خب من هم امرو بازی رسید دستم باید گفت یک گرافیک بسیار زیبا و طراحی منحصر به فرد بر روی چهره کارکترها داره.
خب من هم امرو بازی رسید دستم باید گفت یک گرافیک بسیار زیبا و طراحی منحصر به فرد بر روی چهره کارکترها داره.
برای هک کردن شما باید دو شکل مثل هم رو با هم متچ کنید
یعنی اینکه بفهمید دو شکل مثل هم در کجا قرار دارن بعدش بر روی یکی
کلیک کرده و تا زمانی که اشاره گر ماوس به رنگ زرد هستش سریع روی هم شکلش
کلیک کنید تا با هم جور بشن تا الا آخر همین این کار رو ادامه بدین خیلی ساده هستش
در ضمن یک سری کارت هم برای هک کردن در برخی مراحل بازی وجود داره
که باید در بالای صفحه سمت چپ تصویر اون نوشته ای رو که مد نظر هست رو با اون نوشته های
که در صفحه در حال اسکن شدن هستند متچ کنید همین جور چندین تصویر نوشته
نمایان میشه که شما باید سرعت عمل خوبی داشته باشین و خیلی سریع اونها رو
با هم متچ کنید دیگه من به زبان کاملا ساده گفتم دیگه ببخشید.![]()
دوستان من بازی رو خریدم ولی نمی دونم چرا 3 تا دیسک هست؟
سلام
این بازی wave چند هست؟
با اکتیویت دیسکی که اساسین 2 رو اجرا کردیم میشه اینم راه انداخت ؟
اه این بازی شبیه Fallout نیست؟ من که ازش متنفر بودم. یه بازی کاملا چرت و پرت با گرافیکی مذخرف که حرص آدم رو با قدم به قدم صحبت کردن در میاره. آره منظورم خود Fallout 3 هست نه نسخه های پایین تر (اصلا نسخه های پایین تر رو ندیدم)
البته اون بازی که گفتید هم بازی خوبی بود ولی این بازی واقعا عالیه.اگر هر سبکی رو دوست داری حتما باید این بازیو بازی کنی.بهترین بازی نقش آفرینی امسال رو به هیچ وجه از دست نده![]()
واقعا با شما موافقم این بازی خیلی فوق العاده است من که معتادش شدم
به هیچ وجه این بازی رو از دست ندین
راستی امروز تو بازی شفرد مست کرد خیلی با حال بود
بازی تقریبا مثل Fallout 3 هست ولی در فضا اتفاق میوفته ... Fall out 3 کجاش چرت و پرت بود ؟؟ شما از سبک RPG خوشت نمیاد میگی چرت و پرت ... به نظر من که یکی از بهترین بازی های سال بود گرافیک خیلی خوبی هم داشت !
Last edited by vegas; 28-01-2010 at 19:55.
1.اه این بازی شبیه Fallout نیست؟ من که ازش متنفر بودم. یه بازی کاملا چرت و پرت با گرافیکی مذخرف که حرص آدم رو با قدم به قدم صحبت کردن در میاره. آره منظورم خود Fallout 3 هست نه نسخه های پایین تر (اصلا نسخه های پایین تر رو ندیدم)
گرافیک fallout 3 در تنظیمات بالا بر خلاف حرف شما خیلی هم زیبا و واقعی به نظر میرسه. واقعا سیر و سفر در دنیای پس از جنگ اتمی با وجود ترسناک و مهیب بودنش، لذت بخش نبود؟ و کنجکاوی تون رو بر نیانگیخت؟
2. در بین بازیها، سبک rpg عمیق ترین، غیر خطی ترین و وسیع ترین خط داستانی رو داره. شخصیت و سرنوشت شما و دیگران توسط تصمیمات و کردار شما شکل می گیره و اگه شهامت تصمیمات مهم رو ندارید، بهتره بیخیال این بازیها بشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)