راستی دوستان هیچ خبر جدیدی در مورد ان 97 درز نکرده ؟؟؟؟
راستی دوستان هیچ خبر جدیدی در مورد ان 97 درز نکرده ؟؟؟؟
این کرولا نیست .
ولی به عنوان اولین 8 نوکیا که عکسهاش Leak شده به نظرم آبروی نوکیا رو برد .
فکر کنم نوکیا 3 تا 8 معرفی کنه .
مخلصیم .
آره...قربون دهنت...![]()
ولی خودمونیم...یه طرح دکمه مورب واسه منو 3d رو 97 داد...رو همه گوشیها داره میزنه...این فرقش با 85 فکر کنم همینه...![]()
نوکیا دیگه پیر شده ، نفس نداره ، زیادی ازش توقع نداشته باشین، خودتونو نیگا نکنین ملت هر چی روش اسم نوکیا باشه میخرن فرقی نداره چه مشخصاتی داشته باشه فقط نوکیا باشه، 1100 باشه و آیدو میرن 1100 رو ور میدارن میگن نوکیاس حالا چرا نوکی بیاد خودشو اذیت کنه همینا رو میده بیرون رتبه اول فروش رو هم داره بترکه چشم حسود....دقت کردین این گوشی هایی که معرفی شده تا الان(همین 4تا) اگه 2008 معرفی میشد باز چیزه خوفی نبودن؟ نوکیا واقعا داره گند میزنه.اصلا نوکیا بیاد الان 12 مگاپیکسل بده.واسه من مهم نیست
ولی چرا سری اکسپرس میوزیک صفحه بزرگتر از 2/2 اینچ نداره؟ یا چرا این 4تا گوشی cpu600 ندارن؟ چرا دوربین 5 نوکیا 15فریم در ثانیه فیلم میگیره نه 30تا؟چرا صفحه oled نمیزنه این لامصب آخه؟ گند بزنن بهش با این حماقتهای بی اندازش.
خب...عکسهای رسمیش بالاخره اومد...قیافش بدم نیست...مخصوصا" اون دکمه های مولتی مدیا...
![]()
![]()
جالبه ولی اگه تو سری 9 میزد بهتر بود مثلا n98 8mp اسم شاخ تریه به نظر من.
این رنگ روشنش خیلی بهتره....اون عکسه رو نصفه شبی یواشکی گرفته بودن خیلی زشت شده بود....
ولی خودمونیم این طراحای نوکیا هم ول کن ان81 نیستن هر گوشی که میزن شکل ان81 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)