wd tv live منکه فریمورش اپدیت شده خیلی راحت انواع 1080p رو نشون میده
wd tv live منکه فریمورش اپدیت شده خیلی راحت انواع 1080p رو نشون میده
تاپیک استیکی شد .
موفق باشید .
آپدیت جدید برای مدل معمولی WD اومده ؟
سلام
در wd براي اينكه زيرنويس را نشان دهد آيا مثل كنترل دي وي دي داراي دكمه subtitle هست و مثلا اگر فيلم داراي چند زيرنويس باشد چگونه بين آنها سوويچ مي شود؟
آقایون کسی نیست جواب بده ؟![]()
دوستان عزیز من چند وقتی هست دارم با این دستگاه کلنجار میرم. در رابطه با نمایش زیرنویس روی این دستگاه به این نتیجه رسیدم تنها راهی که شما می تونید بدون مشکل زیرنویس را با فیلم ببینید اینه که از زیرنویس های با فرمت sub/idx استفاده کنید.
این نوع زیرنویس بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشه. فرقی هم نمیکنه فارسی باشه، عربی باشه، یونانی باشه، عبری باشه.
همه را پخش میکنه.
اگه سوالی در رابطه با پخش زیرنویس در این دستگاه هست بنده در خدمتم.
برای آقا/خانم Nikonian هم باید عرض کنم آخرین نگارشی که برای Generation 1 این دستگاه اومده یا به قول شما مدل معمولی همون ورژن 1.03 هست که تو سپتامبر از سایت عرضه شده.
انصافاً دستگاه معرکه ای هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز؛
این دستگاه قابلیت پخش stream های مربوط به Real Media مثل RM یا RA را نداره. RMVB هم پخش نمیکنه.
اما در رابطه با فرمت wmv باید به شما این خبر خوش را بدم که این دستگاه wmv را پشتیبانی میکنه.
البته در رابطه با همه فرمتهایی که تا به حال پخش کرده میتوان استثنا در عدم پخش را هم ذکر کرد. چراکه فایلهای ویدئویی را نمیتوان تنها از نظر فرمت یا پسوند فایلشون مثل wmv با هم مقایسه کرد چون فایلهای ویدئویی دارای bitrate های متفاوتی هستند که در بعضی مواقع مانع از پخش مناسب می شوند.
با تشکر
دکمه منحصر به فردی که روش نوشته شده باشه subtitle وجود نداره اما میشه بین زیر نویس های مختلف موجود در فیلم از طریق یکی از دکمه های 4 جهته (دکمه راست) انتخاب دلخواه رو انجام داد.
دوستان عزیز
یه سوال:
فیلمی را که به صورت DVD هست (یعنی بر روی DVD رایت شده) و دو پوشه Video و Audio داره را چطوری میشه روی دستگاه پخش کرد؟ برای زیرنویس های داخل آن چطوری میشه اونها را انتخاب کرد؟
میتونی با برنامه Ultra Iso به حالت ایمیج دی وی دی یا همون ایزو دربیاری.
یه سووال اگه فایل تصویری در چند زیرشاخه باشد به راحتی پیدا و پخش می شود؟ یا باید آن رابه ریشه درایو منتقل کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)