اینم 2 تا کامارو ss شکل جلو پنجره ی من:
![]()
اینم 2 تا کامارو ss شکل جلو پنجره ی من:
![]()
نفروشش
اون اگه واقعا به مشاین علاقه داشت به این روز نیمداختش
بی خود کرده دلش واسه مسافرت مشهد تنگ شده بره پی کارش خودممیام میزنمش
بشین تو هم کارای ماشین رو بکن ...................................
محمد خدایی باید قدر این پدر رو دونست... من خودم کار کردم پول در آوردم.. می خوام یه کامارو گیر بیارم بگیرم.. خونواده اصلا رضایت نمی دناین ترم انقدر تو فکر آمریکایی رفتم که تا حالا لای هیچ کتابی رو باز نکردم.. از این ور بد جوری احساس نیاز به آمریکایی دارم ( در حد شدید ) و از یه طرف هر روز درس ها سخت تر میشه.. جالبه جدیدا هم حرف شورلت می زنم همه می خوان تو خونه بزننم...
منم با رامین موافق ام.. ماشین رو نگه دار.. حتی اگه فعلا پولت درست جمع نشده یا شک داری فعلا صافکاری و رنگ نکن.. راستی محمد می خوای تعویض کنی ؟ یا بتونه ؟ تو رو خدا سمت بتونه قرمز و سنگی نرو که ماشین رو به گند می کشه.. اگه یه وقت دیدی باید ماشین رو بتونه کنی، این کارو نکنی بهتره هااا...
چون ماشین رو از الانش هم بدتر می کنه.. راستی همینطوری هم سوار ماشین بشی کلاسی داره واسه خودشااا
یه کم ماشین رو تمیز کنی، سیل تماس های مردمی برای خرید ماشین شروع میشه !!![]()
نه اون کاشین رو به این روز ننداخت صاحب بعدی ماشین این کار رو کرد.
فعلآ دارم پول جمع میکنم.
میفهمم چی میگی.
نه ماشین رو اصلآ نمیفروشم.مخصوصآ حالا که فهمیدم 250 اسب بخار قدرت داره!
ماشین رو صاف کاری میکنم.
اما به هر حال یکم موج ایجاد میشه که باید بتونه بشه تا صاف بشه.
اگه بتونه نکنم بدنه ماشین موج دار میشه.خوبه؟
اون رو که کاملا درست می گی. تا بتونه نشه درست نمیشه.. ولی یه آمار بگیر ببین به جز بتونه راه دیگه ای نیست ؟
آخه بتونه مخصوصا بتونه قرمز بعد از یه مدت باد می کنه و بلند میشه![]()
ولی اگه به جز بتونه راه دیگه ای نیست، به نظرم برو پیش حرفه ای ترین بازساز های ماشین آمریکایی و اطلاع پیدا کن که از چه جنس بتونه ای استفاده می کنن..
راستی تو کتاب های بازسازی ماشین آمریکایی هم نوشته از چی باید استفاده کرد
محمد ببین یه چیزی میگم بده کل رنگ ماشین رو بسوزونن بریزن زمین بعد که به آهن رسید بده صافکاری
اگه اینطوری بکنی بهترین کار هستش .
================================================== ================
راستی یه زمانی توی تبریز چند تا کامار بود بیشتر مدلاش 75-76 بود
یه آبی کم رنگ با رنگ متالیک بود واقعا قشنگ بود یه روز که رفته بودم بیرون دیدم ماشین آتیش گرفته .اقعا دلم گرفته بود دیگه هیچکدوم رو نمیبینم
فکر نکنم داده باش ن اوراقی چون دست آدمای معمولی نبود.
یه زرد هم بود با کاپوت و صقف سیاه کامل و ماشین خودش زرد دیتونا بود یه خانوم میروندش .
آره باید حتما رنگ رو سوزوند و آهنش کرد.. البته مطمئنم که محمد هم می خواد همین کار رو بکنه..
فقط مشکلش اونجایی هست که باید بتونه های قبلی را با سنباده (سنباده برقی، اسمش چیه ؟ ) از بین ببرن تا به آهن برسه.
-------
راستی یه یه سری عکس از بازسازی پونتیاک
این هم لینک وبلاگ.. از عکس ها معلومه که کار بازسازی رو خلی حرفه ای انجام می دن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد حتما یه سری به این وبلاگی که لینکش رو تو پست قبلی گذاشتم بزن... عجب هنری داره.. من که چشمام 4 تا شد....
همه چی رو که پوسیده ، تعویض می کنه !!!!!!!!!
cnn فقط در 1370 تولید شده و تموم. و فقط هم بر روی موتور 350 هست و فقط برای 250 اسبی ها و :vo608cnn
CNN 1970 350 tur 350 - 250 2 A F X
tur 350 مال گیربکسه
اون 2 هم فکر کنم مال کاربرات هست (گفته BBLS )
A F X هم مال بدنه هست. در واقع همون شکل و ...
اینجا رو حتما ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعید این وبلاگ محشره پسر واتقعا محشره بابا ای ول
این کارش واقعا یکه یکه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)