تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 43 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 422

نام تاپيک: Dante's Inferno

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز GOD OF WAR یک بازی انحصاری هست !! مقایسه این 2 بازی که یکیشون انحصاری هست اصلا صحیح و قابل قبول نیست !!!
    البته اینکه معلوم بود شما یه جوری اینجا PS3 رو بالا ببری و خوب .....
    مقایسه ی دو بازی چه ربطی به انحصاری بودن یا multi بودن داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

ببین عزیز god of war میاد که برای یه کنسول محبوب تنها بیاد و اینکه از همه لحاظ میان روش به بهترین نحو کار میکنن تا ps3 فروشش بره بالا ...
    پس از همین الان معلوم میشه کدومشون سرتره !!!
    روی اصول نیست اگه یک بازی انحصاری با یک بازی مولتی مقایسه بشه !!

3. 3 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببین عزیز god of war میاد که برای یه کنسول محبوب تنها بیاد و اینکه از همه لحاظ میان روش به بهترین نحو کار میکنن تا ps3 فروشش بره بالا ...
    پس از همین الان معلوم میشه کدومشون سرتره !!!
    روی اصول نیست اگه یک بازی انحصاری با یک بازی مولتی مقایسه بشه !!
    استدلال شما : "چون بازی های انحصاری از همه لحاظ برتر هستند، پس نباید با بازی های multi مقایسه بشند."

- در مقایسه دو چیز شباهت ها و تفاوت ها شون بر اساس معبارهای مختلف بررسی میشه.
    -خود شما در متنتون بازی های انحصاری رو با multi مقایسه کردید.چرا که از واژه ی "سرتره " استفاده کردید. این واژه زمانی استفاده میشه که دو چیز با هم مقایسه بشه و بعد این واژه به عنوان نتیجه گیری بیان میشه.این خودش یک تناقض در متن شما به حساب میاد.
    -در ضمن فرض استدلال شما غلطه. بازی های انحصاری زیادی برای کنسول های مختلف هستند که امتیاز بالایی نمی گیرند. نسخه ی اول uncharted و killzone آیا در سال انتشارشون نامزد بهترین ها بودند؟
    - در آخر، استدلالتون تناقض در تناقضه!! در فرض استدلالتون، دو چیز رو مقایسه می کنید، بعد نتیجه می گیرید که اون دوچیز نباید مقایسه بشوند! یعنی از مقایسه ی دو چیز نتیجه میگیرد که اون دو چیز غیر قابل مقایسه اند!!

5. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

هرکی یه عقیده ایی داره ! شاید ما بی تجربه ایم و از روی هوا حرف زدیم و معیارمون غلطه !!!
    اگه اینجا تاپیک مقایسه بود راحت تر بهت توضیح میدادم دوست عزیز تا غریضه شناسی از روی حرف و مدرک بی دلیل نکنین (البته ببخشیدا )

7. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز GOD OF WAR یک بازی انحصاری هست !! مقایسه این 2 بازی که یکیشون انحصاری هست اصلا صحیح و قابل قبول نیست !!!
    البته اینکه معلوم بود شما یه جوری اینجا PS3 رو بالا ببری و خوب .....
    چرا؟ واقعاً چرا؟ خوب GofW بهتره دیگه چه ربطی به PS3 داره اصلاً، Gofw نسخه سومش هست و سال‌ها تجربه و زیر و خم راه دست سازندگانشه ولی Dante یه بازیه جدیده، نمیشه اصلاً انتظار داشت در حد 3 Gofw هم باشه.
    شما Gofw بازی کردی اصلاً؟ حتی بازی هم نکرده باشی از روی تریلیرها هم انقدر اختلاف زیاده که میشه کاملاً فهمید قضیه از چه قراره.
    البته اینم یادم رفت بگم که از حقم نگذریم، تنها نکته‌ای که در مورد Dante خیلی سنگینی میکنه داستان غنیش میتونه باشه و در جهنم بودنش خودش جذابیتی رو به بازیگر القا میکنه که سازنده هم این قضیه رو کاملاً میدونه و برای همین تبلیغات بازی با جمله "Go To Hell" رنگ و لعاب داده.

محتوای مخفی: خاطره Gofw 

این خاطره رو هم بگم من دفعه اولی که God of War 1 رو بازی کردم تقریباً 48 ساعت تمام پای بازی بودم واقعاً عظمت و جو بازی منو گرفته بود و البته سال‌ها هم بود که اصلاً چندین ساعت متوالی پای یه بازی نشسته بودم و البته از اون زمانم بازیه دیگه نبوده که انقدر پاش بشینم، اون قسمتی که از در بزرگ بیرون میومدی و خدایای جنگ رو با اون عظمت بزرگش جلوی خودت تو اون دره میدیدی که داشت می‌جنگید واقعاً فوقالعاده بود و هیچوقت یادم نمیره و فکر نمیکردم که PS2 همچین قدرتی داشته باشه، البته بعدش بازیهای زیاد صحنه‌های بزرگتر از اون هم به نمایش گذاشتن ولی دفعه اول یه حال دیگه‌ای داره. الانم تنها بازی که شاید یکمی قلقلکم میده PS3 بخرم (چون الان ارزونتر از 360 هم هست) این Gofw 3 هست و البته Heavy Rain ولی دیگه نه پولش رو دارم نه وقتش رو ولی کلاً ممکنه مغزم داغ بکنه یدفعه برم بخرم.
    Last edited by Guts; 24-12-2009 at 00:21.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تا غریضه شناسی از روی حرف و مدرک بی دلیل نکنین (البته ببخشیدا )
    این قسمت رو متوجه نشدم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

بنده سکوت میکنم که تاپیک به انحراف نره با یکسری از حرف ها که با بحثمون فرق میکنه ...
    لطفا شما هم ادامه نیدن ...

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بنده سکوت میکنم که تاپیک به انحراف نره با یکسری از حرف ها که با بحثمون فرق میکنه ...
    لطفا شما هم ادامه نیدن ...
    سکوت برای چی؟ بحث بیراه چیه؟ داریم دقیقاً در مورد بازی بحث می‌کنیم و مقایسه بازی با نزدیک‌ترین بازی موجود بهش، مشکل کجاست؟

12. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مقایسه ی نسخه ی XBOX360 با نسخه ی PS3

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - من که تفاوت خاصی ندیدم.

14. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

مقایسه ی نسخه ی XBOX360 با نسخه ی PS3

- من که تفاوت خاصی ندیدم.
    تفاوت اين دو تصوير در نورپردازي ها هستش كه باز هم نسخه360 طبيعي تره ..........

16. 2 کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •