دارین ؟
Seagate Baracuda 7200.12 1TB
امروز قیممت کردم 90 تومان و هیمن حجک وسترن دیجیتال سری کاویرا گرین قیمت داد 102
یه چیز جالبتر اینکه هارد 2 ترا سری کاویرا گرین آورده میگم چند؟ میگه 310 تومان ؟!؟!؟؟!؟ من که گرخیدم میگم طرف 3 تا 1 ترا میخره یه چیزی هم ته جیبش میممونه. میگه نه آخه سرعت 2 ترا خیلی بیشتر از 2 تا 1ترا است (نمیدونم ان اطلاعات را از کجاش درآورد) ولی هر چی هم که راست بگه به این تفاوت قیمتی عمرا نیارزه
هارد 1 ترابایت اکسترنال می خواستم واسه آرشیو کردن یه سری اطلاعات که ازشون استفاده هم میشه
چیو بهم پیشنهاد می کنید ؟
قیمت هم اگه دارید بگید ؟
ممنون
اتفاقا اگه دو تا 1 ترا رو رید صفر ببندی سرعتش خیلی بیشتر از یدونه 2 ترا میشه! و احتمالا صاحب مغازه میخواسته سرت...! و جنسشو بهت بچسبونه!
هارد عالی با سرعت خفن بی سروصدا وتوپ فقط :
Seagate Baracuda 7200.12
دقت کن حتما 12 باشه چون با سری 11 خیلی فرق داره.
قیمت هم تقریبا 90 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)