سلام دوست عزیز .
هنوز مشخص نیست ، باید ببینیم سامسونگ اینکارو به این زودی انجام میده یا نه !
مخلصیم .
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام دوست عزیز .
هنوز مشخص نیست ، باید ببینیم سامسونگ اینکارو به این زودی انجام میده یا نه !
مخلصیم .
یه جاهایی خوندم که میگن این قضیه ی شارژ دروغ اول آوریلیه. معمولا هم گوگل تو اینجور دروغ ها استاده! البته خداکنه که دروغ نباشه!
سلام
واقعآ اگه این قابلیت رو داشته باشه خیلی خیلی عالی میشه
ولی من فک میکنم دروغ باشه !! این فیلم رو هم من راحت میتونم درست کنم
مایش یه فایل فلش هست که فول اسکرین رانش کنی
ولی یه سوال!؟؟ این کاور لنز داره ؟؟ چجوری باز و بسته میشه ؟؟
سیستم باز و بسته شدن لنزش مثل i8510 هست.![]()
خاب نمیدونم چجوریه!! واسه آی8510 رو هم نمیدونم !!
دور لنز رو باید بپیچونی؟؟
سلام به همگی .
این تکنولوژی روی نسخه های جدید Omnia HD قرار گرفته که سایت allaboutsymbian.com این نسخه رو در اختیار داره .
و این نکته رو بگم که با این قابلیت شارژ گوشی فول شارژ نمیشه .
In this video, embedded in the story below, we exclusively preview a new Samsung Omnia HD feature - personal inductive charging. The Samsung Omnia Personal-ORiented Interface For Inductive Charging (SOPORIFIC) uses the electrical field generated by your own body to re-charge the phone's battery. All you have to is hold the phone and it recharges before your eyes. Apparently you get one minute's talk time for ten minutes of skin contact. Obviously there are limits to this technology, but it is great to see the technical barriers being pushed back.
The technology has come out of the Samsung R&D labs; during development it was known as Personal Inductive Showcase System - Transfer Across Keratin Epidermis.The main downside to the system is that you need to eat more calories to boost your electron levels. Samsung suggest eating an extra Weetabix at breakfast time will give an extra 10 minutes of talk time. However, if you really need a charging boost, you would be well advised to have a bowl of Frosties, in addition to your usual toast and marmalade.
We're not sure whether this charging system will be available in retail units; it is not unusual for there to be hardware and software changes between prototype and final hardware.
................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طریقه باز و بسته شدن کاور دوربین هم اتوماتیک هستش ( مثل دوربین دیجیتال هستش ) یعنی وقتی از توی خود گوشی وارد دوربین میشین کاور به طور خودکار کنار میره و وقتی هم از دوربین بیرون میاین به طور خودکار بسته میشه .
مخلصیم .
بازم خیلی خیلی جالبه !!
دمش گرم ! بازم کار راه انداز هست !! نصف هم شارژ کنه خیلی خوبه
کاور لنزش هم پس مثه همون ک850 هست!! ایول
خیلی باحاله پس
خوشمان آمد!! ای کاش حداقل 12 که نیست یه فلش زنون داشت :((
10 دقیقه مقایسه Omnia و Omnia HD و iPhone 3G :
Samsung Omnia vs OmniaHD vs iPhone 3G
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه حتما ببینین .
مخلصیم .
فلشش زنون که نیست هیچی خیلی هم کوچیکه فکر کنم فقط به درد چراغ قوه بخوره ولی انقدر امکانات داره که راحت میشه اینو بیخیال شد منم باید از حالا واسه 8510 مشتری پیدا کنم
اينجوري باشه كه قيمتش خدا تومان ميشه!! تازه اگه ورژن وين موبايلشم بياد كه ديگه اون هيچي!
پ.ن : خوب شد ما مشكل پيدا كرديم و 8510 نگرفتيم! كسي گوشي ارزون قيمت سراغ نداره تا اون موقع؟!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)