برای فیلم دیدن به نظره من ایکس1 بهتره چون دقت بیشتری داره و زیر نویسا بهتر معلوم میشن از لحاظ سایز هم فرق زیادی ندارن.
در مورد اینکه فکر کردین ای900 سیمبینه شاید به خاطره اینه که گرافیکش نسبت به ایکس1 پایینتره.
برای فیلم دیدن به نظره من ایکس1 بهتره چون دقت بیشتری داره و زیر نویسا بهتر معلوم میشن از لحاظ سایز هم فرق زیادی ندارن.
در مورد اینکه فکر کردین ای900 سیمبینه شاید به خاطره اینه که گرافیکش نسبت به ایکس1 پایینتره.
ولي من فكر كنم ايشون omnia hd رو با omnia اشتباه گرفتن آخه i900 كجاش شبيه سيمبينه.
بعدشم i900 براي فيلم ديدن حتي از آيفون هم بالاتره بعد شما با x1 مقايسش ميكني؟
همش اینجا کل کله ! من که گیج شدم!
یعنی فرق این دو تا فقط فقط تو شتاب سنج و دوربین و کیبوره ؟؟؟
میشه دلیل هم بگین؟
تو رم و رام هم فرق دارن که در ایکس1 بیشتر میباشد.همچنین کیفیت ال سی دی ایکس1 بالاتر میباشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه.
cpu امنيا قويتره و در نتيجه سرعتشم بيشتره
امنيا 16 گيگ مموري داره كه اگه واسه x1 بخاي بگيري 100 تومن ميشه
حساسيت تاچ i900 بالاتره و ميتوني با تغيير رام و رجيستري بيشترش هم كني
صفحه امنيا بزرگتره
امنيا خروجي tv داره
صداي امنيا بهتره و ميشه بيشترش هم كرد
امنيا باريكتره و وزنشم كمتره
روي امنيا ميتوني touch flo 3d نصب كني پس اگه از اينترفيسش خوشت نمياد ميتوني عوضش كني
رم امنيا 128 ه ولي اونايي كه دارن ميگن كافيه يعني تعداد زيادي از برنامه هارو بدون مشكل باز ميكنه
رام امنيا 256 ه ولي حجم ويندوز به 150 مگ هم نميرسه.پس بيشتر ميخاي واسه چي.ويندوز 6.5 هم واسه امنيا اومده.x1 يكم از نظر نرم افزاري مشكل داره.
اگه كيبرد ميخاي x1 بگير(البته كار با كيبرد مجازي i900 هم خيلي راحته) و اگه نميخاي i900
Last edited by Mojtaba N87; 31-03-2009 at 14:52.
به گفته ی یکی از دوستان در مورد ایکس1:(چون حرفشو قبول دارم در اینجا میزارم.)
به گفته ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
x1 رم و رام بیشتری داره. رزولوشن صفحه اش عالیه و اکثر پاکت پیسی ها الان دارن به سمت رزولوشن x1 پیش میرن. نمونه اش htc touch pro2 و diamond 2. کیبرد داره. خروجی صدای استاندارد داره و میتونی هر هندزفری دلت خواست روش بندازی بدون تبدیل و خرت و پرت های اضافی. دکمه های بیشتری داره و میتونی از این دکمه ها برای راحتی کار استفاده بکنی. Dpad داره که اینم برای گشتن در منوها و مخصوصا بازی های جاوا خیلی کمک میکنه. باتری قویتر و بهتری داره. dead شدن در x1 معنی نداره. حتی اگر اشتباه هم کردی گوشیت خراب نمیشه. ساپورت بهتری داره و همچنین کلی panel داره. اگر از اینترفیس یکیش خوشت نیومد همون لحظه میتونی عوضش کنی بدون اینکه مثل امنیا نیاز به عوض کردن رام داشته باشی.
من اگر جای تو باشم 100 درصد x1 میگیرم.
از لینکی که گذاشتی ممنون.
ولی چون انگلیسی بلد نیستم نفهمیدم چی به چیه........
ولی هنوز سره حرفه خودم هستم.ایکس1 چون پیکسل بالاتری در ال سی دی داره فیلم ها را با کیفیت بهتری پخش میکنه اخه هر چه قدر پیکسل بالاتر باشه دقت ال سی دی هم بالاتره............
اصلاً لازم نيست انگيليسي بلد باشي يه چارت داره كه omnia بالاتره.
شما مانيتور كامپيوترت چند اينچه؟ ماله من 15 اينچه.رزولوشنش در حالت عادي روي 800x600 ولي وقتي روي 1024x768 بزارمش فقط آيكون ها كوچيك تر ميشن و كيفيتش هيچ فرقي نميكنه چون چشم محدوديت داره و نميتونه بين اينا تفكيك كنه.شما در نظر بگير واسه مانيتور 15 اينچ 800x600 بعد واسه يه lcd 3 اينچ 800x480؟؟؟ منظور من اينه كه اگه مثلاً رزولوشن x1 چهار برابره امنياست قرار نيست چشم ما هم كيفيت رو 4 برابر ببينه
مثل اينكه ميگن چشم 10 مليون رنگ رو بيشتر نميتونه تشخيص بده پس براي چشم 10 مليون رنگ با 16 مليون رنگ فرقي نداره.اگه قرار باشه پيكسل هاي امنيا ديده بشه در مورد n96 بايد بدتر باشه پس به نظر من رزولوشن امنيا كافيه البته اگه بيشتر باشه خب يكم بهتره ولي بزرگتر بودن صفحه امنيا واسه فيلم ديدن تاثير بيشتري داره
اگه اون دوستمون كه هر دوتا رو دارن يه عكس از lcd هاشون بزارن خيلي خوب ميشه
البته دوست من ، شکل منوها می شه بگید چه ربطی به گرافیک داره ؟قبول دارید که دارید جو سازی می کنید ؟
خدا وکیلیش یعنی گرافیک x1 اونقدری بالاتره که وقتی امنیا رو دستمون بگیریم اونقدر تفاوت ببینیم که فکر کنیم سیمبیانه ؟ چرا حرفی می زنید که بچهای فروم فکر کنند چیزی از گوشی سر در نمیارید ؟ درضمن بهتره بدونید که به دلیل ساپورت سیمبین از 16000000 رنگ ، منوهای سیمبین گرافیک بالاتری نسبت به وبندوز موبایل دارن ، در ضمن نه خود امنیا نه هیچ برنامه ای برای پاکت پیسی نیست که زیرنویسها رو پخش کنه ، پس دلیلی نداره که بخواید زیر نویس بخونید.
حقیقت گرافیک x1 هم اینه ، درسته که بخاطر رم بالاتر گرافیک بالاتری داره ، اما حقیقتش اینه که این گرافیک بالاتر فقط و فقط یک اسمه و هیچ کاربردی نداره... چون سیستم عامل ویندوز موبایل گرافیکش روی همه گوشیا یکسانه و شما هرگز نمی تونی این برتری رو ببینی ، همینطور هیچ برنامه یا بازی هم مخصوص گرافیک x1 نیومده که روی x1 اجرا بشه و روی گوشیهای دیگه ویندوز نشه ، پس گرافیک بالاتر x1 فقط یک موضوع تبلیغاتیه و هیچ کاربردی نداره. این درست مثل ساپورت رنگ بالاتر امنیاست ، با اینکه 265000 رنگ ساپورت می کنه و x1 65000 رنگ ، اما نمی شه گفت تعداد رنگ بیشتری از x1 نشون می ده ، چون ویندوز موبایل بیشتر از 65000 رو نشون نمی ده ، پس کسی هم ادعا نمی کنه که امنیا رنگ بیشتری نسبت به x1 نشون می ده ، دقیقاً همین مسئلم راجع به گرافیک x1 صدق می کنه...
در مورد فیلم دیدن هم باید بگم که با توجه به بزرگتر بودن صفحه امنیا و همچنین سازگاریش با استاندارد 16:9 فیلمهای hd واید ، مسلماً فیلم دیدن توی امنیا می تونه خیلی لذتبخشتر باشه ، درضمن نمی دونم چرا 0.2 اینچ خیلی به نظر شما نمیاد ، احتمالاً تاحالا این دو گوشی رو باهم دستتون نگرفتید که به نظرتون نمیاد ، وگرنه بیشتر از این چیزی که شما می گید تفاوت دارن ، دوست من توی مانیتورهای بزرگ 0.2 اینچ اصلاً به چشم نمیاد درسته ، اما ما راجع به یک تلویزیون 40 اینچ صحبت نمی کنیم ، بلکه راجع به گوشی صحبت می کنیم که کل صفحش 3 اینچه... پس مصلماً 0.2 اینچ خیلی توش به چشم میاد و موثره...
بهتره قبل از پست دادن تعصب رو کنار گذاشت و واقع بینانه نظر داد...
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)