تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 35 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 345

نام تاپيک: سورن ELX

داره خودمونی میشه shayanb2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Everywhere

پيش فرض

دوستان الان این سمند سورن elx که تو سایت ایران خودرو زده "سمند با موتور ملی"... همون موتور XU7 هستش؟ بعدش این کلاسهاش با همدیگه چه فرقایی میکنن که اینهمه کلاس گذاشته؟ کلاس1، کلاس 6؟؟!!!!...
    Last edited by shayanb2004; 22-07-2012 at 17:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز. نه موتور ef7 هست. من خودم یکی از آنها را اخیرا خریدم. افتضاحه

3. این کاربر از daeedavood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان الان این سمند سورن elx که تو سایت ایران خودرو زده "سمند با موتور ملی"... همون موتور XU7 هستش؟ بعدش این کلاسهاش با همدیگه چه فرقایی میکنن که اینهمه کلاس گذاشته؟ کلاس1، کلاس 6؟؟!!!!...
    همونطور که دوستمونم گفتن موتور ملی همون موتور EF7 هست که اخیرا با مشکلاتی مواجه شده
    و قطعاتش هم نیست خلاصه خیلی دردسر ساز شده و انتخابش شانسیه.
    موتورXU7 همون موتور قدیمی هست که قبلا هم روس سمند و 405 دیدیم.
    کلاس در خودروای ایرانی مفهوم خاصی نداره و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره بارها شده مشتری کلاسی رو انتخاب میکنه
    اما شرکت میگه نداریم به راحتی.
    بنابراین سعی کنید هر موقع بحثی از کلاس پیش میاد کاملترین رو انتخاب کنید.

5. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Everywhere

پيش فرض

همونطور که دوستمونم گفتن موتور ملی همون موتور EF7 هست که اخیرا با مشکلاتی مواجه شده
    و قطعاتش هم نیست خلاصه خیلی دردسر ساز شده و انتخابش شانسیه.
    موتورXU7 همون موتور قدیمی هست که قبلا هم روس سمند و 405 دیدیم.
    کلاس در خودروای ایرانی مفهوم خاصی نداره و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره بارها شده مشتری کلاسی رو انتخاب میکنه
    اما شرکت میگه نداریم به راحتی.
    بنابراین سعی کنید هر موقع بحثی از کلاس پیش میاد کاملترین رو انتخاب کنید.
    پس فکر نکنم خریدن سورن با این موتور الان به صرفه باشه چون یکی از دوستای من سمند ef7 خرید و بعد 14000 تا موتور سوزوند... باید رفت سراغ یه ماشین دیگه

7. این کاربر از shayanb2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس فکر نکنم خریدن سورن با این موتور الان به صرفه باشه چون یکی از دوستای من سمند ef7 خرید و بعد 14000 تا موتور سوزوند... باید رفت سراغ یه ماشین دیگه
    مثلا چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید شما؟ من یه سورن EF7گرفتم. خیلی هم موتور سر حال و عالی داره. می تونم بگم تنها چیزیش که خوب در اومده موتورشه. ولی متاسفانه کیفیت مونتاژ قطعات تطییناتش افتضاحه. اونم خودم بردم نمایندگی اونقدر داد و بیداد کردم و منت سرشون گذاشتم که حالا کلا روبراه شده. واقعا ماشن روپایی هستش. خیلی نرم و کم صدا و پرقدرت. خیلی کم مصرف هم هست. والا این تجربه منه از سورن ELX با موتور EF7 بنزینی. تنها موردی که شاکی هستم خدمات پس از فروش بسیار ضعیف ایرنخودرو هستش. همین

9. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Everywhere

پيش فرض

مثلا چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید شما؟ من یه سورن EF7گرفتم. خیلی هم موتور سر حال و عالی داره. می تونم بگم تنها چیزیش که خوب در اومده موتورشه. ولی متاسفانه کیفیت مونتاژ قطعات تطییناتش افتضاحه. اونم خودم بردم نمایندگی اونقدر داد و بیداد کردم و منت سرشون گذاشتم که حالا کلا روبراه شده. واقعا ماشن روپایی هستش. خیلی نرم و کم صدا و پرقدرت. خیلی کم مصرف هم هست. والا این تجربه منه از سورن ELX با موتور EF7 بنزینی. تنها موردی که شاکی هستم خدمات پس از فروش بسیار ضعیف ایرنخودرو هستش. همین
    خب دوست عزیز شما ماشینت مونتاژ چه زمانی هستش؟ اگر مربوط به قبل تحریمها میشه که خب اونموقع EF7 خیلی هم خوب دراومده بوده اما بعد تحریمها به دیلیل اینکه جنس بد انداختن رو موتورها حدود 10000 تا که میگذره موتور میسوزونهو حتی اگر به نمایندگی هم سر بزنید میگن یک چیز عادی هستش!!!... حداقل من که الان میخ.ام ماشین بخرم فک نکنم سورن با موتور EF7 انتخاب خوبی باشه و شاید برم سراغ SLX با موتور TU5 و یا MVM 530...

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

خب دوست عزیز شما ماشینت مونتاژ چه زمانی هستش؟ اگر مربوط به قبل تحریمها میشه که خب اونموقع EF7 خیلی هم خوب دراومده بوده اما بعد تحریمها به دیلیل اینکه جنس بد انداختن رو موتورها حدود 10000 تا که میگذره موتور میسوزونهو حتی اگر به نمایندگی هم سر بزنید میگن یک چیز عادی هستش!!!... حداقل من که الان میخ.ام ماشین بخرم فک نکنم سورن با موتور EF7 انتخاب خوبی باشه و شاید برم سراغ SLX با موتور TU5 و یا MVM 530...
    سورن elx با موتور ملی از نیمه دوم سال 90 به بازار عرضه شده

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

منم صحبت شما رو قبول دارم.
    اینکه میگم انتخاب خودرو با موتور EF7 الان شاسی شده برای تمام موارد صدق نمیکنه.
    نمونه های بی عیب و بدون مشکل و بی دردسر هم هستن .نمونش سورن ELX شما.
    اما انتخابش ریسک هست که بعد از خرید EF7 آیا خوب در میاد یا نه.

13. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

تجریم ها اثر زیادی نداره دوست من.
    متاسفانه وقتی تامین قطعات از طریق سازندگان بی دقت داخلی و واردات قطعات از کشورهایی
    مثل چین و هند صورت میگیره این مشکلات پیش میاد.
    واگرنه قطعه اصلی باشه و مردم تا حدی بیشتر پول بدن اما قطعه با کیفیت و مرغوب باشه مشکلی نیست.

15. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا این مطلبی که شما می فرمایید SLX با موتور TU5 و یا هر موتور دیگه ای هم در شرایط تحریم قطعاتش از همون جایی میاد که EF7 میاد یعنی از چین. موتور ملی هم طراحی المان هستش ولی در حال حاضر قظعات از چین میاد. TU5 هم طراحی فرانسه هستش و قطعاتش از چین میاد. MVM هم که کلا چینیه. عموی من MVM 530 داره. نمی خوام بگم ماشین بدیه ولی یه ماشینیه که کاملا حس می کنی چینی هستش. مشکل اساسی تو ایران کیفیت مونتاژه . که کلا شانسی هستش. MVM تو ایران مونتاژ می شه. پژو تو ایران مونتاژ می شه. پراید تو ایران مونتاژ می شه. L90 تو ایران مونتاژ می شه. سمند تو ایران مونتاژ میشه و چون نظارت و دقت در مونتاژ پایینه ماشین مشکل دار خواهد بود. خود خودرو سازای ما معتقد هستن تا 25 درصد خرابی تو محصولات قابل قبوله. وقتی این تفکر وجود داره نتیجش همین میشه. و الا تا اونجایی که من می دونم موتور ملی اگه خوب مونتاژ بشه بهترین موتور در رده ی خودرو های داخلی هستش. تعدادی از دوستان بنده مهندسی مکانیک از دانشگاه شریف دارن و در پروژه موتور ملی به آلمان فرستاده شدن تا با کمک خودرو سازای آلمانی این موتور رو طراحی کنن. واقعا بی نظیره ولی حیف بی انصافی خودروسازهای داخلی واقعا این زحمات رو به باد می ده. سورن هم با موتور ملی کلا بعد از تحریم ها شروع به تولید شده. باز هم محض اطلاع بگم یکی دیگه از دوستان بنده سورن موتور ملی داره. خیلی هم مسافرت می کنه تا حالا نزدیک 50000 تا با این خودرو رانندگی کرده. هیچ مشکلی هم از لحاظ موتوری با این ماشین نداشته. تجربه بنده هم همینه.
    Last edited by shadows_funeral; 23-07-2012 at 03:19.

17. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •